پیام خصوصی چک کن plz
پیام خصوصی چک کن plz
حجم فایل PDA اون رام عربی خیلی زیاده ! از یه سایت دیگه میزارم که خودم دانلود کردم . مشکلی نداشت !!
بفیه فایل هارو خودم آپلود کردم.
PDA
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEbooT , CSC , Phone
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه آقا سعید........
مشکل ساعتم حل شد!!!!!!!!!!!
البته باز هنوز سوالات و مشکلات دیگه ای هم دارم......بی زحمت منو یاری کنید......انشاالله اگر توانستید به شهر ما هم سری بزنید تا بتوانیم جبران محبت کنیم......
1)من برنامه mobidiv و Aldurazy را از پست خودتان دانلود کردم.....و روی my storag مبایلم ریختم.....و با my explore برنامه رو سرچ کردم.......ایا برای اینستالش باید به اینترنت وصل بشم؟؟؟؟؟اصلا من درست برنامه رو ریختم رو مبایل؟؟؟؟؟
2)یه برنامه call cheater نیاز داشتم....چطور میتونم رو مبایلم بریزم؟؟؟؟؟
3)این (پروژهشیشه ای کردنکل گوشیامنیا 2) را ایا میتونم رو مبایلم بریزم؟؟؟؟؟اگه میشه چطور و کجای مبایل باید بریزم...................
این ورژن مبایلم هست
PDA:18000JVJA1CSC:18000ARBJA2PHONE:18000XXJA1شرمنده ......خیلی سوال کردم.....![]()
1- با my file explorer فایل رو پیدا کن و روش کلیک کن تا باز بشه و شروع کنه به نصب موقع نصب باید مسیر پیش فرض نصب کنی. وقتی نصب شدن ریستارت کن.
2- خود phonebook یه قسمت تو menu داره که نوشته reject میتونی شماره های مزاحم و .. رو توش وارد کنی تا نتونن زنگ بزنن .
3-پروژه شیشه ای کردن برای همه میشه. خیلی هم سبک هست. فایلها رو به ترتیب بریز تو گوشیت و نصب کن( تو فایل اکسپلورر پیداشون کن روشون کلیک کن و.....)
این ورژن گوشیتون مخصوصه مایکروتلکه رام عربیه. تعجب میکنم چطور از قبل فارسی ساز روش نصب نبوده.
سلام آقا سعید اگه میشه لطف کنی لینک دانلودهای برنامه هاتون رو توی سایت filefront بزاری یا یه سایتی که قابلیت resume داشته باشه چون من از 4shared نمی تونم دانلود کنم.ممنون از زحماتتون.حمیدرضا(همدان)
باز متشکرم از راهنمایی سودمندانه تان.....
call cheater برنامه ای نیست برای reject کردن......این برنامه برای عوض کردن background صدا هست....
مثلا تو اتاقت نشستی اما وقتی بهت تل میزنن صدای back ground را عوض می کنی که فکر کنن تو خیابان هستی
اتفاقا داداش کوچیکم گفت گوشیتو میخرم 400 گفتم حله فقط کاشکی i9000
600 بیشتر نشه که بتونم اینو بدم اونو بگیرم![]()
همه کارهایی که گفتید انجام دادم.....
اشکم داره در میاد......
وقتی میرم تو قسمت my file explorer و روی ایکون کلیلک میکنم یه صفحه سفید رنگ باز میشه......همین.........از کجا بدونم نصب شده.....هیچ اتفاق خاصی دیگه نمی افته
نه من از این نرم افزارا ندارم
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
باید اول از حالت rar درش بیاری با نرم افزار winrar . بعد فایل cab ایجاد شده رو بریزی تو گوشیت و نصب کنی
.
نمیدونم چرا اصلا نمیشه!!!!!!!بذار از اول توضیح بدم......
1)دانلود کردم و از حالت زیپ درش آوردم
2)برنامه ها رو رو مبایل ریختم...در قسمت my storage (مموری16G )
3)با برنامه file explorer برتامه setup که مربوط به mobidiv بود را زدم
4)opra mobile باز میکنه...که یه صفحه سفیدرنگ باز میشه
بعدشم اتفاق خاصی نمی افته...............................
نکنه مبایلم ایراد داره!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)