تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 1211 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سایت PESFAN چند وقت پیش یک گزارش دو قسمتی از مستر لیگ نسخه 2010 این بازی ارائه داد که بخش اولشو در زیر میتونین ببینید .

محتوای مخفی:  

2010 Master League Play Through - Part 1
    Ahh, Master League. A jewel in the crown of the PES series both past and present. Having said that, even the biggest fans will have to admit the mode has been going a little downhill in the past few years, and with very little advancement from game to game, was in danger of becoming obsolete.

Then rejoice, my friends, when I say that Master League has been thoroughly upgraded and, dare I say it, is returning better than ever. Why? Well read on, as I take you on a journey spanning literally hours in Part 1 of PESFan’s Master League play through.

Loading up the mode I was instructed, as ever, to select a team to nurture and make my own for the foreseeable future. Having no real ties to the Premiership but liking Martin O’Neill, I chose West Midlands Village.

After setting up how I wanted the league to be formatted (unfortunately there’s still no third division), i.e. 20 teams, goal difference before head to head, the cup not featuring two legs, that sort of thing, I was presented with my given sponsors for the coming season.

Firstly, there was Zaalachsk, a “Dutch Car Manufacturer”, who gave me a deal of £1.4m for 3 years with a home win bonus of 60k. They also promised that if I won three games in a row, they’d provide me with a further 80k, with incremental increases the more I won. Hurrah!

But beware, as they then warned that if I managed to blunder into losing more than five home games during the season my sponsorship deal would be forfeit. Those fiends. I was also given two more sponsors, the first of which was Lesplindu, a French consumer electronics company who granted me 660k a season for 3 years with a 60k win bonus and no cancellation clause. There was also Alpilatteria, an Italian food company, also gave me a 4 year deal worth 800k a year and a 60k win bonus, again, with no cancellation clause. This brought my team funds to £41,785,000.

PES was not done, as I then found out my 28 thousand-strong fan club also came with £4.2m cash for my managerial pocket, bringing the total team funds for the year to just over 46 million. Sounds a lot, but it’s surprising how quickly it disappears.

My coach, athletic trainer, club doctor and scout were all set to lvl 3, meaning I spent 4m on them collectively and my youth team and fan club were set to lvl 2, which meant another 2m. Then, there were my player wages, which came to just over 12m in total.

So before I’d changed anything my team funds for the year were down roughly 18m to 23.7m. Looking for ways to remedy this expenditure, I changed my youth team and fan club to lvl 1, along with my athletic trainer and club doctor. This saved me a few million I’d plan to use on transfers, job done for now.

I set up my formation, a 4-3-3 with Carew up front supported by Ashley Young and Gabriel Agbonlahor, and played around with my Team Style settings. After a bit of a think, I ended up going for high player support, attacking style and no compactness or pressing. I called it the ‘Tony Mowbray’ and gave myself another pat on the back.

I also tweaked my training schedules, taking full advantage of Master League’s new ability to change the areas training points are spread about for players who I thought would benefit from it. I told Carew to train mostly in shooting and Ashley Young to focus on dribble speed, for example. I also went on a bit of a spending spree with my newly freed up funds and increased my coach to lvl 4, at the cost of 3m, which also upped the total points I could assign in training slightly.

Anyway, enough with that, my first game was coming up. The football gods must loathe me, as it turned out to involve an away day at Anfield to take on Liverpool. It was a pretty dull game truth be told, although I’m generally a pretty dull player, so there you go. Much to my displeasure, Salifou missed an absolute sitter with the chance at an open goal, instead choosing to blast it completely wide of the post with his first touch. I tell you. He couldn’t finish an egg that lad. Mark Lawrenson suddenly awakened too, spouting, “Well quite honestly, that would have changed the course of the game!”

Thanks for that Mark, I’d missed you.

0-0 at half time, not bad for me if I’m honest. With the second half in full swing however, I managed to score an absolutely cracking goal using Big John Carew, surprising myself, everyone in the ground, and perhaps most startlingly Mark Lawrenson, who had since changed his mind about us and declared it the best goal he’d ever seen.

At the end of the game I was presented with a screen showing the gate receipts from the match, although presumably because I was away this time the number totalled 0. Back on the menu, I had a look at the youth team, and after a brief look at some of their individual stats and a recommendation from my coach that Ximelez was a pacey player, I signed him up on a 222k professional contract.

In the next game I beat Lancashire Athletic 2-0 to progress in the England Cup, but in the game after that Yorkshire Orange humbled me with a 1-0 defeat. Ups and downs to the season thus far, but not a terrible start. The next game was away at Manchester Blues, where it was raining (natch). I scored a lovely goal in this one with a move totalling probably 20 passes or so, and ended up winning the game 1-0. I was also being awarded with gate income from my home matches now, the cup game bringing a mere 80k but the league match earning me a respectable 260k, perhaps an indication that even in PES no one can be bothered with the league cup.

Back to the menu screen and I was presented with a warning that Brad Friedel, my goalkeeper, was unhappy about something. My coach explained further by telling me it was because his contract was expiring, so I gave the cheeky guy a 2 year extension, which seemed to keep him quiet for a while. I don’t know if my team saw this as a sign of weakness, because the turn after this Delfouneso was suddenly unhappy with the position he was being played in. Sigh.

Now, I either had two options with this, the first was to just play him in his natural position or choose to specially train him in the new position at the cost of time and money. Quite a lot of money, too (about 10m), so it’s probably only viable for a team with cash to burn. Or there was the third option, which was to continue and let him sulk. I chose this one, and then dropped him a few games later. You’re not with Martin O’Neill now you know.

Further investigation revealed I could also train a player in the use of a new card, but again, it was too rich for my blood.

A few games later, and I began to notice I’d a) stopped scoring, and b) my players seemed unnaturally fatigued and in bad condition. Fatigue has always been a problem with Master League, the idea that a player can’t play two games in two weeks without becoming absolutely exhausted is a ridiculous one to me, but this was different.

I remembered what I’d done at the start of the season in diminishing the ability of my athletic trainer in favour of increasing that of my coach. Turns out a better athletic trainer deals with fatigue better, as well as increasing the chances of your players being in better condition. I increased him to lvl 4, and in a few games time I started to reap the benefits, even if it did take a chunk from my budget.

Likewise my club doctor seemed quite unable to properly deal with an injury my team had sustained in any reasonable amount of time. The injury was only to Steve Sidwell though, so I left the doctor at lvl 1.

I also liked how your scout gives reports on other teams prior to playing them, for example with West Midlands City “Will probably go all defensive and play 11 men behind the ball.”, I thought it was a nice touch, and true to form, they were exceedingly defensive.

About 6 games into the season and I seemed to not be scoring as much as previously, i.e. at all. I thought a change in tactics was called for, the Tony Mowbray was no longer benefiting me as much as I’d have hoped, so it was back to the Team Styles screen to devise a new pressurising, long ball using, thug team to bully the league from now on.

The Europa League groups were then drawn, and as West Midlands qualified last season, I ended up being put with Villareal, FC Twente, and some other team who I forget and as thus is unimportant to me. When you play a Europa League game it has its own separate background, is all nicely licensed, the competing teams are properly sorted into groups of A-L, and generally feels like a suitably grand step-up from the normal league.

I lost my next two games, as well as getting knocked out of the England Cup by East London. So far my debut season was turning out to be as disappointing as real football is. Who says PES isn’t realistic? The European Footballer Of The Year was then announced, unsurprisingly featuring Messi, C. Ronaldo and Kaka in the top 3 with 550 votes, 480 and 450 votes respectively.

I played on in both my domestic league and the Europa League (a campaign which had ended in disappointment for me by late December) to end up in 7th place in January, feeling encouraged and ready to expand my squad with the look into the transfer market. It would have to wait, however, as Part 1 was up.

Come back tomorrow to read Part 2 of my Master League play through. If you ask any questions about transfers/future ML events, I’ll try and squeeze them in the report tomorrow. Cheers for reading.
    اجرای مستر لیگ 2010 از ابتدا تا انتها- بخش اول

مستر لیگ نسخه 2010 بهترین نسخه در میان تمام سریهای این بازی محسوب میشه . حتی گفته شده بزرگترین طرفدارن این بازی هم این مساله رو پذیرفته اند که این بخش طی چند سال اخیر مقداری رو به زوال رفته بوده .طی سالیان اخیر با پیشرفتهای بسیاری کمی که بازی به بازی دراین بخش صورت میگرفت خطر منسوخ شدن , این بخشو تهدید میکرد .

خوشحال باشید دوستان من ! وقتی من میگم این بخش بطور کامل زیرو رو شده بی دلیل نیست. بسیار خب این متنو بخونید , ما مستر لیگ 2010 رو از ابتدا تا انتها بازی کردیم .

من هیچ دلبستگی خاصی به لیگ برتر انگلیس ندارم اما بخاطر ارتباطی که با Martin O’Neill دارم تیم استون ویلا رو انتخاب کردم .

بعد از انتخاب تیم , من سرگرم تنظیمات لیگ شدم ( متاسفانه لیگ دسته سه وجود نداشت ) بعنوان مثال بعضی از تنظیماتی که من انجام دادم شامل انتخاب 20 تیم برای لیگ برتر, رتبه بندی براساس تفاضل گل ( بعد از امتیاز ) و همینطور انتخاب اسپانسرها برای فصل پیش رو میشد .

درابتدا اسپانسری بنام Zaalachsk وجود داشت که یک شرکت هلندی تولید کننده ماشینه . اونا به من پیشنهاد یک قرار داد 3 ساله به ارزش 1.4 میلیون پوند دادن و در جزئیات قرار داد ذکر شده بود که به ازای هر پیروزی خانگی مبلغ 60 هزار پوند پاداش به اصل مبلغ قرار داد اضافه خواهد شد . همچنین اونا قول دادن اگه تیم سه تا پیروزی پشت سر هم داشته باشه 80 هزار تای دیگه افزایش دریافتی خواهم داشت . هوررا....!

اما یک هشدار , اونا در ادامه اخطار دادن که اگه با سوء مدیریت در طی فصل بیش از 5 تا بازی خونگی تیم شکست بخوره مشمول جریمه خواهم شد . غیر از این مورد , دو تا اسپانسر مالی دیگه هم وجود داشت .اولیش یک شرکت فرانسوی بود بنام Lesplindu که در زمینه محصولات و لوازم الکترونیکی فعالیت میکرد . پیشنهاد اینا پرداخت 660 هزار پوند به ازای هر سال در قبال عقد قرار به مدت سه سال بود همچنین متعهد میشدند که به ازای هربرد تیم 60 هزار تای دیگه هم پرداخت کنند البته در این قرارداد هیچ گونه اختیار فسخ قراردادی به باشگاه داده نمیشد . سومین اسپانسر , یک شرکت غذایی ایتالیایی بنام Alpilatteria بود که اونا پیشنهاد یک قرار داد 4 ساله رو میدادن که به ازای هر سال متعهد به پرداخت 800 هزار پوند میشدند و علاوه براون در قبال هر بردی که تیم بدست میاورد متعهد به پرداخت 60 هزار پوند دیگه میشدند البته اینا هم شرط عدم فسخ قرارداد داشتن . این موجب میشد موجودی شرکت به رقم 41,785,000 پوند برسه .

من متوجه شدم باشگاه بجهت مسائل مدیریتی 4.2 میلیون پوند دیگه از طریق 28 هزار هواخواه متعصب باشگاه تحصیل کرده که با مقادیر قبلی , سرمایه و وجوه نقد شرکت به بیش از 46 میلیون پوند میرسید . بنظر درآمد زیادی میاد اما به یک چشم به هم زدن درآمدها ناپدید میشن .

حقوق مربی تیم , مربی تمرین دهنده , پزشک باشگاه و هزینه های جانبی , اینا سطح یک هزینه ها رو تشکیل میدادن که در مجموع 4 میلیون برای اینا خرج شد مخارج مربوط به تیم جوانان که سطح دوم هزینه ها رو تشکیل میداد حدود 2 میلیون پوندی میشدن وسطح سوم هزینه ها مربوط به حقوق و دستمزد بازیکنان که بالغ بر 12 میلیون پوند برآورد میشد .

بنابراین قبل از هر کاری 18 تا 23.7 میلیون پوند از درآمد باشگاه خرج میشد . دنبال راهی برای اصلاح این هزینه ها بودم . من هزینه های مربوط به بخش جوانان تیمو به سطح یک انتقال دادم و به همین شکل هزینه های مربوط به پزشک تیم و مربی تمرینی تیمو . این کار سبب شد مقداری صرفه جویی در هزینه ها بشه بعد از اون تصمیم به ترانسفور بازیکنان گرفتم به هر ترتیب کارها انجام شد .

بعد از این مراحل سراغ تنظیمات تیمی رفتم . سیستم 3-3-4 رو برای تیم انتخاب کردم و Carew رو در پیشونی تیم قرار دادم که Gabriel Agbonlahor و Ashley Young اونو حمایت میکردن همینطور تنظیماتی رو در Team Style انجام دادم و به همین منوال میزان ساپورت تیمی , سبک حمله ومیزان تراکم تیمی و پرسینگ.

همچنین من جدول برنامه های تمرینی تیمو تنظیم کردم .این مساله سبب کسب مزیت مهمی میشه که جدیدا به مستر لیگ اضافه شده و از طریق اون میشه روی مهارتهایی از یک بازیکن کار کرد که به نظر ضروری میان . مثلا من بیشتر روی شوتهای Carew و سرعت حرکت Ashley Young تمرکز کردم . من همچنین از طریق درآمدهای جدید , بخش مربوط به مربی تیمو با صرف هزینه ای بالغ بر 3 میلیون پوند به سطح 4 ارتقاء دادم . این مساله سبب شد تا حدودی پوینت های کلی بخش تمرینات تیم افزایش پیدا کنه .

به هر حال اولین بازی تیم نزدیک بود بازی در مقابل لیورپل توی آنفیلد.راستشو بخواید بازی کند و سنگینی بود اگرچه خود من هم عموما گیمر کندی هستم از بازیم اصلا راضی نبودم Salifou یک فرصت گلزنیو از دست داد . Mark Lawrenson یک دفه واکنش نشون داد که راستش بنظر خوب میومد.اون روش گزارشگریشو تا حدودی عوض کرده .

بخاطر این مساله تشکر میکنم ازت مارک !

نیمه اول صفر صفر تمام شد راستشو بخواید این نتیجه برای من بد نیست . نیمه دوم خیلی بازی اکتیو بود من یک گل خیلی قشنگ با John Carew زدم که منو خیلی سوپریز کرد همینطور بازیکنان توی زمین و شاید بیشتر از همه Mark Lawrenson رو که معلومه نظرشو با توجه به توقعات ما عوض کرده اون گفت این بهترین گلی بوده که تا الان دیده .

در پایان بازی یک پنجره باز شد که مربوط میشد به دریافتی و پاداش اون بازی مجموع درافتی دراون صفر بود احتمالا بخاطر اینکه بازی خارج از خونه بوده , هیچ دریافتی برام درنظر گرفته نشده بود. به منو اصلی مستر لیگ برگشتم رفتم سراغ تیم جوانان و یک بررسی مختصری در وضعیت انفرادی بازیکنان کردم پیشنهادی از طرف مربی تیم شده بود با این مضمون که Ximelez بازیکن تندو تیزی به نظر میرسه و منم اونو با مبلغ 222 هزار پوند طی یک قرارداد حرفه ای به استخدام تیم در آوردم .

توی بازی بعدی درجریان England Cup من در مقابل تیم ویگان با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رسیدم اما بعد از اون بازی , هال سیتی منو با نتیجه 1 بر صفر شکست داد .طی فصل فرازو نشیب هایی وجود داشت اما شروع خیلی بدی نداشتم .بازی بعدی خارج از خانه با منچستر سیتی بود اونجا طبیعتا هوا بارونی بود . توی اون بازی یک گل زیبا به ثمر رسوندم که حاصل پاسکاریهای متوالی بود , 20 پاس شایدم بیشتر . بازی با همون یک گل تموم شد . بعد از بازی بخاطر پیروزی درخانه یک پاداش نقدی به حسابم واریز شد . از بازیهای جام فقط 80 هزار تا گیرم اومد اما از طریق بازیهای لیگ مبلغ نسبتا خوبی معادل 260 هزار پوند به دست آوردم .

دوباره به منوی اصلی مسترلیگ برمیگردیم من هشداری در رابطه با دروازه بان تیم یعنی Brad Friedel دریافت کردم . مربی تیم توضیح داد مدت قرارداد دروازه بان تیم داره تموم میشه بنابراین من قرارداد این بازیکن گستاخ و پر رو رو دو سال تمدید کردم . این کار سبب شد تا مدتی ساکت بشه و اعتراضی نکنه .من نمیدونم شاید تیم این کار منو بعنوان یک نقطه ضعف از مدیریت من به حساب آورده چون بعد از این جریان Delfouneso هم بطور ناگهانی از پستی که توی اون داشت بازی میکرد , ابراز نارضایتی کرد .

در این شرایط من 2 تا گزینه برای حل این موضوع پیش رو داشتم یا اینکه اونو توی پست معمول خودش بازی بدم یا اینکه تمرینات خاصیو براش در نظر بگیرم که مرتبط با پست جدید باشه که این مساله باعث هزینه های مالی و زمانی میشد . هزینه مالی اینکار مقدار هنگفتی میشد ( حدود 10 میلیون ) و مناسب تیم من نبود . البته گزینه سومی هم وجود داشت اینکه توی همین پست به کارش ادامه بده و همچنان به اعتراض و ناراحتیش ادامه بده . من این یکی رو انتخاب کردم و چند تا بازی ازش استفاده نکردم .

تحقیق و بررسی بیشتر این حقیقت رو برای من مشخص کرد که من همچنین میتونم یک بازیکن رو با یک کارت جدید آموزش بدم اما بازم اینکار برام هزینه بردار بود .

چند تا بازی بعد من متوجه شدم در کسب نتیجه دارم ضعیف عمل میکنم بنظر میرسید بازیکنان تیم بشکل غیر معمولی دچار خستگی شدن و در وضعیت بدی قرار دارن .مساله خستگی همیشه توی مسترلیگ یک مشکل بوده . اینکه یک بازیکن نمیتونه دو تا بازیو طی دو هفته انجام بده بدون اینکه کاملا دچار خستگی بشه برای من یک چیز مسخره ایه اما این چیزی که برام اتفاق افتاده بود مساله دیگه ای بود .

من شروع فصلو بخاطر آوردم و متوجه کاهش ثمربخشی مربی تمرینی تیم شدم . یک مربی تمرینی بهتر به مساله خستگی بازیکنان رسیدگی میکنه و موجب میشه احتمالا بازیکنان در وضعیت بدنی بهتری قرار بگیرن . من اونو به سطح 4 بردم که این مساله سبب شد بعد از زمان کوتاهی نتیجشو بگیرم هرچند که اینکار هزینه زیدی روی دستم گذاشت .

به همین شکل پزشک تیم که بنظر میرسید در امر رسیدگی درست به مساله آسیب دیدگی بازیکنان تیم کاملا ناتونه . هرچند که فقط Steve Sidwell مصدوم تیم بود بنابراین من پزشک تیمو به سطح 1 منتقل کردم .

من همچنین تمایل داشتم گزارشاتی رو که از تیمهای دیگه برام میاد قبل از اینکه با اونا بازی داشته باشم , بررسی کنم .مثلا بیرمنگام که گفته شده بود بازیکناشون احتمالا بیشتر توی منطقه دفاعی تجمع میکنن . من فکر میکنم این گزارشات چیز جالبی هستن و همونطوریکه انتظار میرفت اونا بهمون شکل بودن یعنی بشدت دفاعی .

حدودا 6 تا بازی دیگه انجام شد و بنظرم رسید که مثل سابق امتیاز کسب نمیکنم یعنی میشه گفت اصلا مثل قبل نبود . با خودم فکر کردم یک تغییر در تاکتیک تیمی بدم و به نظرم رسید این کار ضروریه . Tony Mowbray دیگه الان اونجوری که من میخواستم سودمند نبود .بنابراین رفتم به بخش Team Styles برای اینکه میزان پرسینگ رو تنظیم کنم همینطور برنامه ارسال توپهای بلندو رو دردستور کار قرار دادم .

گروه بندی لیگ اروپا انجام شد و آستون ویلا نهایتا در انتهای فصل به این مسابقات کوالیفای شد.من با تیمهای ویارئال , FC Twenteو یک تیم نه چندان معروف دیگه که اسمشو فراموش کردم همگروه شدم . زمانیکه شما در این رقابتها شرکت میکنید میبینید که این مسابقات صفحه و بخش مجزای خودشو داره تمام تیما به خوبی لایسنس شده بودن و جدول این رقابتها بدرستی براساس حروف A تا L تنظیم شده بود و بطور کلی شکوه و بزرگی این رقابتها احساس میشد .

من دوتا بازی بعدیو شکست خوردم و همچنین توسط تیم وستهام از جام حذفی انگلیس حذف شدم .تا اینجا اولین فصل حضورم در مستر لیگ به همان اندازه که درعالم واقع این تیم عمل میکنه مایوس کننده بود . کی میگه PES واقعی نیست ؟

بهترین بازیکنان سال اروپا معرفی شدند سه بازیکن برتر بترتیب مسی با 550 رای کرستیانو رونالدو با 480 و کاکا با 450 رای انتخاب شدند .

من همزمان در دو جبهه یعنی لیگ داخلی و لیگ اروپا ( رقابتهایی که با ناامیدی در اواخر دسامبر به پایان رسوندم ) بازی میکردم و در لیگ انگلیس در رتبه هفتم قرار گرفتم این مساله سبب دلگرمی برای من شد و خودمو برای توسعه تیم از طریق بازار نقل و انتقالات بازیکنان آماده کردم . منتظر باشید ! قسمت اول این گزارش به پایان رسید .

فردا قسمت دوم این گزارش رو ارائه میدم . هر سوالی در رابطه با مسائل مربوط به مستر لیگ و نقل و انتقالات بازیکنان دارید بپرسید , من سعی میکنم فردا به اونها جواب بدم . بخاطر خوندن این گزارش از شما تشکر میکنم .

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

اگه اسپانسرها نسبت به ما قراردادي دارند كاري كه ما بايد در مقابل اون پول انجام بذيم چيه .
    يعني اگه سه تا اسپانسر داري بايد اسم سه تاشون رو روي پيرهن بنويسي?

3. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

اگه اسپانسرها نسبت به ما قراردادي دارند كاري كه ما بايد در مقابل اون پول انجام بذيم چيه .
    يعني اگه سه تا اسپانسر داري بايد اسم سه تاشون رو روي پيرهن بنويسي?
    شما مگه تا حالا فیفا رو بازی نکردی فقط با یک اسپانسر میشه قرار داد بست

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

شما مگه تا حالا فیفا رو بازی نکردی فقط با یک اسپانسر میشه قرار داد بست
    اون که فیفاست من گفتم شاید توی PES نوآوری بیشتر باشه
    ====================================

کونامی : PES 2010 " بازگشت پادشاه " خواهد بود

کونامی برای جذب مخاطبین سابق این سری از بازیها دست به تعدیل عناصر arcade بازی زده است.

کونامی به وبسایت MCV گفته که pro evolution soccer 2010 طرفداران دلسرد این سری بازی را به لطف بازگشت به واقع گرایی , دوباره بدست خواهد اورد.

کونامی همچنین گفت که این بازیساز با جامعه ی بازیباز برای حذف عناصری که باعث نزول کیفیت pes 2009 شده بود همکاری نزدیک داشته است. رئیس تیم اروپائی کونامی Jon Murphy اظهار داشت که بازی جدید PES را به "ریشه های شبیه سازی " خود بازمیگرداند.

وی ادامه داد : "مردم دوست دارند که بازی فوتبالشان تلفیقی از گیم پلی روان و واقع گرایی باشد و این یعنی قدم گذاشتن به کرانه ای جدید. PES 2010 امسال شاهد بازگشت واقعی خود به ریشه های شبیه سازی این سری بازی خواهد بود. امسال سرعت بازی معقولتر و تاکید اصلی روی بازی وابسته به موقعیت و حرکت با پاس خواهد بود."

" خوشبختانه طرفداران بازی در سلیقه ها ی خود در رابطه با PES بسیار پر سر وصدا بوده اند و نقشی اساسی در پیشرفت بازی جدید داشته اند. هر چیزی از جمله فرورفتگی تور دروازه در دستکش دروازه بان به دقت مورد بررسی قرار گرفته است وتمامی واکنش های گیمرها به بازی به استودیوی ژاپن گزارش شده اند و انها نیز بسیاری از خواسته ها ی گیمرها در نسخه ی 2010 این بازی براورده کرده اند . در واقع این بازی " بازگشت پادشاه " خواهد بود."

بازی 30 ام مهرماه همزمان برای سه پلتفرم PC 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 13 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب بهادر جان این مستر لیگ جدید درست مثل منیجر مود فیفا های 07 و 08 و 09 شده تازه البته شاید یه تفاوت هایی باشه با کمبود ها یا برتری ها به حال باید کامل خودم ببینم و نظر بدم که چیاش از فیفا الگو برداری شده و چی هاشو نو آوری کرده ولی کلا الگو برداری هاش بیشتر بوده ولی خوب از بخت بد کونامی فیفا هم تصمیم گرفت کلا منیجر مودش رو تغییر بده که این باعث میشه که کونامی باز هم توی این زمیه از رقیبش همچنان عقب باشه. به نظرم کونامی مسئله Revamp مستر لیگ رو خیلی زود لو داد همین باعث شد فیفا هم دست به کار بشه تا رقیبش رو دستش بلند نشه. ولی من همیشه آرزو داشتم مستر لیگ به زیبایی منیجر فیفا باشه که خوشبختانه شد واسه همین بازی کردن داره امسال مستر لیگ. خدا کنه اون Newcomer ها باشه و عشقم Kaiser هم باشه توی بازی (فقط کونامی تورو خدا یکمی قیافه اش رو خوشکل درست کن این دفعه!)

در هر صورت باید منتظر موند و دید این مستر لیگ جدید چه خصوصیاتی خواهد داشت. من که کماکان منتظرم کاش یه تیزری چیزی از معرفی کامل مستر لیگ پخش می کرد کونامی چیزی به انتشار باقی نمونده.

8. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من ترجیح میدم منیجر مود و یا مدیرت تیم واقعا تاثیر گذار باشه . یعنی گیمر وقت زیادی رو این قسمت بزاره و تاثیرش رو هم ببینه. بر خلاف فیفا که من خیلی کم وارد جزئیات تیم میشم. خیلی وقت ها به ارتقای مربی ها کاری ندارم. به بازیکنان جوان کاری ندارم. توی بازی ترکیب و سیستم تیم رو عوض نمی کنم و حتی به ندرت بازیکنی رو حین بازی تعویض میکنم. اما الان با درجه ی سختی WordClass صدر جدول لیگ انگلستانم!
    خوشبختانه با متنی که آقای 4039 ترجمه کردند، کمی امیدوار شدم که حداقل PES اینگونه که توصیف کردم نباشه.

10. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

pes 2010 مثل fifa بخش manage mod رو نداره؟
    آخه manage mode خیلی باهاله.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

pes 2010 مثل fifa بخش manage mod رو نداره؟
    آخه manage mode خیلی باهاله.
    بابا قربون حواس جمع طفلکی حسین 3 پست بالاتر اون همه مطلب در مورد مستر لیگ ترجمه کرده شما می پرسید منیجر مود داره خوبه بحث روز تاپیک همین مسئله هست دیگه این مستر لیگ قبلا خیلی ضعیف و بدون ابتکار بود ولی امسال عین منیجر مود رو شما توی PES خواهید داشت

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بابا قربون حواس جمع طفلکی حسین 3 پست بالاتر اون همه مطلب در مورد مستر لیگ ترجمه کرده شما می پرسید منیجر مود داره خوبه بحث روز تاپیک همین مسئله هست دیگه این مستر لیگ قبلا خیلی ضعیف و بدون ابتکار بود ولی امسال عین منیجر مود رو شما توی PES خواهید داشت
    تشکر آخه من دیگه دیدم زیاد حس خوندنش نبود . نمیدونستم . پس حسابی pes 10 ترکونده دیگه....!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تشکر آخه من دیگه دیدم زیاد حس خوندنش نبود . نمیدونستم . پس حسابی pes 10 ترکونده دیگه....!
    داشتن منیجر مد که هنر نیست. یادمه PES 06 هم منیجر مد داشت. مهم اینه که این منیجر مد چه امکاناتی ارائه میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •