تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 773 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

میشه مشخصات این مدلها رو بگزارین..
    من رفتم تو ساید سام سرویس 570 داشت ولی 550 نه..!

نه فکر نکنم فقط بهترین مدل تو قیمت 600 تومن باشه..من خودم ایکس ویژن دارم ولی مطمئنم از این بهتر تر هم هست که شما زحمتش رو کشیدین.

با تشکر.
    -در مورد ال جي :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -در مورد سام هم :

کد:
    -در مورد ex500 هم :

کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من چون بیشتر سرعت تی وی برای پخش فیلم های اکشن و دیدن مسابقات رزمی برایم مطرح بود تی وی پاناسونیک وی20 گرفنم.
    با سپاس از همه ی دوستان عزیز و بویژه ابی عزیز که همواره در اسرع وقت و بسیار خوش برخورد مشاوره می دادند و همچنین هادی که مشاوره های خوب و با خلوصی داشتند.

3. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام

بعد از مطالعه و تحقیق به این نتیجه رسیدم که بین مدل Panasonic 42V20S و شارپ 40LE700 یا 40LE820M یکی را بدون گارانتی تهیه کنم. لطفا بفرمایید کدام یک از این مدل ها با تصاویر اس دی کیفیت بهتری دارد؟ عمده مصرف من تماشای کانال های دیجیتال و فیلم های دی وی دی غیر اریجینال موجود در بازار است. متاسفانه چون تازه واردم نمی توانم پیام خصوصی ارسال کنم. در ضمن لطفا از دوستان هر کس قیمت و اطلاعات تماس با فروشندگانی که تلفنی سفارش قبول و به تهران حمل کنند را دارد؛ من را بی نصیب نگذارد. ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

سلام
    اساتید لطفا به من هم یه راهنمایی بدن
    دنبال یه ال سی دی 40 اینچ با قیمت حدود 1200 می گردم
    برند و مدل خاصی هم مد نظرم نیست!
    فقط می خوام بهترین انتخاب با این بودجه باشه
    داره خودمونی میشه hamed8470's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم .يه سوال براي بنده پيش اومده ميخواستم ببينم ايا دوستان ديگه اطلاعات بيشتر يا تجربه خاصي در اين زمينه دارند .من با توجه به اطلاعات كم خودم در مورد برندهاي مختلف به اين نتيجه رسيدم كه شركتهاي كمي هستند كه در توليد پنل مرجع و رفرنس هستند مانند شارپ كه واقعا يكي از توليد كنندگان با كيفيت وخوش سابقه در اين زمينه ميباشد وخيلي از برندهاي معتبر ديگه مثل سوني و فيليپس نيز از پنلهاي توليدي شارپ استفاده ميكنن ولي تجربه خود من در اين زمينه مثل le700 وle820 با اينكه در توليد رنكها وقطعات وپنل عالي هستند ولي در حركت فريمها ورسپانس تايم به نظر من يه مقدار كند هستند وبه قول معروف پرش فريمها در تصوير مشاهده ميشه با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان عزیز بین c65o samsong و v20 panasonic گیر کردم
    میدونم اون یکی پلاسماس و اون یکی ال سی دی ولی بازم لطف کنین بگین کدومو بگیرم یه دنیا ممنون میشم
    خواهشا کمک کنین ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    من یه تلویزیون 42 اینچ می خوام بگیرم که در درجه اول کیفیت تصویرش برام مهمه و بعد هم امکانات جانبی مثل usb و Divx با خوندن مطالب دوستان این سه مدل به نظرم بهتر از بقیه بودن:
    1- LG PJ350
    2-LG 660
    3-PANASONIC V20

میدونم که این سه تا در یک رده نیستن ولی می خوام بدونم کیفیت تصویر کدوم بهتره، من پارسال هر lcd که می دیدم کیفیتش برای دیدن شبکه های ایران از CRT پایین تر بود و مخصوصا برای دیدن فیلمهای با کیفیت پایین مثل VCDRIP الان این سه مدل چطورن و آیا کیفیت تصویرشون ( نه رنگ) بهتر از CRT هست؟
    و آیا تا قیمت حدود 1،400،00 تلویزیون دیگه ای هست که کیفیتش بهتر باشه؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    من یه تلویزیون 42 اینچ می خوام بگیرم که در درجه اول کیفیت تصویرش برام مهمه و بعد هم امکانات جانبی مثل usb و Divx با خوندن مطالب دوستان این سه مدل به نظرم بهتر از بقیه بودن:
    1- LG PJ350
    2-LG 660
    3-PANASONIC V20

میدونم که این سه تا در یک رده نیستن ولی می خوام بدونم کیفیت تصویر کدوم بهتره، من پارسال هر lcd که می دیدم کیفیتش برای دیدن شبکه های ایران از CRT پایین تر بود و مخصوصا برای دیدن فیلمهای با کیفیت پایین مثل VCDRIP الان این سه مدل چطورن و آیا کیفیت تصویرشون ( نه رنگ) بهتر از CRT هست؟
    CRT ها برای تصاویر SD ساخته شدن و از همه ال سی دی و پلاسماها تصویر SD رو بهتر نشون میدن.

10. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    اساتید لطفا به من هم یه راهنمایی بدن
    دنبال یه ال سی دی 40 اینچ با قیمت حدود 1200 می گردم
    برند و مدل خاصی هم مد نظرم نیست!
    فقط می خوام بهترین انتخاب با این بودجه باشه
    -يك مقداري افزايش بودجه داشته باشين lg ld650 گزينه خوبيه

---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------

سلام
    1- LG PJ350
    2-LG 660
    3-PANASONIC V20

-فكر ميكنم با توجه به نيازهاتون usb وقيمت مد نظرتون بهترين گزينه از بين انتخاب هاتون lg ld650 هست
    -در مورد Crt و تصاوير sd ‌افشين عزيز توضيح دادند

12. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    توی مشخصات 530 40” سامسونگLCD TV زده که DTV Reception (----T/T2/C/S2) -------------T/C میخواستم بدونم آیا خودش سگنالهای DVBT رو دریافت میکنه یا مثل همین تلوزیونهای معمولی باید یک دستگاه DVBT خرید تا با اون به LCD تصویر داد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •