دوست عزیز من :
والا من اطلاعاتم فقط در حد پارس آنلاین هست ، حالا هم که پارس میگه ....!
دیگه اینجا باید دوستان دیگرمون که اشتراک شرکتهای دیگری رو دارن جواب بــــــــدن%
![]()
دوست عزیز من :
والا من اطلاعاتم فقط در حد پارس آنلاین هست ، حالا هم که پارس میگه ....!
دیگه اینجا باید دوستان دیگرمون که اشتراک شرکتهای دیگری رو دارن جواب بــــــــدن%
![]()
سلام
یعنی صرف نظر از این مشکل در کل پارس آنلاین بهتر از شاتله؟
سلام
آره من از شاتل سرویس گرفتم، واسه همین دارم بهت میگم اگه دانلود شبانه تو ساعت رایگان(1شب تا 7صبح) برات مهمه بیخیال شاتل بشو.
من در مورد پارس آنلاین چند جور چیز شنیدم، قبل از اینکه از شاتل سرویس بگیرم، سوال کرده بودم که پارس چطوره. میگفتن که پارس آنلاین افت کرده و بهم توصیه کردن که از پارس نگیرم و تعریف شاتل رو دادن. چند وقتی که میام اینجا میبینم که همه از شاتل بد میگن و تعریف پارس رو میدن. البته در مورد شاتل هر چی میگن درسته، حالا بچه هایی که پارس دارن بهتر میدونن که سرویس پارس اینقدر تعریفی هست یا نه.
چند روزی هست که شاتل کمی بهتر شده، سرعت دانلود شبانه قبلا به زور از 10 بالا میومد ولی چند روزی هست که تا 60 هم میرسه ولی متوسط سرعت دانلود رو اگه از ساعت 1 تا 7 حساب کنی یه چیزی حدود 30 هستش. بقیه شرکتها رو نمیدونم چه جوریه.
البته چند وقتیه که پینگ شاتل حدود 400 شده. این مشکل فقط واسه اهواز هم نیست، همه کسایی که شاتل دارن(تو همه شهرها) از پینگ بالا مینالن. برای ایران در یک اتصال خوب، پینگ زیر 100 هست.
یاد سلطان منش به خیر.
کلی خاطره دارم تو محلتون.
Last edited by mojtaba-civil; 26-06-2010 at 16:22.
من باید این رو هم اضافه کنم که سرویس شاتل دو طرح داره:
طرح اکو (اقتصادی) و طرح آرت(مناسب برای دانلود زیاد).
طرح آرت گرونتر در میاد، ولی من شنیدم که سرعتش خیلی از اکو بهتره.
به خاطر قیمت مناسبتر طرح اکو، اکثرا میرن از طرح اکو استفاده میکنن، خود منم چون سرعت 512 میخواستم بگیرم دیدم که اگه بخوام آرت بگیرم باید ماهی 220هزار تومن به شرکت پول بدم، در عوض مقدار ترافیکش نامحدوده، به هیچ وجه برام به صرفه نیست که اینقدر پول بدم، قیمت سرویس آرت 128 مناسبتره و بر حسب میزان حجم ترافیک متغیره.
از ماهی28 هزار تومن تا 43 هزار تومنه، تو تاپیک کاربرای شاتل کسایی که آرت دارن میگن که سرعت دانلود شبانه آرت خوبه، الان یادم نیست که میگن سرعت دانلود رایگان چنده، ولی وضعشون از اکو بهتره.
در یک جمله بگم که سرویس آرت و اکوی شاتل خیلی با هم فرق دارن.
بچه هایی که اینجا پست میگذارن هم فکر کنم همه قبلا از اکو استفاده کرده باشن.
داش امین ( AJ )، این قانون محدودیت مک آدرس صبا نت رو چه کار کردی؟
ایمیل رو که میگفتی فرستادی؟ تونستی لغوش کنی؟
خبرشو بگذار...
نه کاریش نکردم ولی خیلی عشقیه ....
یه موقع هایی از یه کامپیوتر دیگه هم کانکت میشه ولی یه موقع هایی ارور 691 میده معلوم نیست چی به چیه
البته چیز بدیم نیستا .
چون یادمه قبلنا دوستان میگفتن صبانت سرویساش جوریه که مثلاً من میتونم با یه اکانت دیگه مثلاً ماله رفیقم کانکت شم
ولی الان که نمیشه .
در کل چیز عشقی ایه .
سلام
بکس کدوم شرکت ها به غیر از راصد به مناطق سارمانی صنایع فولاد(200 دستگاه) خط ADSL میدن؟!![]()
پیش شمارتون چنده؟
البته بهتره خودت بری تو سایت شرکتهای ADSL و چک کنی ببینی برای منطقه مخابراتیتون سرویس ارائه میدن یا نه.
به نظر من در کل چیز مزخرفیه. چون من به جز کامپیوتر با لپ تاپ و موبایل هم کانکت میشم، پس واسه من قانون مزخرفیه.
جواب ما رو کسی ندادا ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)