آره داداش . چرا نمیشه . بیا لینک دانلود تمام کد های بازی + هواپیما + کدهای هر دو قسمت بازی
dont forget tashkkorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط جواب سوال مارو جور کن. دمت گرم
آره داداش . چرا نمیشه . بیا لینک دانلود تمام کد های بازی + هواپیما + کدهای هر دو قسمت بازی
dont forget tashkkorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط جواب سوال مارو جور کن. دمت گرم
در ویندوز سون به این مسیر اگه بری
C:\Users\Behrooz\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
اونجا باید اهنگ های خودتو بریزی .... بعد با کلید b و n می تونی اهنگ ها رو عوض کنی ....
از این ادرس هم می تونی سیو ها رو دانلود کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nima_kiyaniyan; 22-08-2011 at 19:09.
چرا هواپیما سوار شی؟ تو این بازی و حتی نسخه ی قبلی می شه با تاکسی سوت ثانیه این ور اون ور بری
جلو هر تاکسی که دیدی بگیر و دکمه ی اف رو نگه دار
خودش می ره عقب سوار می شه
بعد مسیر رو مشخص می کنی و اگه خواستی سوت ثانیه بره اینتر رو می زنی یه ثانیه بعد اونجا پیادت می کنه
دوستان کسی پایه هست برای آنلاین؟؟
خیلی فاز میده یه گروه تشکیل بدیم برای آنلاین
اینم آموزشش:
اول باید بری تو سایت tunngle.net ثبت نام کنی و برنامه ی تانگلو دانلود کنی و رو سیستمت نصب کنی-بعدش باید برنامه ی teknogods V 6.5 و دانلود کنی-حالا تانگلو ران میکنی و لاگین میشی و میری تو رووم dirt3-حالا باید teknogods هم ران کنی و اون بالا سمت چب نوشته automatic mode(client و روش کلیک کنی تا چند تا تیک بخوره
حالا وارد بازی میشی و میری قسمت multiplayer و تو قسمت custum-حالا باید F12 رو بزنی تا یه صدایی بشنوی(working-transfer complete)بعدش دیگه find game و ...........تمام
Last edited by aha2012; 24-08-2011 at 00:38.
لذتی که تو پرواز هست تو تاکسی نیست خوب
اما هیچ کدوم سرعت تاکسی رو ندارن
تو کدهای تقلبش هلی کوپتر داره، کدها رو چند صفحه ی قبل گذاشته بودم
ولی یه سرچ ساده هم تو گوگل کنی خیلی سریع کلی سایت میاد که هم کدها رو داره هم توضیح داده هر کد واسه چیه
من تو یکی از مراحل gta liberty city تو قسمت bogt گیر کردم.یهجاش باید با یه دختره رقصید اما بلد نیستم چجوریه اگه میشه یه راهنمایی بدید
راستی جی تی ای 4 رمزهاش برای کامپیوتر هست؟
اگه هست بهمون بدید چون خیلی نیاز داریم.
خودش یه سری دکمه می ده که باید همونا رو بزنی
مثل چپ و راست و بالا پایین
جی تی ای 4 تاپیکش جداست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)