سلام میخواستم نظرتون رو در باره مدل hp DV6 T 2300 که core i7 2.8 GHz , 6m catche 1333 fsb بدونم قیمتش رو نوشته که 1160000 و ساخت چینه گرافیکشم Geforce 320 gt 1gb ddr3 و 4g رم نظرتون چیه ؟
سلام میخواستم نظرتون رو در باره مدل hp DV6 T 2300 که core i7 2.8 GHz , 6m catche 1333 fsb بدونم قیمتش رو نوشته که 1160000 و ساخت چینه گرافیکشم Geforce 320 gt 1gb ddr3 و 4g رم نظرتون چیه ؟
شرمنده اصلا حواسم نبود.. اولی dv6 3050 دومیم dv63060 بود.. البته این قیمتا بدون گارانتی هست.. سایتتقریبا 7/8 مدل گذاشته که 2تاشو نوشته تموم شده.. بنظر منم روی سری f سونیو کم کرده البته بجز lcd که نمیدونم واقعا چقدر متفاوتن..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروزم دیدم که سایتتو لیست قیمتاش آورده.. با دو نوع گارانتی که خودتون ببینین کامل توضیح داده.. lovelord یه خورده راجع به lcd سریf توضیح میدی؟ چقد با hp تفاوت داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by artzavil; 05-08-2010 at 15:34.
با اين قيمت يه لپ تاپ نسبتا مناسبه
البته چيز خاصي هم نيست
اگه مساله مالي برات مهم نيست بهتره بري سراغ سري جديد دي وي 6
در مورد 2300 يا هموم 2100cto دوستاني كه با رم 8 گيگشو دارن همه جوره راضي هستن بجز وزن زيادش
خواهش لينك ياس رو همون روز ديده بودم
اما اسم اين فروشگاهو نشنيده بودم
قيمتا بدون گارانتي از قيمتاي با گارانتي ايران اچ پي گرونتره؟جالبه
اره سري اف كه از اولم روش كم شده بود
با ابعاد و وزن زيادش.و حرف و حديثايي كه پشتش بود.و تعداد برگشتيايي كه مي رفت گارانتي
در مورد مانيتور اطلاعاتم خيلي كمه
مانيتور اچ پي در حد نسبتا خوبيه
ولي مال وايو محشره
لپ تاپاي وايو رو كنار هر برند ديگه بجز اپل بذاري اين تفاوت رو احساس مي كني
من از مانيتور اچ پي ناراضي نيستم
اما اينم بگم چند وقت پيش كه تو كافينت يكي از دوستام بودم يكي از مشترياش يه وايو داشت
درخشندگي مانيتورش كاملا جلب توجه مي كرد
البته من اون زمان داشتم رو يه مدل دل كار مي كردم از 6 7 تا لپ تاپي كه جلوم بود وايو تصويرش بهتر بود
يه چيز ديگه اي هم كه از يكي از دوستانم شنيده بودم اين بود كه واسه تست كيفيت مانيتور ال سي دي از بك گراند ابي استفاده مي كنن
و فقط واسه وايو بك گراند ابي مي ذاره
HTML clipboardسلام
بابت راهنمایی هاتون ممنون
2190 قدیمی نیست که!!!محصول سال 2010 هستش،الانم که فکر کنم سال 2010 باشه...
به نظرم کانفیگ 2190 با در نظر گرفتن قیمتش عالیه،با آنالیز کردن قطعات میشه به این نتیجه رسید که واقعا عالیه،چیزی از بقیه کم نداره واقعا، فقط بلوتوث نداره که اونم برا من مهم نیست
در مورد ایران اچ پی: ایران اچ پی حداقل قبلا یه کیف و موس اشانتیون میداد،اما الان چی؟
سلام
میخواستم بدون 2300 چندتا کانفیگ داره؟ من تو هر سایتی میرم یه جوره. ایا منبعی نیست که بشه همه کانفیگ هاش رو یکجا دید؟ و البته قیمت هاشون
2300 مدلی داره که بلوتوث داشته باشه؟
اگه بخواید یه مدل دیگه پیشنهد بدید چی رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
سلام دوستان من یه لپ تاپ جدید hp خریدم ,میشه راهنمایی کنید چطوری باید رجیسترش کرد؟
2190 مدل 2009 هستش
از نظر كانفيگ عالي نيست كاملا معموليه
(اشانتيون عروسكاي كوچيكيه كه سوپر ماركتا ميدن):d
هنوز هم با پرداخت 90 تومن اضافه كيف 18 تومني و موس 39 تومني بهت مي ده
مي توني ريسك خريد بدون گارانتي رو بكني
البته همچين ريسكي هم نيست گارانتي كه 15 تا 39 تومن بابتش مي گيرن فرقي با هيچي نداره
من 4 تاشو ديدم اينجا
يكي با هارد 320 بود
يكي 640
يكي 500
رم هم از 4 تا 8 گيگ متغيره
يه مدل با گرافيك 320 داره يكي هم 230
قيمت از 1.060.000 تا 1.440.000 متفاوته
در مورد رم هزينه ارتقا هر رم 2 به 4 175 تومنه فعلا تو ايران
2300 يا همون 2100 سايت اچ پي كانفيگ تو اوردره
يه كانفيگ سفارشيه به همين علت چند سري هست ازش
يادم رفت بهت پيشنهاد بدم
dm4 اچ پي سري خوبيه در حد 2100cto با وزن كمتر و تاريخ معرفي جديد تر
اگه رم برات مهمه Envy14-1090ee عاليه.8 گيگ رم داره
اگه رم 6 واست كافيه 3061-3062-3063 dv6
تو مدلايي كه گفتم ريموت حذق شده
وزن كم شده
و گرافيك Ati شده
كليد اعداد هم از كيبرد حذف شده
البته dv6 اونايي كه فينگر پرينت داره كليد اعداد هم داره همراه با بكلايت كيبرد
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
شما نبايد رجستر كنيش كه !
فروشنده اينكارو كرده همون اول كه تحويل مي ده
اما اگه رجستر نشده هست يا دوباره ويندوز ريختي فايل pdf رو از سايت اچ پي بگير توش كامل توضيح داده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)