یکی از دوستان ادعا میکرد وای فای دار این مدل رو دیده
قیمت کرد
یا نبود
یکی از دوستان ادعا میکرد وای فای دار این مدل رو دیده
قیمت کرد
یا نبود
سلام
من شاید این گوشی رو بگیرم
ولی سوال دارم در موردش
کیبرد های مجازی این گوشی چطوری و چند مدله ؟ افقی عمودی داره ؟ من خیلی اس ام اس مینم بره من خوبه؟
دوربنش فلاش داره؟
من مدل وایرلس دارش رو بازم رفتم امشب پاساژ الزهرای قم تقریبا سمت جچ مغازه ی 4 یا 5 ام داشت. به قیمت 170 هزار تومان و بدون وایرلس اون 160 میداد.کپی اون هست و فقط زیر ال سی دیش نوشته بود wifi. که این مدل بدون گارانتی بود و مایکروتل هنوز نیاورده.
---------
کیبوردهاش این گوشی هم افقی داره و هم عمودی باید بهشون عادت کنی.مثلا من با کیبورد عمودی این گوشی که فارسی مینویسه راحت ترم اما همه ی دوستان این مدل واسشون سخت تره.
دوربینش هم فلاش نداره.در کل گوشی خیلی خیلی خوبی هستش.
یه بدی این گوشی البته سامسونگ اینه که دلیوری پیام به صورت یک اس ام اس واسه ادم میاد که باید همیشه پاکش کرد که خیلی ضد حال هست.
در کل گوشی خیلی خیلی خوبیه اما من نخریدم![]()
یه مشکل :
فایلی رو که واسم با بلوتوث میاد روی خود گوشی ذخیره میشه.
چجوری میشه تنظیم کرد رو مموری ذخیره شه ؟
دوست من تو تنظیمات گوشی قسمتی هست که شما در اون می تونین تنظیم کنین فایل های درافتی از طریق بلوتوث کجا ذخیره بشن
بگردین پیدا می کنین
Memory Setting
tnx
سلام
فلش نداره
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
![]()
سلام دوست عزیز
این والپیپرهایی که گذاشتید به صورت 3 تایی به هم چسبیدند.چه طوری میشه اونا رو دانلود و از هم جدا کرد؟؟؟؟
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)