تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 334 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت alit1150's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.الان قیمت تیبا در بازار شیراز هم پایین تر از قیمت کارخانه است.بطوریکه اگر کسی بخواد برای خرید تیبا رو انتخاب کند براحتی رنگ متالیک و تحویل درب نمایندگی(یا به عبارتی صفرکیلومتر) حداکثر 11400 وبرای رنگ سفید برای صفر آن من خودم قیمت 11 و11200 رو دیدم که فروشنده در روزنامه خبرجنوب آگهی کرده بود.
    من اگر پولم نقد بود حتما از بازار می خریدم تا از نمایندگی(بدلیل قیمت).اما چون وام خرید خودرو داشتم وبانک چک رو در وجه شرکت سایپا می داد مجبور شدم تحویل فوری بگیرم.وقتی رفتم نمایندگی گفتند تحویل حداکثر 1ماه طول می کشد.اما خوشبختانه 15 روزه تحویا دادن.از لحاط موتور وکولر وکیفیت مونتاژ وصدای موتور خیلی خوب است ومشکلی ندارد وتنها مشکلی که داشت مربوط به صدای شیشه سمت راننده وکمی سائیدگی در رکاب ماشین درقسمت زیر درب بود که قبلا هم گفتم.(به نمایندگی هم عیب هاشو گفتم گفتند برای سرویس اولیه که آوردی برات درست می کنیم الان اگر بخواهی بزاری تا درستش کنیم 2 الی 3 روز طول میکشد.سرمان شلوغ است)
    بنزین هم که زدم فهمیدم 5 الی 6 لیتر بنزین بیشتر داخلش نبود(36لیتر بنزین زدم) وبرخلاف آن چیزی که شما دراین تاپیک گفتید لاستیک ها نه بارز بود و نه مال یزد.بلکه کویر تایر بود که نمی دانم از لحاظ کیفیت چطور است.آیا باید عوضش کنم یا نه.
    یک موردی که یادم رفت بگم این بود که یک کفی سمت راننده هم کم بود که توی برگه تحویل نوشته بودند.بهم گفتند وقتی از تهران آمد زنگ می زنیم بیا ببر.ولی موقعی که خودرو رو چک کردم وخواستم بیام از نمایندگی بیرون یک کفی از همون مدل با یک جلد قرآن ویک جعبه دستمال کاغذی ودوعدد قاب پلاک آوردند گذاشتند تو ماشین.
    وضعیت شما موقع تحویل هم همین طور بود؟

در آغاز فعالیت alit1150's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    متاسفانه در شهر شیراز وشهرستان های استان فارس هم تیبا مورد استقبال قرار نگرفته و خیلی کم توی خیابان ها به چشم می خورد. وهر کس هم تحویل می گیرد می گذارد برای فروش.
    من خودم قبل از تیبا 405 داشتم به نظر من که تیبا خیلی نرم تر از 405 است وشتاب آن وکولر و... هم بهتر است.ولی نمی دانم چرا مردم از اون استقبال نمی کنند.

3. این کاربر از alit1150 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Mr. Tiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اون قیمتها ، قیمتهای کف بازاره نه قیمت کارخونه،که ظاهرا برا تیبا قیمت بازار از کارخونه کمتره،علتشم به نظر من فروشندگان زیاد این خودرو هستند که مدت زیادی منتظر تحویل تیباشون موندن ولی به چیزی که میخواستند نرسیدن.
    اگه میخوای نقدی بخری، از بازار حواله شو بخری برات ارزونتر تموم میشه تا از نمایندگی و فروش نقدی.
    قیمتی که دوستمون اعلام کرده قیمت بازار آزاده که سایتهای مختلف اعلام کردند و با قیمت نمایندگی تفاوت داره. معمولا ماشینهایی که خریدار زیاد داره و پر طرفدار هستند در بازار آزاد گرون تر از نمایندگی به فروش می روند مثل ال90 و 206
    قیمتی که اعلام شده را من به شخصه و قاطعانه رد می کنم. حداقل در اصفهان من از چتد بنگاه که تیبا داشتند سوال کردم. کسی زیر 12 قیمت نداد
    البته یک مورد 11400 هم بود که اون تیبا سفید بود و با 1 ایربگ و بدون مه شکن
    این قیمتهایی که این سایتها اعلام می کنند در کل وجود خارجی نداره . احتمالا پایه و اساس اعلام چنین قیمتی همون تیبا LX یا SL بوده که اوایل تعدادی را تحویل دادند

خب پس اگه قیمتش ارزون نشده که هیچی. منم تا 7-8 روز دیگه میخوام برم برای خرید فوری اقدام کنم. از نمایندگی بخرم راحت ترم تا از بازار

سلام
    متاسفانه در شهر شیراز وشهرستان های استان فارس هم تیبا مورد استقبال قرار نگرفته و خیلی کم توی خیابان ها به چشم می خورد. وهر کس هم تحویل می گیرد می گذارد برای فروش.
    من خودم قبل از تیبا 405 داشتم به نظر من که تیبا خیلی نرم تر از 405 است وشتاب آن وکولر و... هم بهتر است.ولی نمی دانم چرا مردم از اون استقبال نمی کنند.
    به خاطر این مردم تمایلی به خریدش ندارن چون تحقیق و پرس و جو میکنن و میشنون که تیبا ماشین خوبی نیست. من هم از یکی پرسیدم اینو گفت. نظر من رو هم برگردود رفتم به سمت 206 و ال 90 و ریو. اما وقتی دیدم قیمتاشون همه رفته بالای 14500 گفتم عمرا هم اینقدر پول بدم واسه ماشینایی که تا یه سال پیش 12-13 تومن بودن

باز دوباره اومدم یکم بیشتر در مورد تیبا تحقیق کنم. که با این تاپیک هم آشنا شدم. از تحقیق هام متوجه شدم که ظاهرا تیباهایی که قبلا یعنی پارسال و سه ماهه اول امسال تولید و عرضه میشدن مشکلاتی داشتن که باعث شده مشتری ها ناراضی باشن. اما از این به بعد ظاهرا دارن ایراداتش رو کم کم برطرف میکنن و اونایی که توی تابستون تیباشون تولید شده و خریدن معمولا راضی هستن

---------------------------

در مورد لاستیک بگم که این چند موردی که من توی شهر و توی نمایندگی ها دیدم امروز لاستیکاشون بارز بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

من هم همین نظر شما رو دارم
    مردم ما کلا عادت دارندیر از همه چی خوششون بیاد!!!!
    وقتی خوششون میاد که قیمتش دیگه اون قدر میشه که پولون نمیرسه بخرنش.
    الان از ال 90 خوششون اومده ولی ....
    یه زمانی میدیدنش میگفتن اه اه اه نه قیافه داره نه هیچی

6. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

پست قبلی ما که که لازم بود بعد از تایید مدیر درج بشه توی 4 صفحه قبل جا موند و ظاهرا کسی هم ندید

این پست رو میزنم و امیدوارم زود درج بشه.

نوید جان من هم امروز رفتم 2-3 تا نمایندگی سایپا. 4 تا رنگش رو تونستم ببینم. هر کدوم قشنگی خودشون رو دارن. اما من الان موندم از بین رنگ مشکی و نوک مدادی کدوم رو انتخاب کنم. آخه یه نوک مدادی اونجا بود یه جوری بود رنگش. انگار دون دون های ریز رنگ روشن توش باشن. خیلی براق نبود رنگ بدنه اش. شما میتونی یه عکس از ماشینت بندازی که رنگش به وضوح مشخص باشه؟

مشکیش هم خیلی خوشگله. ولی حیف که زود به زود کثیف میشه. باید هرروز دستمال دستمون باشه

توی یکی از نمایندگی ها گفت فقط نقدی میفروشیم. یه نوک مدادی داشت و یه سفید. گفت 11800

راستی قیمتش که یکی از دوستان توی پستش نوشته شده 11200

قضیه چیه؟ چه زمانی اعمال میشه؟ اگه اینجوریه که من برای خریدش عجله نکنم
    به روی چشم
    انشالا اگه برسم براتون تصویر خواهم گذاشت.
    به نظر منم مشکی خوبه
    اما کسی که انتخابش کنه از اول باید کثیف شدناش و زود خاکی شدناش و از ریخت رفتنش بعد یه مدت و ... هاشو هم به جون بخره
    گویی که به نظرم نوک مدادی تیبا قشنگ تر شاید باشه از مشکیش.
    ولی خوب خیلی راحت تره این رنگ نسبت به مشکی.
    من پژوم سبز تیره بود پوستمو کنده بود.
    اما این الان هنوز نرسیدم خودم بشورمش.همون تو نمایندگی خودش جلوم زحمتشو کشید و همون جوری این چند روز کهگرفتارم باهاش میرم.
    به چشم نمیاد که ماشین کثیفه و همون جوری شستتش.
    حالا اگه اون ماشین بود
    آدمو میکشت بس که کثیف نشون میداد خودشو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستانی که تیبا دارن تو دور 3500 ماشین صداش بیشتر نمیشه؟
    بعد اینکه دنده رو معمولا حداکثر تو چه دور موتوری عوض میکنن؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    دوستانی که تیبا دارن تو دور 3500 ماشین صداش بیشتر نمیشه؟
    بعد اینکه دنده رو معمولا حداکثر تو چه دور موتوری عوض میکنن؟
    دوستم خوبم تعویض دنده در حرکت در حالت عادی(نه در جاده کوهستانی و شیب شدید و ....) که مشخص هست
    تعویض به 2 در سرعت حدود 20 و تعویض به 3 در حدود 40 ایده آل ترین سرعت ها برای تغییر دنده هستند که باعث کمترین فشار به گیریبوکس و موتور میشن.
    البته همون طور که گغتم در شرایط خاص متفاوته
    مثلا کسی که میخواد مسابقه شرکت کنه هم جزو شرایط خاصه
    اما حرکت عادی و در جاده ی عادی حکم میکنه استاندارد تعویض دنده داشته باشی که فکر میکنم شما یه کارت این وسط مشکل داره چون اصلا صدای زیادی به هیچ وجه اخساس نمیکنم.
    Last edited by TIBA-NAVID; 07-08-2011 at 22:13.

داره خودمونی میشه asme1982's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

[QUOTE=alit1150;6339458]
    بنزین هم که زدم فهمیدم 5 الی 6 لیتر بنزین بیشتر داخلش نبود(36لیتر بنزین زدم) وبرخلاف آن چیزی که شما دراین تاپیک گفتید لاستیک ها نه بارز بود و نه مال یزد.بلکه کویر تایر بود که نمی دانم از لحاظ کیفیت چطور است.آیا باید عوضش کنم یا نه.
    /QUOTE]

با سلام خدمت دوستان عزیز .
    من از تیونینگ تاک اومدم و دارم در مورد این تازه وارد سایپائی تحقیق می کنم .
    قبلا خودم یه پراید 87 و بعد از اون ریو 89 داشتم .
    ریو رو با اینکه عاشقش بودم فروختم (نیاز مالی)
    ولی نکته ای که هست و خیلی دوست دارم بدونم و دارم مباحث رو دنبال می کنم در مورد کیفیت ساخت و هندلینگ ماشینه ...
    اینجور که از گفته دوستان مشخصه ظاهرا ماشین نرم و راحتیه ...

در مورد لاستیک ها هم با توجه به اینکه هم بارز زیر ماشینم بوده هم کویر ... کیفیت لاستیک های کویر خیلی بهتر از بارزه هم از لحاظ نرمی و هم کیفیت ساخت و دوام .
    یه سوال در مورد کیفیت داشبورد داشتم. یکی از دوستان عکسی گذاشته بود از کیفیت مواد و ساخته داشبورد که واقعا حال بهم زن بود .
    اگه عکسی از داخل خودرو و کیفیت ساخت داخل و همچنین توضیحی در مورد مدل های تیبا بفرمائید ممنون میشم .

در آغاز فعالیت Mr. Tiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به روی چشم
    انشالا اگه برسم براتون تصویر خواهم گذاشت.
    به نظر منم مشکی خوبه
    اما کسی که انتخابش کنه از اول باید کثیف شدناش و زود خاکی شدناش و از ریخت رفتنش بعد یه مدت و ... هاشو هم به جون بخره
    گویی که به نظرم نوک مدادی تیبا قشنگ تر شاید باشه از مشکیش.
    ولی خوب خیلی راحت تره این رنگ نسبت به مشکی.
    من پژوم سبز تیره بود پوستمو کنده بود.
    اما این الان هنوز نرسیدم خودم بشورمش.همون تو نمایندگی خودش جلوم زحمتشو کشید و همون جوری این چند روز کهگرفتارم باهاش میرم.
    به چشم نمیاد که ماشین کثیفه و همون جوری شستتش.
    حالا اگه اون ماشین بود
    آدمو میکشت بس که کثیف نشون میداد خودشو

آره منم به همین خاطره که دودل هستم بین خرید نوک مدادی و مشکی. از طرفی میترسم مشکی بخرم نرسم تمیزش کنم

پس منتظر عکس ماشین شما هستم. مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مبارک باشه انشالا
    انشالا براتون خوش اومد باشه
    اگه تونستین برای دوستان شما هم مفصل بگین
    از رنگ گرفته تا سایر موارد
    انشالا با هم همراه باشیم و کمک هم باشیم
    ممنون
    مرسی
    دیروز رفتم و تحویل گرفتم 14 روزه اومد
    البته من سفیدشو انتخاب کرده بودم که البته بعد از دیدن رنگای دیگه پشیمون نشدم ( که خب البته این سلیقه ایه دیگه) حدود 0.4 کیلومتر کارکرده بود یعنی 400 متر.تولیدشم نه مرداد 90 بود.یعنی 7 روز پیش
    صفحه کیلومترش ازونایی که دورش طوسی روشنه نبود اما قشنگه
    تا خونه که آوردمش حدود13 کیلومتر باهاش اومدم خیلی نرم و راحت بود و فرمون راحت و بدون صدایی داشت ازونجایی که هوا خیلی گرم بود چون ساعت 3 بعدازظهر بود مجبور شدم از کولرش استفاده بکنم که اونم خیلی خنک بود و صدای آنچنانی هم نداشت
    البته یکی دوتایی هم ازون پیچهای پلاستیکی جلوی ماشین افتاده بود که نمی دونم مال چیه
    از نظر کیفیت پخش هم بگم واسه کسی که اهل دوپس دوپس نیست می تونه کافی باشه
    فقط یه مشکل کوچیک که داره اونم ریگلاژ نبودن یکی دو تا از درهاشه که اونم مشکل بزرگی نیست و قابل حله
    توی مسیر برگشت چون باید از یه اتوبان کمربندی میومدم یه لحظه احساس کردم سوار سمندم و ماشین خیلی خوب به کف جاده چسبیده برعکس پراید که انگار می خواد پرواز کنه

13. این کاربر از ali tiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •