رفیق پینگ هر چقدر پایین تر باشه بهتره دیگه...!!!
حالا اگه با پینگ پایین حال نمیکنی زنگ بزن 200-300 تا برات زیادش کنن...!!!![]()
رفیق پینگ هر چقدر پایین تر باشه بهتره دیگه...!!!
حالا اگه با پینگ پایین حال نمیکنی زنگ بزن 200-300 تا برات زیادش کنن...!!!![]()
دوست عزیز پیشنهاد می کنم یکم دیدت رو گسترش بدی چون مسائل اینترنت خیلی بیشتر از این هست که بخوایم بگیم بهترین کدومه و بدترین کدومه.....همه شرکت ها مسائل و مشکلات خودشون رو داشتن و خواهند داشت و بخاطر موقعیت کشور نباید انتظار استاندارد های بین المللی در عرصه خدمات رو داشته باشی چون اینجا ایرانه و استاندارد هاس و معیارهاشو با چیزهای دیگر می سنجن.
شاتل هم یک مدت این مشکلات رو داره و یک تعداد یوزر از دست میده و دوباره درست میشه
صبانت هم یک قبل تر دچار این مشکل شد.
پارس انلاین قبل از ان
داتک هم مشکل ترافیک روزانه رو داره که البته بهتر از قبل شده ولی هنوز باسه بعضی مناطق مشکله
سپنتا هم بلیط بخت ازمایی هست یا خیلی خوبه یا مثل بعضی ها می افتی تو مشکلاتش
و......
بهتره بجای اینکه اینجوری انتخاب کنی نیازهاتو تعریف کنی و بر اساس ان نیاز ها سرویسی که بهتر بهت جواب میده رو بگیری ( مثل من که باسه بعضی ها خیلی عجیبه چرا ipw رو دارم استفاده می کنم در حالی که اصلا هیچ چیش بنظر درست نمی یاد ولی بر اساس نیاز های من جواب گو هست.)
اخرین بار سر چی مسئله پیدا کردی با پشتیبانی؟
منظورت رفته بالا بود؟
دو سه روزه رفته بالا می خوای زنگ بزن پشتیبانی بگو مسئله رو.(بقیه هم همینطور که رسیدگی کنن.)
پ ن:
از دید من توصیه می کنم اخرین انتخابت رو مخابرات بزاری چون دیگر با دولتی طرفی و دیگر مثل داتک و اینها نمی تونی راحت قر بزنی بهشون و مسئله ات با افزایش سرعت بیشتر خواهد بود.
به اندازه کافی تو انحصار دولتی هستیم.......
سرعت هارو درست داره نشون میده ولی چون سیستم ضرب و تقسیمتون درست نیست نمی تونید عدد درست رو در بیارین .
پ ن:
توضیحات بیشتر نخواین از من ....انشاالله بعدا![]()
سلام دوستان.
دوستانی که سوال میکنند راجع به اینترنت به نظر من سعی کنند اول مرکز مخابراتی خودشون رو چک کنند تا بقیه رو
چون هر isp روی هر مرکز تفاوت هایی داره.
الان من که از داتک راضی هستم با اینکه از نمایندگی داتک سرویس گرفتم ولی باز فکر میکنم داتک در اکثر مراکز مخابراتی
وضعیتی شبیه به هم داره و نیومده بیش از حد توانش سرویس بده.در کل عزیزانی که میخوان از داتک سرویس بگیرن
این رو بدونن که این شرکت اینترنتی با کیفیت و ثبات رو میده اما با سرعت واقعی و نباید انتظار سرعت دانلود 64 کیلوبایت
رو با سرویس 128 داشت.
این هم تست امروز من:
سرویس 512 محدود
![]()
سلام به دوستان
من یه مشکلی پیدا کردم که برام عجیبه
اینترنت من وصل هست و مثه سابق صفحه باز میکنه اما از بعد ظهر خودمو کشتم حتی یه بایت هم دانلود نمیکنه
یعنی من به راحتی میتونم صفحه باز کنم اما دانلود نکرد
چند سرور مختلف رو برای دانلود(حتی لینک مستقیم از سرور ها )امتحان کردم نشد
حتی از download.com هم دانلود کردم که اینکارو نکرد
شما نمیدونید چشه؟
دقیقا...منم همین مشکلو دارم از صبح اینطوری شده شاید تصمیم گرفتن نامحدودو دیگه زیاد نامحدود ندن...با اعمال شاقه بدن دست مردم.
پ.ن
تورنت باز مشکلی نداره
برای منم همچینه
بعضی ار سرورهای رپید شیر رو حتی با آی پی هم نمیگیره
نمیدونم دوباره چه خبره
برای من سرویسم نامحدود نیست ! ولی همین مشکل هست !!!
بعضی از سرورها؟یعنی رسیو دارین؟
بله دارم
مثلا اینو دارم میگیرم الان
با 2 تا فایله دیگه با همین آی پیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DaRiOuShJh; 20-09-2010 at 22:05.
دوستان برای من فعلا درست شد
و داره دانلود میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)