نه فکر نکنم باشه
اگه شماره ثبت داشته باشه اره
چه مشکلی؟
نه زیاد نه
asus am602
شاید مرکز مخابراتش شلوغه شاید خطش نویز داره
البته مودم هم یکم توی نویز تاثیر داره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه فکر نکنم باشه
اگه شماره ثبت داشته باشه اره
چه مشکلی؟
نه زیاد نه
asus am602
شاید مرکز مخابراتش شلوغه شاید خطش نویز داره
البته مودم هم یکم توی نویز تاثیر داره
میتونه به مودم ارتباط داشته باشه ولی در صدش کمه اون شاید کلا از ریشه مشکل داره مثلا سیم کشی ساختمان
مودم هم asus 602 و billion با شاتل بهترین ساز گاری رو دارند مثلا شما اگه billion 5210 رو با یه شرکت دیگه امتحان کتی میبینی که ارور هایه مختلف میده یا به سختی متصل میشه یا هی قطع میشه به سختی باشرکتای دیگه سازگاری داره ولی تو شاتل بهترینه خود شاتلم اینو به همه پیشنهاد میکنه من خودم asus am602 دارم چون با همه شرکتا سازگاری داره
البته DLINK رو هم یادم رفت اینم مورد خوبی هست ولی TP link کلا از قیمتش هم میشه متوجه شد که........!
در مورد فرم هم بله تو سایت موجوده.
Last edited by isbn; 30-12-2008 at 17:13.
2 حالت داره
1-اگه میخوای دیگه نگیری و قطع رانژه بشه لازم نیست اگر بعدا بخوای بگیری باید هزینه نصب را دوباره بدی
2-اگه میخوای بعدا بگیری و قطع رانژه نشی باید یک هفته قبل از اتمام سرویس اطلاع بدی که برای هر ماه نصف هزینه اکانت مصرفی را میگیرن تا قطع رانژه نشی
اینم فرمی که میخواستی:
مودم رو هم asus602 بگیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه اگه خودتو تيكه تيكه كني ميتوني 25 گيگ مصرف كني!
10x60x60x24x30=25920MB
![]()
ببخشید این هزینه نصب و راه اندازی دیگه چی چیه ؟ 15 هزار تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط برای انژه کردنو کانفیگ کردن ....
فرم شرکتی رو ازشون گرفتم ، چقدر ماده پاده داره .... مخم سوت کشید ...
تو فرم نوشته اگه مودمی که مورد تایید شاتل نباشه مشکل پیش میاد .... asus 602 که انشاالله مورد تایید هستند ؟
Last edited by brain; 30-12-2008 at 19:43.
15 هزار تومان پول زور هستش که میگرن باید بدی حتی اگه خودت نصب کنی
مودم asus 602 هم مورد تایید هستش هم من دارم و هم مهدی قهرمانی عزیز و سایر دوستان
راستی من اگه الان 3 ماهه بگیرم بعدش که شارژم تموم میشه .... اگه 1 ماه بینش فاصله بیوفته چی میشه ؟ بعدش کلا چقدر میگرن دوباره شارژ کنن ؟ 15 تومنو دوباره میگرن ؟
اگر شارژ هجمی نه فکر نکنم
ولی اگه شارژ نکنی بعداز 3ماه قطع رانژه می شی بعد از 15 روز مگر اونی که توی چند تا پست قبل گفتم
همون هزینه نصب اره 15
Last edited by ahriman323; 30-12-2008 at 23:03.
سلام
ببخشید شاتل اصل فرم امضاء شده از طرف دانشگاه برای 512 رو می خواد یا کپی آنرا
لطفاً اگر می دانیم بگویید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)