اون با 46 بود
این هم با 95
![]()
اون با 46 بود
این هم با 95
![]()
حساس نشو
به زمانهای بالا 100 تا اضافه کنی میشه بهترین پینگ من اونهم برای چند ساعت در روز
یعنی وضعیتت خیلی خوبه جای من بودی چیکار میکردی؟ البته چون از کروم استفاده میکنم تقریبا سرعت لود پیج برام همیشه بالاست و در کل مشکلی با پینگ ندارم چون گیم نمیزنم که اعصابمو خرد کنه، اما بزرگترین ناراحتیم اینه که سرویس ما چرا باید محدود باشه؟ مثلا مخابرات کرمانشاه 512 نامحدود رو میده 24 تومن در ماه، به قول خودت داش دوشسون گیژ تپه لرینه که از کرمانشاه هم عقب موندیم !
Last edited by urumchi; 08-12-2011 at 13:59.
تبریز هم که مخابراتش کثیف ترین ادمارو دورش جمع کرده
از وقتی مخابرات اومده
مثلا اگه برای از صبا سرویس بگیری و خطط pcm در اومد اون رو عوض نمیکنن مگر اینکه از مخابرات بگیری
و این روال تو همه شرکتها به غیر از همارا وجود داره
یعنی اینکه یه عده آشغال دور هم جمع شدن و به ملت زور میگن
اگه به من همچین چیزی بگن میزنم در گوششون همونجا
به خدا اعصاب من این چیزارو نمیکشه
فکنم به دلیل پر شدن لینکهای پرظرفیت شرکت ارتباطات زیرساخت، افت و کندی سرعت وجود داره و احتمالا به زودی حل بشه ، چون همه شاکی هستن و حسابی گردو خاک شده ..
اگر از سرو یسها و نقاط مختلف Trace گرفته باشین تا تهران و قبل از Gateway زیرساخت ( خروجی دیتای کشور ) مشکل خاصی وجود نداره اما بعد از Gateway حد اقل 200 میلی ثانیه رو تایم reply icmp میاد.
و چون مربوط به زیر ساخته اعلام هم نمیشه و نشده !!! ( مثلا تا به حال هیچوقت اعلام نشده که زیرساخت STM1 کم آورده)
تقریبا پارسالم همین موقع بود که مشکل کندی سرعت پیش اومد و بعد رفع شد - دقت کنین :
۰۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۴ :
مدیرکل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت بروز هرگونه اختلال، کندی و قطعی در شبکه اینترنت کشور در روزهای اخیر را تکذیب کرد و از افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور به 173 لینک STM1 خبر داد.
" زیر ساخت پول اضافه داره که رفته STM1 خریده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! حتما لینکای قبل پر شده که افزایش ظرفیت داده "
ادامه:
حسن کریمی با اشاره به افزایش میزان ترافیک وارده به شبکه اینترنت کشور گفت: کل پهنای باند شبکه اینترنت 157 لینک STM1 بود که با توسعه انجام شده و افزایش 16 لینک STM1 به این شبکه در حال حاضر ظرفیت اینترنت شبکه بین الملل کشور به 173 لینک STM1 رسیده است.
" اونم دقیقا زمانی که اینترنت کل کشور سرعتش افت کرده بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!"
وقتی ظرفیت شبکه پر میشه یه مدتی طول میکشه که لینکهای جدید خریداری و دایر شن . منتها اعلام نمیکنن که اینجوری شده.
البته زیرساخت بازم خوبیش اینه که وقتی ظرفیت پر میشه لینک جدید میخره ولی شرکت مخابرات آ .غربی با اینکه ظرفیت نداره n برابر ظرفیتش ADSL میفروشه. طبیعی هست که شبا وقتی همه یوزرا میان بالا پهنای باند پر میشه و همه شاکی میشن .
(چون زیرساخت دولتیه و مخابرات آ غربی خصوصی)
این قسمتش خیلی باحاله :
این مقام مسئول در شرکت ارتباطات زیرساخت در مورد کند شدن و اختلال سرعت اینترنت طی هفته های اخیر به مهر گفت: در این دو هفته اخیر یک هجمه ای انجام شده که سرعت اینترنت پایین آمده و شرکت ارتباطات زیرساخت باید پاسخگو باشد. اما باید گفت که اینترنت فقط به یک نقطه یا یک شرکت محدود نمی شود که بخواهیم همه مشکلات را از این سمت بدانیم.
یعنی : فقط من راست میگم، بقیه بد بد بد هستن!
در کانفیگ مودم گزینه SPI Firwall یاblock http wan trafic رو فعال کنین(در اکثر مودمها به صورت پیش فرض فعال است) نمیتونن به مودمتون وصل شن و دیگه نیاز به تغییر user-pas مودم نیست.
در حالیکه برخی از کشورهای پیشرفته در تلاش هستند تا اینترنت ۱۰۰ مگابیتی را برای میلیونها نفر از شهروندان خود فراهم نمایند، کاربران هنگکنگی از این پس قادر خواهند بود تا با پرداخت تنها ۲۶ دلار به اینترنت ۱ گیگابیتی دسترسی یابند. علاوه بر این «شبکه پهنباند هنگکنگ»، HKBN، توانسته بود در نوامبر ۲۰۰۹ اینترنت با سرعت ۱۰۰ مگابیت را به بهای ۱۳ دلار به هنگکنگیها ارایه دهد. با توجه به درآمد شهروندان هنگکنگی ( یک پیشخدمت تازهکار در هنگکنگ به طور متوسط ماهیانه بیش از هزار دلار درآمد دارد ! )، واضح است که ۲۶ دلار برای اینترنت ۱ گیگابیت هزینهی بسیار ناچیزی است.
توضیح اینکه، ۱ گیگابیت برابر با ۱۰۴۸۵۷۶ کیلوبیت یا به عبارتی ۸۱۹۲ برابر اینترنت پر سرعت ایرانی (۱۲۸ کیلوبیت) است؛ که البته طبق گزارش چند روز پیش «شرکت مخابرات ایران»، بیش از ۹۸ درصد از ۲۸ میلیون کاربر ایرانی از اینترنت دایال آپ با سرعت نهایتا ۵۶ کیلوبیت بر ثانیه بهره میجویند.
جالب است که Brian Osborne با وجود اینکه اندکی بعد اینترنت ۱۰۰ مگابیتی را در اختیار خواهد داشت، در Geek.com مینویسد: «آمریکا به خودش افتخار میکند که در تعدادی از مسایل مربوط به تکنولوژی پیشرو است اما زمانی که پای سرویس پهنباند به میان میآید ما انتهای ردهبندی هستیم. چقدر باعث شرمندگی است. در حالیکه ما از هدف والایی مانند اینترنت ۱۰۰ مگابیتی برای ۱۰۰ میلیون کاربر خانگی صحبت میکنیم، یک کمپانی در هنگکنگ پیشتر این کار را کرده است و اکنون اینترنت ۱ گیگابیتی ارایه میدهد. این را هم اضافه کنید که هزینهها کم هستند. اینترنت ۱ گیگابیتی با ۲۶ دلار در ماه ارزانتر از پرسرعتترین پهنباند ارایه شده است.»
بعد از خوندن این مطلب حس خیلی عجیبی دارم که نمی تونم توصیفش کنم!
Last edited by urumchi; 09-12-2011 at 01:02.
اقایون سلاملار
من مشترک مخابرات یه سوال داشتم
دو ماه از دوره اکانتم با 1 گیگ ترافیک باقی مونده,وقتی میری سایت مخابرات تو قسمت شارژ ماهیانه سرویس الان من 256 اگه بزارمش 512 با 3 گیگ ترافیک امکانش هست ؟ یعنی ارتقاء سرعت از طریق سایت امکان داره ؟و اینکه از زمان واریز مبلغ دوره شروع میشه
1 گیگ اینترنت! لامصب سیستم مگه میکشه تا از همه پهنای باند استفاده بکنه؟
اینا همین اینترنت زغالی 128 رو تامین کنن اینترنت 1 مگ پیش کش !
راستی عزیزان کی اینجا از مکس نت استفاده میکنه ؟ من هی به پشتیبانی مکس نت زنگ میزنم با پررویی میگه مشکل از خودته !
میخوان اینترنت 1 مگ رو تامین کنن با این وضع ؟
![]()
Last edited by ittools; 08-12-2011 at 23:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)