برید به Game Settings و بعد Scenario سپس هم همه جزییات رو به حالت طبیعی برگردونید![]()
برید به Game Settings و بعد Scenario سپس هم همه جزییات رو به حالت طبیعی برگردونید![]()
دوستان ما را در مورد انلاين بازي كردن يه اموزش كامل بذاريد.بنده از بيرون بازي خودمو تو EA رجيستر كردم اما وقتي مي خوام داخل بازي persona را بسازم ارور ميده.چه كار كنم؟
پيشتر متشكريم
وقتی از بیرون ساختید و Sign in شید ! نیازی به ساخت دوباره ی اکانت نیست !دوستان ما را در مورد انلاين بازي كردن يه اموزش كامل بذاريد.بنده از بيرون بازي خودمو تو EA رجيستر كردم اما وقتي مي خوام داخل بازي persona را بسازم ارور ميده.چه كار كنم؟
پيشتر متشكريم
دوستان اگه نسخه ی اصل رو برای آنلاین بازی کردن بخوام اصلا تو ایران گیرم می آد یا نه؟
ممنون
نیــــازی به نســــخه ی اصـــلی نیست !دوستان اگه نسخه ی اصل رو برای آنلاین بازی کردن بخوام اصلا تو ایران گیرم می آد یا نه؟
ممنون
ما همه با کپـــی داریم بازی می کنیــــم![]()
سلام
مشه بگید این بازی از فیفا 09 بهتره یا نه؟
چون از اون خیلی خوشم نیومد حالا موندم اینو بگیرم یا نه؟
میلاد جان من که نتونستم sign in بشم من پرسونا و اکانت دارم وقتی می زنم پرسونا و پسورد رو cd-key می خواد cd-key که بازی رو باهاش نصب کردم رو ندارم تو گفتی یه چیز الکی بزنی میره من حتی وقتی از توی کیجن هم وارد می کنم ارور میده. مطمئنی که با این روش که گفتی میشه آنلاین بازی کرد من که sign in نمی تونم بشم
من هم همین مشکل رو دارم! Cd-Key کرک شده به درد نمی خوره چون به احتمال زیاد برای آنلاین بازی کردن اونو چک میکنه اگه 2 بار رو سرور تکرار شده باشه نمی ذاره بازی کنیم.
دوستان اموزش کاملی از این بازی موجود هست!
البته به فارسی![]()
نوشتن که. وقتی CD-Key رو وارد کردید و ارور داد. در منو Online Game Modes رو انتخاب کنید.
منم تست کردم. مشکلی نیست. همون ارور CD-Key که بیاد دیگه میشه آنلاین بازی کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)