تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 432 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بله.... ما الان 5 پودمان گذشته نامنظم بودیم... یه گروه تازه وارد دانشگاه شده و اولین جلسه‌اش بوده، یه عده داشتن امتحان پایان ترم میدادن و ما هم سر کلاس ها بودیم!(مثلا وسط ترم!)....

در طول 5 پودمان گذشته، کلاس هاشون 3 روز در هفته بوده... ولی برنامه‌هستش دیگه!! ممکنه همه رو بذارن تو یه روز، ممکنه دو روز، ممکنه تمام روزای هفته... ولی شما روی سه روزش حساب باز کن...
    (این سهمیه‌ی شاغل و اینا هم که میگن حرف مفته!!! هیچ تاثیری نداره!! گولتون زدن با این حرف... به ما هم میگفتن اینا رو...تنها تاثیرش بعد‌از ظهر انداختن کلاس ها و بهانه‌ای برای گرفتن نمره از اساتید میباشه و بس!

اینو هم پرسیدم... ظاهرا دیگه فرقی نداره و بر هر دو گروه، معافیت میگیرن....

راستی اقا خدارو شکر دانشجو های خوبی این ترم اومدن دانشگاه‌ها.... حالش رو ببرید! خوش به حالتون ما که تموم شد درسمون رفتیم!
    دوست عزیز من ترمی رو میگم نه پودمانی کلا پودمانیا همه چیشون بدون برنامه و بی نظمه .پودمانی و ترمی اصلا قابل قیاس نیستن.من رفیقم سال پیش تو همین دانشگاهی که من قبول شدم قبول شد البته ترم مهر نبود ماله بهمن بود که کلاساشون همزمان با بقیه ورودی ها تشکیل شد کاسهای پودمانی فکر کنم 1 روز یا دو روز در هفتست که اونم معلوم نیست چی به چیه

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آقا ترمی کلاساش چند روز در هفتست ؟
    در ضمن من سهمیه شاغل هستم
    ترمی که مثل پودمانی نیستش که برنامه رو خود دانشگاه بده خودت انتخاب واحد میکنی الیته از ترم دوم به بعد چون ترم اولو خودشون 19 واحد میدن

3. این کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من الان سربازم مدرک (نظام وظیفه) چی ببرم؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان من الان سربازم مدرک (نظام وظیفه) چی ببرم؟
    بهت میگن اونجا.... باید از اموزش بپرسی... ولی فک کنم از اموزش بهت نامه میدن برای معافیت که ببری برای پادگان!
    دوست عزیز من ترمی رو میگم نه پودمانی کلا پودمانیا همه چیشون بدون برنامه و بی نظمه .پودمانی و ترمی اصلا قابل قیاس نیستن.من رفیقم سال پیش تو همین دانشگاهی که من قبول شدم قبول شد البته ترم مهر نبود ماله بهمن بود که کلاساشون همزمان با بقیه ورودی ها تشکیل شد کاسهای پودمانی فکر کنم 1 روز یا دو روز در هفتست که اونم معلوم نیست چی به چیه
    گرامی سر کلاس ها که با هم میشینن!!!! مگر اینکه علمی کاربردی مد نظر شما، از اون خفن هاش بوده باشه!!!! الان خفن ترین علمی کاربردی استان ما! همین دانشگاه ما هستش که کلاس های ترمی و پودمانی با هم میشینن سر یه کلاس....
    بعدشم، مدرسه نیست که!! تمام افرادی که درس خاصی رو با فلان استاد گرفتن، از هر رشته‌ای باشن میرن سر کلاسش... مخصوصا درس های عمومی...

ترمی که مثل پودمانی نیستش که برنامه رو خود دانشگاه بده خودت انتخاب واحد میکنی الیته از ترم دوم به بعد چون ترم اولو خودشون 19 واحد میدن
    برای ما اینطوریه که میگه کدوم درسا رو ور میداری؟! بعد انتخاب میکنی بعد میری پی کارت بعد از دو سه هفته، یه برنامه چیدن با توجه به وقت استاد ها که معمولا زا دولتی و ازاد شهر میان و وقتشون پره، یه برنامه‌ای میذارن... اصلا هم دانشجو تو برنامه دخالت نداره و تا جایی هم که من انتخاب واحدشون رو دیدم، فقط واحد بر میدارن بدون اینکه بدونن اون استاد خاص، کی کلاس داره.... کلیشون اومدن سر کلاس ها ما و تداخل داشتن با کلاس های دیگه و اذیت شدن!!!!

6. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اینو هم پرسیدم... ظاهرا دیگه فرقی نداره و بر هر دو گروه، معافیت میگیرن....
    یعنی من که خدمت نرفتم میتونم امسال برای کاردانی به کارشناسی شرکت کنم؟البته دارم از پیام نور انصراف میدم.مشکلی نیست؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یعنی من که خدمت نرفتم میتونم امسال برای کاردانی به کارشناسی شرکت کنم؟البته دارم از پیام نور انصراف میدم.مشکلی نیست؟

ظاهرا دیگه نه!(مشکلی نیست و میتونی درس بخونی!!!) ولی باز چک کن با دانشگاه مربوطه که گیر نیوفتی! خدایی نکرده با هم فرق نکنه قانونشون!
    Last edited by senaps; 04-10-2012 at 19:11.

9. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهت میگن اونجا.... باید از اموزش بپرسی... ولی فک کنم از اموزش بهت نامه میدن برای معافیت که ببری برای پادگان!
    یه جا نوشته: سربازان شاغل به خدمت جهت تحصیل در مقطع کاردانی از خدمت ترخیص نخواهند شد. یعنی حین خدمت باید درس بخونن؟

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز شما وقتی قبل از خدمت میری دانشگاه در واقع داری از سهمیه معافیت تحصیلی که نظام وظیفه و وزارت علوم برای دانشجویان تا مدت دوره تحصیلشون در نظر گرفتن استفاده میکنی پس وقتی از دانشگاه انصراف بدی چون از این سهمیه یکبار استفاده کردی دیگه بار دومی نداره و مشمول محسوب میشی
    یعنی باید بری دفترچه خدمت پر کنی و آماده به خدمت بشی (اگر تو کار معافی نیستی)

حالا اینجا یه موردی هست واینه که بعضی ازسربازان چون از اون سهمیه بالا تا حالا استفاده نکردن میتونن در حین خدمت کنکور بدن و اگر قبول شن در هر مرحله ای از خدمت که باشن ترخیص میشن ولی کسایی که قبلاً دانشجو بودن وادامه تحصیل ندادن میتونن کنکور بدن اما باید تا آخر خدمت صبر کنن بعد میتونن برن از نو ادامه تحصیل بدن

اما ننرس
    اینایی که گفتم دقیقا تو سیستم نظام وظیفه اجرا میشد ولی جدیداً قانونی وضع کردن که کسایی که یکبار از رشته تحصیلیشون انصراف میدن میتونن یکبار دیگه از اون معافیت استفاده کنن البته به شرط اینکه حداکثر یکسال بعد از انصراف دوباره شروع به تحصیل در مقطع جدید کنن. و سنوات تحصیلی قبلییم تو دوره جدید لحاظ نمیشه . ولی شما بازم از یه کارشناس بپرس ببین چجوریاس

12. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sasan2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی
    من با معدل 14.50 داده بردازی تهران رشته مخابرات - ارتباطات داده ها قبول شدم
    حالا موندم برم یا نرم
    دیبلم من برق صنعتی بوده
    میخواستم بدونم رشته خوبیه یا نه
    فقط کمک کنید

در آغاز فعالیت sasan2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •