تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 1137 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام . من امروز رفتم انقلاب برای خرید کتاب . اما باز هم مثل همیشه وقتی وارد دنیای کتاب شدم گیج شدم .
    برای دینی قلم چی یه کتاب جدید داده که فقط پاسخ کلیدی داره . و چاپش هم رنگی شده . من پیشنهاد میکنم اگر کسی میخواد دینی قلم چی بگیره کتاب پارسال رو بگیره چون واقعا بهترین کتاب هستش ( من داشتم اما دختر خالم ازم گرفت )
    برای دینی بین کتاب سبز و الگوی توسعه گیر کردم . لطفا کمک کنین
    کتاب دکتر سبطی هم هیچ کدوم موجود نبودن . البته فقط قرابت معنایی برای 87 بود .
    برای زبان انگلیسی هم کتاب سبز گرفتم واقعا ترکونده . هم تو گرامر هم تو تست ولی همش نالیفی هستش اصلا سراسری نداره .
    برای شیمی هم پیش 1 بازرگانی .
    راستش یه سوال :

کتاب آموزش شیمی پیش 1 بهمن بازرگانی کتاب خوبی هستش ؟ یعنی اگه کلاس نری میتونی به اون امیدوار بشی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

1

دوست خوبم بنده گفتم اگر می بینید گاج خوب هستش و شما را موفق خواهد کرد و خوب هم

همه کس را فراموش کنید

فقط اراده + تلاش + پشتکار قوی + تحمل سختی = قبولی و رتبه عالی و اسودگی برای همیشه .

موفق باشید

بنظر من این جمله آسودگی برای همیشه جمله صحیحی نیست !

چونکه کنکور بعنوان هدف نباید نگاه کرد .

چون وقتی وارد دانشگاه شدی یک ترم یا یکی دو ماه که بگذر احساس بدی بهت دست میده .

اما اگر کنکور رو بعنوان یک وسیله برا رسیدن به هدف نگاه کنیم بهتره !

3. این کاربر از sadra121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

کتاب آموزش شیمی پیش 1 بهمن بازرگانی کتاب خوبی هستش ؟ یعنی اگه کلاس نری میتونی به اون امیدوار بشی ؟
    سلام.میگم صادق جان اصلا پیش 1 کلاس لازم نداره.به نظر من آسونترین شیمی هستش.ولی در مورد کتاب آقا بهمن باید بگم که عالیه یعنی واقعا عالیه ها ،الکی اسم کتابشو ((کلاس))نزاشته که. با همین کتاب و بدون کلاس شیمی رو 100%میزنی.

5. این کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام.میگم صادق جان اصلا پیش 1 کلاس لازم نداره.به نظر من آسونترین شیمی هستش.ولی در مورد کتاب آقا بهمن باید بگم که عالیه یعنی واقعا عالیه ها ،الکی اسم کتابشو ((کلاس))نزاشته که. با همین کتاب و بدون کلاس شیمی رو 100%میزنی.
    من هم موافق هستم که شیمی 1 آسون ترین هستش . فقط برام جالب بود که یه آموزشی هم داره . دست درد نکنه راهنمایی کردی . در مورد دینی به نظرت چه کار کنم ؟

راستی اسمتون ( آخه نمی دونم ) ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای دینی بین کتاب سبز و الگوی توسعه گیر کردم .
    رو کتاب الگوی توسعه که شک نکن. خدا وکیلی کتاب خوبیه تو همین تاپیک هم تعریفش زیاد هست
    کتاب دکتر سبطی هم هیچ کدوم موجود نبودن . البته فقط قرابت معنایی برای 87 بود .
    ! جدی؟ اتفاقا من از بنده خدایی که زحمت کشیده بود کتابها رو برام تهیه کرده بود زنگ زدم تشکر کنم گفتم زحمت دادم و اینا گفت نه فقط رفتم انقلاب 2 ساعت هم بیشتر وقت نگرفت (قبلش هی بهش گفته بودم ممکنه کتابها رو پیدا نکنی) گفت راستی کتابها ه اولین مغازهای که رفتم همرو داشت همین سبطی رو من ازش 2یا 3 تا کتاب سفارش داده بودم ....

برای زبان انگلیسی هم کتاب سبز گرفتم واقعا ترکونده . هم تو گرامر هم تو تست ولی همش نالیفی هستش اصلا سراسری نداره .
    کتاب زبان نشر شبقره هم فوق العادس چند وقت پیش ازش تعریف کرده بودم نشرش رو گفته بودم الگو توسعهولی دیدم شبقرش و عالی________________________ه

بقیه سوالتونم نمیدونم

8. 2 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی اسمتون ( آخه نمی دونم ) ؟
    اقا محمدپروفایل و ....

10. 2 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من که پایه ام یه کمی ضعیفه برا ریاضی چه کتابی بگیرم؟

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

براي زبان شبقره خيلي عاليه ... همه چيش تووووپه ... در كنارش كانون آبي ، كتاب جديدهاش هم خيلي چيز جالبيه ...
    پيش 1 كه هلو پوست كندس!!
    شما براي پيش 1 كه هيچي ، براي تمام شيمي ها هم اگه كلاس نري و فقط بازرگانو بخوني بالاي 80 ميزني
    اي كاش من دوباره برميگشتم به عقب و اين كتابهاي بازرگانو دقيق ميخوندم ....
    سلام
    من که پایه ام یه کمی ضعیفه برا ریاضی چه کتابی بگیرم؟
    منظورتو نفهميدم ، رياضي پايت ضعيفه (( يعني قسمتهايي كه توي كنكور سوال مياد از پايه )) يا كلا پايت ضعيفه؟؟؟

13. 2 کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

منظورتو نفهميدم ، رياضي پايت ضعيفه (( يعني قسمتهايي كه توي كنكور سوال مياد از پايه )) يا كلا پايت ضعيفه؟؟؟
    کلا پایه ضعیفه...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

! جدی؟ اتفاقا من از بنده خدایی که زحمت کشیده بود کتابها رو برام تهیه کرده بود زنگ زدم تشکر کنم گفتم زحمت دادم و اینا گفت نه فقط رفتم انقلاب 2 ساعت هم بیشتر وقت نگرفت (قبلش هی بهش گفته بودم ممکنه کتابها رو پیدا نکنی) گفت راستی کتابها ه اولین مغازهای که رفتم همرو داشت همین سبطی رو من ازش 2یا 3 تا کتاب سفارش داده بودم ....

حالا من برای ادبیات چه کار کنم ؟
    از کجا کتابای سبطی رو پیدا کنم .
    راستی یه 2 جلدی زبان فارسی سبطی بود . این همون کتاب جدید هستش ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •