تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 261 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

تو رو خدا کمک این همه پول برای کابل شبکه دادم ولی هیچ نتیجه نگرفتم

من یک ویندوز 7 دارم + WD TV LIVE : روی pc و عملیات شیر را انجام داده ام ولی مثلا وقتی یک درایو یا پوشه ای را در کامپیوتر میزنم برای شیر شدن تنها پوشه Public ویندوز شیر میشه و انگار نه انگار که من دستور شیر درایوی را داده ام

چند جایی خواندم که باید از منوی manage ( راست کلیلک کردن روی My computer و قسمت شیر ) دراوی که میخوام شیر بشه را مشخص کنم ولی اینکار فایده ای نداشت

یا جایی گفته شده بود به اکانت و یوزر ویندوزت باید پسورد بدهی ولی باز اثری نکرد

جایی گفته شد بود در شاخه security و شاخه Advance باید Permision ها را روی فول کنترل گذاشت که من هر جایی Permision میدیدم همه رو روی دسترسی کامل گذاشتم ولی این کار هم اثری نکرد و باز فقط پوشه Public تنها شیر میشه

everyone 'گذاشتم ولی نشد

در همه حالت ها تنها تنها این پوشه شیر میشه C:\Users\Public

خواهشا اگه میشه یه راهنمایی جدید من رو بکنید چون واقعا خیلی اعصابم خورد هست . چون یک بار روی لپ تاب یکی از بچه ها که اون هم ویندوز سون بود بدون تنظیم کردن چیزی وقتی یک درایو را زدم برای شیر کل اون درایو شیر شد ولی هیچ موقع روی کامپیوتره خودم نتوسنتم این کار را بکنم

محتاج یاری شما مهندسان کامپیوتر هستم شدید
    update your frimware
    Network Discovery: On
    File and Printer Sharing: On
    Public Folder Sharing: Off
    Media Streaming: Off
    File Sharing Connections: 128-bit
    Password Protected Sharing: On
    HomeGroup Connections: Use user accounts and passwords to connect to other computers

Check the NTFS and sharing permissions

=============================

1. Right click on the folder you want to share and click “Properties”.

2. Click the “Security” tab and “Edit” button.

3. Click “Add” button, type “Everyone” and click “Check Name” and “OK” button.

4. Highlight “Everyone”, check “Full Control” for “Allow” and click “OK”.

5. Click “Sharing” tab and “Advanced Sharing” button.

6. Check “Share this folder” box, click “Permissions” button.

7. If “Everyone” is listed, please highlight it and check “Full Control” for “Allow”

8. If “Everyone” is not listed, please click “Add” button, type “Everyone” and click “Check Name” and “OK” button.

9. After that, please repeat the Step 7.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

update your frimware

Network Discovery: On
    File and Printer Sharing: On
    Public Folder Sharing: Off
    Media Streaming: Off
    File Sharing Connections: 128-bit
    Password Protected Sharing: On
    HomeGroup Connections: Use user accounts and passwords to connect to other computers

Check the NTFS and sharing permissions

=============================

1. Right click on the folder you want to share and click “Properties”.

2. Click the “Security” tab and “Edit” button.

3. Click “Add” button, type “Everyone” and click “Check Name” and “OK” button.

4. Highlight “Everyone”, check “Full Control” for “Allow” and click “OK”.

5. Click “Sharing” tab and “Advanced Sharing” button.

6. Check “Share this folder” box, click “Permissions” button.

7. If “Everyone” is listed, please highlight it and check “Full Control” for “Allow”

8. If “Everyone” is not listed, please click “Add” button, type “Everyone” and click “Check Name” and “OK” button.

9. After that, please repeat the Step 7.
    دوست عزیز همه کار ها رو هم الان کردم ولی اون باز پوشه ای که من میخوام شیر نمیشه و فقط پوشه
    Public ویندوز شیر میشه چرااااااا

کسی نیست خودش با این دستگاه این عملیات شیر رو بین کامپیوتر و این دستگاه WD انجام داده باشه ؟؟
    اگه هست میشه بگه نرم افزاره دستگاهش چه ورژنیه ؟ چیکار کرده که شیر شده و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با درود
    1-دوستان wd hd برای پخش فیلم full hd 1080p با فرمت mkv زیر نویس فارسی با فرمت srt رو حتما باید به utf-8 تبدیل کنی که بیاد
    ======-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    WD TV Live Plus HD media player 2 فرقش با wd tv live hub چیه؟
    ======-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3-وقیمت این 2 مدل چنده؟
    ممنون
    Last edited by saeed_pizoo; 27-04-2012 at 03:55.

داره خودمونی میشه keresaspa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تو رو خدا کمک این همه پول برای کابل شبکه دادم ولی هیچ نتیجه نگرفتم

من یک ویندوز 7 دارم + WD TV LIVE : روی pc و عملیات شیر را انجام داده ام ولی مثلا وقتی یک درایو یا پوشه ای را در کامپیوتر میزنم برای شیر شدن تنها پوشه Public ویندوز شیر میشه و انگار نه انگار که من دستور شیر درایوی را داده ام

چند جایی خواندم که باید از منوی manage ( راست کلیلک کردن روی My computer و قسمت شیر ) دراوی که میخوام شیر بشه را مشخص کنم ولی اینکار فایده ای نداشت

یا جایی گفته شده بود به اکانت و یوزر ویندوزت باید پسورد بدهی ولی باز اثری نکرد

جایی گفته شد بود در شاخه security و شاخه Advance باید Permision ها را روی فول کنترل گذاشت که من هر جایی Permision میدیدم همه رو روی دسترسی کامل گذاشتم ولی این کار هم اثری نکرد و باز فقط پوشه Public تنها شیر میشه

everyone 'گذاشتم ولی نشد

در همه حالت ها تنها تنها این پوشه شیر میشه C:\Users\Public

خواهشا اگه میشه یه راهنمایی جدید من رو بکنید چون واقعا خیلی اعصابم خورد هست . چون یک بار روی لپ تاب یکی از بچه ها که اون هم ویندوز سون بود بدون تنظیم کردن چیزی وقتی یک درایو را زدم برای شیر کل اون درایو شیر شد ولی هیچ موقع روی کامپیوتره خودم نتوسنتم این کار را بکنم

محتاج یاری شما مهندسان کامپیوتر هستم شدید
    این کار رو ه انجام بده ایشاالله که نتیجه میگیری:
    تو قسمت RUN این رو تایپ کن gpedit.msc بعد اینتر رو بزن.
    بعد تو قسمت computer configuration به ترتیب اینارو انتخاب کن:
    1-windows setting
    2-security setting
    3-local policies
    4-security option
    5-Accounts:limit local account use of blank passwords to console
    و تو پنجره ای که باز میشه Disable رو تیک بزن تا محدودیتت برا شر کردن از بین بره

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز همه کار ها رو هم الان کردم ولی اون باز پوشه ای که من میخوام شیر نمیشه و فقط پوشه
    Public ویندوز شیر میشه چرااااااا

کسی نیست خودش با این دستگاه این عملیات شیر رو بین کامپیوتر و این دستگاه WD انجام داده باشه ؟؟
    اگه هست میشه بگه نرم افزاره دستگاهش چه ورژنیه ؟ چیکار کرده که شیر شده و ...
    عزیز پس اگر اینطوره یا فرمیوره دستگاه دچار مشکله یا ویندوزت چون براحتی من درایوهای کامپیوترمو چه در ویندوز اکس پی و چه ویندوز 7 حتی در وی ام ور هم شر کردم وبا wd به اونها دسترسی داشتم حتی با موبایل هم تونستم باهاش ارتباط برقرار بکنم وwd به فایلهای موبایلم دسترسی داشت این کارهاای که دوستمون هم گفته انجام بده احتمال زیاد مشکلتو برطرف میکنه
    با درود
    1-دوستان wd hd برای پخش فیلم full hd 1080p با فرمت mkv زیر نویس فارسی با فرمت srt رو حتما باید به utf-8 تبدیل کنی که بیاد
    3-وقیمت این 2 مدل چنده؟
    ممنون
    1- خیر نیازی نیست
    2-مهمترین فرقش این هست که مدل hub هارد داه
    230000 مطمئن نیستم
    Last edited by saegheh67; 29-04-2012 at 01:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با درود
    3-وقیمت این 2 مدل چنده؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

عزیز پس اگر اینطوره یا فرمیوره دستگاه دچار مشکله یا ویندوزت چون براحتی من درایوهای کامپیوترمو چه در ویندوز اکس پی و چه ویندوز 7 حتی در وی ام ور هم شر کردم وبا wd به اونها دسترسی داشتم حتی با موبایل هم تونستم باهاش ارتباط برقرار بکنم وwd به فایلهای موبایلم دسترسی داشت این کارهاای که دوستمون هم گفته انجام بده احتمال زیاد مشکلتو برطرف میکنه

دوست عزیز مرسی از پاسخ شما . میگم من خودمو داغون کردم هر کاری میکنم نمیشه میشه شما بگی ورژن فریمورت چنده ؟

اگه میتونی بیا یاهو مسنجر کمک من بدبخت بکن ( مثلا با تیم ویوور بیای رو pc من چون من دیگه کاری به عقلم نمیرسه که نکرده باشم )

ایدی من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by smtp1000; 29-04-2012 at 12:09.

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

چاره هم مدل جدید wd tv live رو اضافه کرده و قیمتش هم نسبت به بازار بهتره . 230 میده. نقطه قوتش داشتن رم 2 برابر (512) نسبت به لایو هاب و پردازنده سریعتر و همچنین کارت شبکه بی سیم است. ولی خب کامپوننت رو برداشتن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

چاره هم مدل جدید wd tv live رو اضافه کرده و قیمتش هم نسبت به بازار بهتره . 230 میده. نقطه قوتش داشتن رم 2 برابر (512) نسبت به لایو هاب و پردازنده سریعتر و همچنین کارت شبکه بی سیم است. ولی خب کامپوننت رو برداشتن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فریمورهای اون wd tv live قبلیه به این جدیده میخوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •