تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 247 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 2466

نام تاپيک: قرار ملاقات های بچه های شیراز

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رای های مرحله دوم تا این لحظه:

سینما 3
    omidshsh و Mr.K2 و Mohammad

عفیف آباد 3
    Meisam Khan و nw_nk و ardalan_zapata

امشب دیگه تعیین می کنیم قرار کجا باشه.

-------------

چند نکته جالب در نتایج رای گیری مرحله اول

1- دراک و استادیوم کمترین رای رو داشتند.

2- ارم که قبلا قرارها در اون برگزار میشد جز منفورترین مکان هاست. یعنی همه بزور میومدن؟

3- سینما و عفیف آباد هم که مشخص شد محبوب ترین ها هستند.

4- چمران و گشتن و رستوران و تخت جمشید هم تونستند تا حدی نظر اعضا رو به خودشون جذب کنند.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

حیف که نیستم بچه ها وگرنه عفیف آباد باحال تره! سینما که نمی تونید همدیگه رو ببینید! باید بشینین تو هوای بسته فیلم های در پیت ببینین
    سلام...
    باغ عفیف آباد مثل باغ ارم نیست و تقریبا به موزه تبدیل شده بنابراین ارزش یه بار رفتن رو بیشتر نداره.
    ضمن اینکه سینما رفتن هم بد نیست و فقط صرفا سینما نیست ، گردش های قبل و بعدش هم هست.

2- ارم که قبلا قرارها در اون برگزار میشد جز منفورترین مکان هاست. یعنی همه بزور میومدن؟
    مسلما نه. چون قرار تنوعی باشه ارم کمترین رای رو آورده وگرنه بهترین مکان برای برگزاری چنین قرار ملاقات هایی هست.
    سینا جان ، اون گزینه هایی رو که رای مساوی داشتن رو هم میشد در مرحله بعد وارد کرد.
    نکته دیگه اینکه اگه قرار ملاقات برگزار میشه دلیلش دیدار دوستان و دور هم جمع شدن خارج از این دنیای مجازی هست وبیشتر یه بهونه برای ایجاد تنوع در زندگی و انجام کارهای مختلف نه صرفا دیدن دوستان.بالاخره دیگه چهره هم رو حفظیم بعد این مدت !
    بنابراین به نظر من استادیوم ، سینما ، استخر ، موزه و ... ایده های خوبی هستن.فرضا اگه قرار ملاقات نبود من سالی یه بار هم باغ ارم نمی رفتم و یا آخرین باری که حافظیه رفتم قرار انجمن بود. این قرارها باعث میشه از این روزمرگی فاصله بگیریم که خیلی خوبه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

سلام...
    1- باغ عفیف آباد مثل باغ ارم نیست و تقریبا به موزه تبدیل شده بنابراین ارزش یه بار رفتن رو بیشتر نداره.
    2- ضمن اینکه سینما رفتن هم بد نیست و فقط صرفا سینما نیست ، گردش های قبل و بعدش هم هست.
    مسلما نه. چون قرار تنوعی باشه ارم کمترین رای رو آورده وگرنه بهترین مکان برای برگزاری چنین قرار ملاقات هایی هست.
    3- سینا جان ، اون گزینه هایی رو که رای مساوی داشتن رو هم میشد در مرحله بعد وارد کرد.
    4- نکته دیگه اینکه اگه قرار ملاقات برگزار میشه دلیلش دیدار دوستان و دور هم جمع شدن خارج از این دنیای مجازی هست وبیشتر یه بهونه برای ایجاد تنوع در زندگی و انجام کارهای مختلف نه صرفا دیدن دوستان.بالاخره دیگه چهره هم رو حفظیم بعد این مدت !
    5- بنابراین به نظر من استادیوم ، سینما ، استخر ، موزه و ... ایده های خوبی هستن.فرضا اگه قرار ملاقات نبود من سالی یه بار هم باغ ارم نمی رفتم و یا آخرین باری که حافظیه رفتم قرار انجمن بود. این قرارها باعث میشه از این روزمرگی فاصله بگیریم که خیلی خوبه.
    سلام

1- من هم ترجیح میدادم گزینه دیگری غیر از عفیف آباد رای بیاره اما فکر سینما رو که می کنم 1 ساعت و نیم بشینیم فیلم مذخرف ببینیم. فقط قبل و بعدش که صحبت می کنیم و می گردیم باحاله. من حوصله ندارم فیلم از کانالهای ماهواره ببینم چه برسه به سینمای ایران. فقط باید تو هاردم باشه تا هرجوری خواستم نگاه کنم و کنترل کامل داشته باشم.

2- مشکل درون سینماست. گزینه ای برای گشتن گذاشته بودم که خوب بود و مزایای سینما از دید شما (قبل و بعدش) رو شامل میشد اما فقط من و شما و اردلان بهش رای دادیم و رای نیاورد.

3- تعداد گزینه ها زیاد میشد و احتمالا مرحله سومی هم بوجود میومد.

4- دقیقا.

5- منتظر رای دوستان دیگر. اگر سینما هم بشه هستم.

--------------

سینما یا عفیف آباد. هر کدوم شد این دفعه رو برای تنوع میریم. فوقش خوب از آب در نیومد خودمون می گیمو و می خندیم. تازه آخر تابستان یک قرار دیگه میشه ردیف کرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

زمان قرار؟ پنج شنبه 24 ام (فردا) یا شنبه ؟

امید ظاهرا 1 شنبه می خواد بره مسافرت. بخاطر این میگم زود بزاریم.

عفیف آباد که مشخصه. اگر سینما شد کدوم یکی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من به شخصه با اکثر گزینه ها مشکلی ندارم ... چون هر چی حتی اگه فرضا از سینما اومدن هم بدم بیاد همین که در کنار دوستان هستم خودش خوبه ضمن اینکه همین خودش یه تنوع هست و به نوعی یه تجربه جدید ! نظر من اینه.
    من درگیر درس های دانشگاهی هستم ، این هفته فکر نمی کنم بتونم بیام. فردا مهمون داریم + استخر.
    جمعه به کل احتمالا نیستم.
    شنبه هم که کاملا مختص درس.
    یکشنبه هم دارم میرم دانشگاه.
    اگه بشه هفته دیگه باشه بهتر ، میشه یه کاریش کرد.
    امتحان هم کم کم داره شروع میشه ، نمیدونم ، فعلا بچه ها نظر بدن ، ببینم چیکار میشه کرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

Ok

امید تاریخ برگشتت از تهران مشخصه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سینما سعدی - همیشه پای یک زن در میان است
    به نظر میاد قشنگ باشه

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

هر وقت باشه من مشکلی ندارم میتونم بیام
    اگر هم سینما شد همین که علی گفت بریم

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

آره ، با بازی مهران مدیری هست.
    من بیشتر دوست دارم اون سینما جدید بریم.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

آره ، با بازی مهران مدیری هست.
    من بیشتر دوست دارم اون سینما جدید بریم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •