من میگم تغییرات ممکنه اینها باشه.
1.که محتمل ترینه فیلم برداری هست.
2.تغییر ال سی دی به خازنی.
3.پرت 3.5
4.هیچکدام.
من میگم تغییرات ممکنه اینها باشه.
1.که محتمل ترینه فیلم برداری هست.
2.تغییر ال سی دی به خازنی.
3.پرت 3.5
4.هیچکدام.
این یعنی اینکه براحتی نسبت به لمس عکس العمل نشون میده ، درسته ؟ و فکر کنم بر اساس گرمای دست باشه .2.تغییر ال سی دی به خازنی.
در کل میشه بگین چه فرقی داره این خازنی با صفحات تاچ معمولی ؟
32 گیگ هم حافظه بذاره براش با فیلمبرداری Full HD و کمپاس و MUSIC PLAYER 4 و عکسبرداری continues و LCD خازنی از نوی LED و .... من حتما میخرمش![]()
خازني با بار الكتريكي بدن كار ميكنه! يعني اگه دستكش دستت باشه عمل نمي كنه! مهم ترين خاصيتش هم اينه كه مولتي تاچ هست! هم زمان ميتونه چند تا ورودي داشته باشه! مثلا با يه انگشتت ميتوني يه كاري بكني همزمان با اون انگشتت يه كار ديگه تو صفحه ال سي دي انجام بدي! خيلي حال ميده !این یعنی اینکه براحتی نسبت به لمس عکس العمل نشون میده ، درسته ؟ و فکر کنم بر اساس گرمای دست باشه .
در کل میشه بگین چه فرقی داره این خازنی با صفحات تاچ معمولی ؟
البته فکر کنم بستگی به سیستم عامل داره که مولتی تاچ ساپورت کنه
هووووف کمتر از هفت ساعت دیگه
حمید چند ساعت قبل از معرفی عکس هاش لو میره؟ دق کردیم که![]()
سیمبیانی که روی Omnia HD و 5800 هستش مولتی تاچ ساپورت نمیکنه ولی شاید SF ساپورت کنه .
مخلصیم .
جاااااااااااااان ؟ملت برید به کار و زندگیتون برسید خبری شد خبرتون میکنیم
4 ساعت و نیم ... رند !
خوب تاچه دیگه ... چیزهای زیادی که شنیدیم نمیدونم حالا چی بشه .. مثله سایبرشات تاچ کندی بار ...واکمن تاچ اسلیدر ... ایکسپریا جدید (احتمالا بدونه کیبورد و السیدیش اومده بالاتر همسطحتر با گوشی) و .....سایبرشات تاچ که میگفتی چی؟ معمولیه؟
اینا همش در حد حرفه ها !ولی شاخمون آیدو هست از اون بالاتر نداریم مطمئنا !
اندی روبین درباره اندرویید در امسال گفته که بین 18 تا 20 تا اسمارت فون امسال با اندرویید بیرون خواهد امد که به زودی روانه بازار میشن
![]()
We've seen all devices already. You won't be disappointed, believe me. There are new devices with unexpected functions coming.
سونی اریکسون قراره بترکونه![]()
خوبه !
فعلا که هیچی .. یه ساعت دیگه باید صبر کنیم .. اینم از موبایل ریویو :
There won't be a monster device, but just some new devices with the functions you'd appreciate and one with a function never used before.
همونطور که گفته شد چیزه شاخی نیستند ... یه چند تا گوشی با قابلیتیت هایی که دنبالش بودین (منظور همون تاچ اسکرین و ایناست) و یکی هم با قابلیتی تازه که اولین باره میبینید و قبلا استفاده نشده ...
=============
نظره من اینه که حداقل 3 تا گوشی معرفی می شه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)