تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 221 از 923 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

13

من خودم فکر میکنم انگلیسی رو تا حد متوسط بلدم
    به نظر شما خودم یاد بگیرم بهتره یا کلاس برم؟؟؟
    بستگی به خودتون داره! بستگی داره به پشتکارتون! من خودم دو ترم بدون کلاس خوندم واقعا راضی بودم و نتیجه داد! اتفاقا بعد از اینکه اون دوترم را خوندم رفتم توی یکی از آموزشگاه ها تایین سطح دادم قبول شدم و رفتم ترم بعد از اون دو ترم!
    به قول یکی از معلم هامون کلاس فقط 30% مساله ی یادگیری شما توی زبان هست. (البته به نظر من کمتر از 20%)
    به نظر من اگه بخواید خودتون بخونید یکی از بزرگترین خطراتی که ممکنه پیش بیاد اینه که بعد از دو سه هفته خوندن دیگه اون حس و حال را از دست بدید و دیگه نخونید...در غیر این صورت واقعا عالیه اگه خودتون پیش برید
    ببخشید من زیاد حرف میزنم! فقط یه چیز دیگه هم بگم. اگه خودتون بخونید ممکنه مهارت speakingتون تقویت نشه! مواظب این مورد هم باید باشید و یه فکری براش بکنید! و همچینین ممکنه اشتباهاتتون را کسی بهتون نگه و به دلیل تکرار اونها توی ذهنتون جا بیفتن!

2. 3 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال جنگل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    در جوار امام رضا

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز من یک سوال در مورد زبان داشتم
    میخواستم بدونم من اگه به کلاس زبان برم و انگلیسی رو کامل یاد بگیرم
    بعدا برای من شغل مناسبی توی ایران پیدا میشه یا نه؟؟؟
    کلا میخواستم بدونم ارزش داره یا نه؟؟؟
    با تشکر
    دوست عزیز به نظرم میتونی مترجم بشی یا بری تو موسسات زبان اموزش بدی
    میتونی برای استاد زبان شدن درس بخونی
    دیگه نمیدونم!

4. 3 کاربر از جنگل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان عزیز باز هم متشکرم
    ببخشید خیلی سوال میکنم
    اگه بخوام خودم یاد بگیرم
    به نظر شما از کجا شروع کنم؟؟؟
    البته گفتم خودم فکر میکنم تا حد متوسط رو بلدم
    اگه سایت یا کتابی رو برای این کار سراغ دارید معرفی کنید
    با تشکر
    پیروز و موفق باشید

داره خودمونی میشه smwin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آیا کسی انرم افزار learn to speak engilsh delux کار کرده؟؟

خوبه ؟؟

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

دوستان عزیز باز هم متشکرم
    ببخشید خیلی سوال میکنم
    اگه بخوام خودم یاد بگیرم
    به نظر شما از کجا شروع کنم؟؟؟
    البته گفتم خودم فکر میکنم تا حد متوسط رو بلدم
    اگه سایت یا کتابی رو برای این کار سراغ دارید معرفی کنید
    با تشکر
    پیروز و موفق باشید
    سلام. یه نکته ای که به ذهن من می رسه و شاید کمتر در این رابطه مطرح بشه رو خواستم گوشزد کنم.
    آره، فکر خوبی هست که کسی بتونه زبان یاد بگیره و بعدش بره جایی از اطلاعات خودش استفاده کنه و زبان درس بده. ولی چند تا نکته وجود داره.
    معمولا مراکز آموزش زبان سعی می کنن از استاد هایی استفاده کنن که یا رشته آکادمیک و تخصصی دانشگاهیشون زبان انگلیسی باشه، یا از کسی استفاده می کنن که خودش سالهای زیادی در کشور های انگلیسی زبان بوده باشه، به خاطر همین امکان کار گرفتن خیلی سخت هست و باید از امتحان های گوناگون و مصاحبه های طولانی مدت و پارتی و آشنا و ... ایتفاده بشه
    از طرفی، هر کسی که زبان رو یاد می گیره، دلیل نمی شه که بتونه به یه کس دیگه یاد بده، چون انتقال مطلب، یه هنر هست و هر کسی که مطلب رو بلد باشه، دلیل نمی شه اون رو بتونه آموزش و انتقال بده. تازه مشکلات دیگه تو این رابطه ها می شه به این اشاره کرد که شاید به شما یه کلاس در رده سه 8 تا 14 سال و همه هم پسر دادند، کنترل کلاس فقط با تجربه به دست میاد و کانجار رفتن با بچه های اون سنی و آموزش بهشون و ....واسه من که مثل کابوس بود!
    از طرفی، فکر نکنید که از نظر مالی سود زیادی بهتون می رسه، در یک موسسه زبان اگه سه ماه و 3 ساعت در هفته کار کنید، با وجود همه زحمت رفت و آمد و تصحیح ورقه امتحانی و چک کردن تکالیف و ...بیش از 100 تومن به شما نمی دن، که شاید حتی هزینه آمد و رفت شما هم نشه!
    پیشنهاد من اینه که زبان رو فقط برای استفاده شخصی خودتون یاد بگیرید، مثلا در تحصیل، مسافرت، مکاتبه با انگلیسی زبان ها،....نه به عنوان راهی برای کسب در آمد، جون اگر به فکر پول باشید هم دلزده میشید همسودی عایدتون نمی شه

8. 2 کاربر از JEFF_HARDY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام. یه نکته ای که به ذهن من می رسه و شاید کمتر در این رابطه مطرح بشه رو خواستم گوشزد کنم.
    آره، فکر خوبی هست که کسی بتونه زبان یاد بگیره و بعدش بره جایی از اطلاعات خودش استفاده کنه و زبان درس بده. ولی چند تا نکته وجود داره.
    معمولا مراکز آموزش زبان سعی می کنن از استاد هایی استفاده کنن که یا رشته آکادمیک و تخصصی دانشگاهیشون زبان انگلیسی باشه، یا از کسی استفاده می کنن که خودش سالهای زیادی در کشور های انگلیسی زبان بوده باشه، به خاطر همین امکان کار گرفتن خیلی سخت هست و باید از امتحان های گوناگون و مصاحبه های طولانی مدت و پارتی و آشنا و ... ایتفاده بشه
    از طرفی، هر کسی که زبان رو یاد می گیره، دلیل نمی شه که بتونه به یه کس دیگه یاد بده، چون انتقال مطلب، یه هنر هست و هر کسی که مطلب رو بلد باشه، دلیل نمی شه اون رو بتونه آموزش و انتقال بده. تازه مشکلات دیگه تو این رابطه ها می شه به این اشاره کرد که شاید به شما یه کلاس در رده سه 8 تا 14 سال و همه هم پسر دادند، کنترل کلاس فقط با تجربه به دست میاد و کانجار رفتن با بچه های اون سنی و آموزش بهشون و ....واسه من که مثل کابوس بود!
    از طرفی، فکر نکنید که از نظر مالی سود زیادی بهتون می رسه، در یک موسسه زبان اگه سه ماه و 3 ساعت در هفته کار کنید، با وجود همه زحمت رفت و آمد و تصحیح ورقه امتحانی و چک کردن تکالیف و ...بیش از 100 تومن به شما نمی دن، که شاید حتی هزینه آمد و رفت شما هم نشه!
    پیشنهاد من اینه که زبان رو فقط برای استفاده شخصی خودتون یاد بگیرید، مثلا در تحصیل، مسافرت، مکاتبه با انگلیسی زبان ها،....نه به عنوان راهی برای کسب در آمد، جون اگر به فکر پول باشید هم دلزده میشید همسودی عایدتون نمی شه

دوست عزیز خیلی متشکرم
    من انگلیسی رو برای پول نمیخوام یاد بگیرم
    من واقعا به انگلیسی علاقه دارم
    من هیچ چیزی رو مثل انگلیسی سریع یاد نمیگیرم
    به هر حال متشکرم
    پیروز و موفق باشید

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آیا کسی انرم افزار learn to speak engilsh delux کار کرده؟؟

خوبه ؟؟
    در مورد همون نرم افزار Learn to Speak English و کلاً استفاده از نرم افزار برای زبان آموزی خیلی صحبت شده ... یه سرچ کن ... مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

سلام من دارم ليسينينگم رو تقويت مي كنم ... از كتاب هاي oxford bookworm استفتده مي كنم .....

فعلا هم سطح 1 هستم ...ولي اين كتاب هه با لهچه بريتيش هست..

كتاب هاي تو اين سطح مي خوام واي با لهجه امريكن ... ميشه معرفي كنيد .....

چند تا كتاب voaگرفتم ولي خيلي سطحشون بالاست...

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

سلام من دارم ليسينينگم رو تقويت مي كنم ... از كتاب هاي oxford bookworm استفتده مي كنم .....

فعلا هم سطح 1 هستم ...ولي اين كتاب هه با لهچه بريتيش هست..

كتاب هاي تو اين سطح مي خوام واي با لهجه امريكن ... ميشه معرفي كنيد .....

چند تا كتاب voaگرفتم ولي خيلي سطحشون بالاست...
    سلام
    اگه در سطح 1 هستید، زیاد نگران اختلاف بین لحجه انگلیسی و آمریکایی نباشید، در ابتدا زیاد مهم نیست. فلسفه کلی اینه که زیاد هم فرقی نمی کنه، در هر صطحی که باشید باید با هر دو لهجه (در موارد کلی حتی لهجه استرالیایی که زیر شاخه انگلیسی هست) باید آشنا باشید.
    ولی اگه خیلی براتون مهم هست، من کتاب های street talk رو برای مکالمه و لیسنینگ زبان محاوره پیشنهاد می کنم. هم نوار داره هم اصطلاحات رایج رو به خوبی آموزش میده.

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

سلام دوستان، من با حرف تعیین The مشکل دارم. مثلاً به این نمونه نگاه کنید:

Welcome To Facebook
    Welcome To The Facebook

یک راهنمایی کامل راجع به حرف تعیین The می خواستم (البته به زبان فارسی) و همچنین دو تا جمله ی بالا هر کدوم چه معنی ای دارند؟ در کل من از کجا باید تشخیص بدم که کجاها باید از The استفاده کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •