سلام
این ارور واسه چیه و باید چه جوری درستش کنم؟
ممنون میشم سریع بگید
سلام
این ارور واسه چیه و باید چه جوری درستش کنم؟
ممنون میشم سریع بگید
موقع اجرای این بازی این ارور رو میده ؟..
اگه اره مشکل معروف فایل .dll هست که تو سایر بازی ها دیده شده که باید فایل مربوطه رو دانلود کنید ...
من اطلاعاتم کمه،میشه یکی توضیح بده کرک چجوری باعث مشکل در بازی میشه؟ایراداتی که خود من به چشم دیدم در مراحل برزیل و واشنگتن دیده شد; دشمنی رو که مثلا بالای پشت بومه می زنین. هنگام سقوط بین زمین و هوا ثابت می مونه! یا در مرحله واشنگتن نارنجکی به طرف یارم پرت شد. نتیجش این شد که طرف کله پا بین زمین و هوا موند!
نظرم بر اینه که این ایرادات به خاطر کرک بازی باید باشه. واقعا بعیده سازنده ها اینطور باگهایی رو ندیده باشن! __________________
راستی مشکل منم همینه،همش کله پا میشن!
من بازی رو پریروز تموم کردم ولی نتونستم بیام پست بدم
بازی بسیار زیبا و عالی کار شده بود و از نظر داستان هم بسیار خوب بود
فقط به نظر من بیشتر از این ها میتونستن داستان رو ادامه بدن و بقیه ی داستان
رو کمتر به سری های بعد منتقل کنن
در کل بعد از چند سال بعد از crysis warhead یه بازی عالی بازی کردیم
جمع کردن اونا به چه دردی می خوره؟(چیکار می تونیم کنیم باهاشون)؟نقشه ی مکانهای لپتاپ ها نیست؟خب! اینا حکم آیتم های مخفی رو دارن, گوشه کناره های هر مرحله هستن و با کلید F باید برداشته بشن.
موافقم چون برای من همچین چیزی اتفاق نیفتاد البته 1،2بار فقط دیدم...ایراداتی که خود من به چشم دیدم در مراحل برزیل و واشنگتن دیده شد; دشمنی رو که مثلا بالای پشت بومه می زنین. هنگام سقوط بین زمین و هوا ثابت می مونه! یا در مرحله واشنگتن نارنجکی به طرف یارم پرت شد. نتیجش این شد که طرف کله پا بین زمین و هوا موند!
نظرم بر اینه که این ایرادات به خاطر کرک بازی باید باشه. واقعا بعیده سازنده ها اینطور باگهایی رو ندیده باشن!
دانلود dll steam
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Xx Hossein xX; 24-11-2009 at 19:05.
دوست من کرک شما چی هست ؟ ... خوب بله وقتی که میخوان قفل بازی رو بشکنن و هک بکنن برای اینکه اگه بخوان همینجوری منتشرش کنند بازی اجرا نمیشه برای همین گروه های کرکینگ میان کرک های مربوط به فلان بازی رو میسازند تا بازی بدون مشکل ایجاد بشه در اصل کرک از بين بردن محدوديت نرم افزار مورد نظر ميباشد تا بتونید از تمام امکانات برنامه و بازی بدون مشکل استفاده کنید حال کرکی که مشکل داشته باشه ممکنه مشکلاتی در بازی ایجاد کنه و نمیشه باهاش از تمام امکانات به نحو احسنت استفاده کرد .
کرک هم میتوونه خود فایل .exe بازی باشه که Razor 1911 که من دارم به این شکل هست ...
سوال بود بگو![]()
ممنون.
من میدونم کرک چیه و برای چی میسازنش،اما نمیدونم وقتی می خوان قفل بازی رو بشکنن و بدون محدودیتش کنن چکار میکنن که بازی مشکل پیدا میکنه؟؟ مثلا باگ پیش میاد یا ...
کرک و هم نمیدونم چیه،تو محل نصب گشتم ندیدم.
مگه هر کی بازی رو تمام کنه باید بیاد پست بده /؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)