گشتم نبود نگرد نيست
گشتم نبود نگرد نيست
این یک منشی تلفنی عالی هستش
از این سایت دیدم که رو Satio جواب میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب نداد................
نه من گوشي را درست ميذارم تو جيبم ولي چون عادت دارم موقع در آوردن گوشي دستم را بذارم پشت گوشي و به طرف بيرون بكشم در پوشش باز ميشه.يه بار امتحان كن ميفهمي.
دوستان من جی پی اس رو نصب کردم و نصب شد و کانکت شد و کار میکنه فقط یه مشکل داره
وقتی میزنم مسیریابی کنه بعد از تقریباً 30 ثانیه ارور میدهیعنی مسیر یابی میکنه و حرف هم میزنه وسطش ارور میده.. کسی این مشکلو داره؟؟
![]()
سلام
آیا برنامه PhonePilot v2.60.3570 که یکی از قویترین برنامه های مدیریت تماس در گوشی های نوکیا سری 60 ورژن 3 و 5 میباشد روی ساتیو نصب می شود؟
به وسیله این برنامه قادر هستید تا مدیریت همه جانبه بر روی تماس های دریافتی و خروجی داشته باشد به همراه امکانات جالبی نظیر :
پاسخ تماس با منشی تلفنی
- فرستادن بوق اشغال بودن تلفن
- ریجکت کردن تماس با اس.ام.اس
- دایورت کردن تماس
- ضبط مکالمات با یا بدون BEEPS
- پاسخ دادن با منشی تلفنی و ضبط صدا
آیا کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد چگونگی کارکرد این برنامه روی ساتیو دارد؟
ممنون
Last edited by koh; 26-05-2010 at 06:45.
خب خودت نصب كن خبرشم به ما بده
---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------
از چه برنامه اي استفاده ميكني؟
خیلی زبلی ، زبل خان؟؟
مشکل اینه که من هنوز تو این کارها مبتدی هستم و سعی می کنم از تجربه موفق دوستان استفاده کنم؟ به عبارتی نفر اول نباشم!!![]()
Last edited by koh; 26-05-2010 at 09:24.
از ovi maps استفاده میکنم![]()
خب زبل خان نصب كردن يه برنامه كه به مبتدي بودن يا نبودن ربط نداره حالا اگر نفر اول باشي چي ميشه؟هميشه كه نبايد بقيه فداي تو بشن يك دفعه هم تو فداي ديگران شو حالا عيب نداره من خودم نصب ميكنم ديگه خودمو فدا ميكنم خبرشو بهت ميدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)