هنگام ازمون شهری مقدماتی(همونی که یکی از مربی های اموزشگاهتون میگیره ، و در صورت قبولی میرید برای ازمون ایین نامه و شهر توسط افسر) یه برگ بهتون میدن که این قانون رو نوشته و امضا میکنید. پشت اون برگه نوشته محدودیت ها رو
هنگام ازمون شهری مقدماتی(همونی که یکی از مربی های اموزشگاهتون میگیره ، و در صورت قبولی میرید برای ازمون ایین نامه و شهر توسط افسر) یه برگ بهتون میدن که این قانون رو نوشته و امضا میکنید. پشت اون برگه نوشته محدودیت ها رو
سر کلاس تئوری ها انگار خواب بودیا!!!!!
سرکلاس توضیح داد....
=========================
دوستاننی که مثل من تازه گواهی نامه میگیرن دقت کنن دست افسر نیوفته همونجا با صدای بلند میگه سال اولی هستی هنوز داغه مغزت ..... لامصب جوری ضایعم کرد که نگو!![]()
سلام
بالاخره گواهینامه منم بعد از سه ماه اومد(اونم پایه سوم)
دوستان کسی که نمره منفی میگیره چقد طول میکشه تا نمره منفیش پاک بشه؟
بد بخت شدم رفت .
برای امتحان یه افسر ... ایییی افتاده به ما که فقط دست بنداز داره. زیر 4 بار به کسی گواهینامه نمیده. چه گناهی کردیم اخه ؟ ؟؟؟
---------
ویرایش: افسرش خیلی ماه بود.رفتیم از 70 نفر من و 2 نفر دیگه قبول شدیم.
همین بار اول قبولم کرد.البته شانسی که اوردیم این بود که گروه اخر بودیم و طرف دید 12 ساعت الاف بودیم دلش سوخت و یه کاری کرد استرسمون بپره.
اصلا باورم نمیشد بار اول قبولم کنه. دوستام همه 3 بار 4 بار رد شده بودن.![]()
Last edited by Extreme-Forces; 02-10-2013 at 17:41.
در صورتی که 6 ماه تخلفی نداشته باشید نمره منفی پاک میشه.
من که تازه قبول شدم و گواهینامه نیومده هنوز( فقط رسید پستی دارم) اجازه دارم رانندگی کنم یا اینکه حتما باید صبر کنم تا گواهینامه بیاد ؟![]()
اگه با رسید پستی رانندگی کنی ،کرکره هاتو میکشن پایین تعطیلت میکنن!
فقط رانندگی با فیزیک گواهی نامه مجازه
سلام
دوست من گواهینامش تموم شده و از این 10 ساله کاغذی ها بوده و توش نوشته بوده با عینک طبی ولی حالا چشمش رو عمل کرده و عینکش رو برداشته.
حالا میخواستم بدونم که با توجه به اینکه عینکش رو برداشته باید چیکار کنه و در کل چه مراحلی رو برای گرفتن مجدد گواهینامش باید طی کنه.(دوباره آزمون داره یا نه و ...)
و آیا با وجود اینکه حدود 1 ماه از انقضای تاریخش میگذره جریمه ای چیزی نداره؟
سلام. برای رانندگی مینی بوس سیترا c-140 چه گواهینامه و چه چیزایی نیازه؟ میگفتن دفترچه و ... میخواد. لطفا بگین چه چیزایی میخواد و چجوری میتونم بگیرمش؟
سلام. کسی میتونه به من بگه که اگه دانشجو باشیم چند بار گواهی اشتغال به تحصیل لازمه؟!
یعنی یک بار موقع ثبتنام که لازمه-> آیا در مراحل بعدی (امتحانات، صدور گواهینامه...) هم گواهی احتیاجه؟ آخه من الان دانشجوام ولی تا یک ماهه دیگه فارغ میشم اگه بعد از اون ازم گواهی بخوان نمیتونم بگیرم.
پ.ن1: فردا میخوام ثبت نام کنم.
پ.ن2: تاریخ گواهی اشتغال به تحصیلی که الان گرفتم تا بهمن ماه اعتبار داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)