سلام به همگی
اولین لپ تاپ های سونی که با پردازنده ivy bridge میان چه مدل هایی هستن؟!
چقدر طول میکشه تا به دوبی برسن؟!
ممنون
سلام به همگی
اولین لپ تاپ های سونی که با پردازنده ivy bridge میان چه مدل هایی هستن؟!
چقدر طول میکشه تا به دوبی برسن؟!
ممنون
نظرتون در مورد اين مدل چيه
Sony-VAIO-SB31FD
1900 ميرزه
كاراييش چطوره و آيا مشكل خاصي داشته تا حالا يا نه
فرق اين مدا با VPC-SB21FD تو چي هست
تو عكس هايي كه ازش ديدم سوكت ميكروفون نداشت.علت چيه و چاره كار؟
سيستمي با كانفيگ مشابه(corei5 و 14 اينچ يا كمتر و كارت گرافيك متوسط در همين حدود و داشتن يو اس بي 3) با قيمت پايين تر هم اگه هست معرفي كنيد
دوسته عزیز شما با قیمت 1900 میتونید از ایسوس مدل های سری k و شاید سری n بتونید بخرید اونم با کانفیگ ci7
....................
ممنون دوست عزيز
شرمنده حواسم نبود بگم
طرف فقط سوني ميخواد.حالا به دلايل خودش(يكيش كيفيت صفحه نمايش و چند تا دليل ديگه).
i7 هم چندان به كارش نمياد.بيشتر يه لپتاپ نسبتا سبك و با كيفيت ميخواد كه گهگاهي هم يه كم بازي كنه.بقيه كارهاش همكاراي معمولي و يه كم نرم افزار هاي مهندسي هست
حالا صرفا تو برند سوني نظرتون چيه .
اگه مدلي يه كم ارزونتر هم مد نظرتون هست معرفي كنيد
البته يه تاپيك مشاوره هم باز كردم كه كسي نگاش نكرده هنوز
اينجا اومدم صرفا نظر كاربرا رو در مورد اين مدل بپرسم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان
آقا من بالاخره Vaio F23EFX رو گرفتم
میخواستم ببپرسم برای بک آپ گیری بهتره از خود نرم افزار های وایو استفاده کنم یا از همین نرم افزار های خودمون استفاده کنم بهتره؟
چه کارهایی انجام بدم و چه کارهایی انجام ندم
ممنون از شما
![]()
كسي در مورد اين مدل اطلاعي نداره
Sony-VAIO-SB31FD
سلام دوست عزیز لطفا در خرید سری های C و SB سونی دقت کنید تو روزنامه نوشته بود که این سری ها دارای نواقص سخت افزاری در مورد تهویه و خنک کردن پردازشگر میباشند و چون روابط مستقیم و مناسبی با قسمت خدمات سونی در ایران وجود نداره با مشکل مواجه میشن (اون چیزی که در روزنامه نوشته بود که یادم نیست کدوم روزنامه بود)
آقا منصور اگر از من میپرسی بخر داداش حل sb31
منم در تلاش برای خریدشم منتها مثل شما تردید دارم
والا ماله من که sb36 هست ندیدم تا حالا زیاد داغ بکنه حتی وقتی هم که alan wake روش اجرا کردم هم داغیش معمولی بود(اتفاقا فقط برای تست داغ کردنش ریختم روش،وگرنه آلن ویک بازیی نیست که بشه با فریم بالا رو این اجراش کرد.).![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)