آره به نظر من نشان بده
---------- Post added at 06:12 AM ---------- Previous post was at 06:08 AM ----------
راستی این غذایی توی پیام نور میدن پولش از شهریه جداست؟
آره به نظر من نشان بده
---------- Post added at 06:12 AM ---------- Previous post was at 06:08 AM ----------
راستی این غذایی توی پیام نور میدن پولش از شهریه جداست؟
سلام
فکر کنم منظورتون از برگه انتخاب رشته ، همون برگه انتخاب واحد باشه ؟
بله چون فعلا بهتون کارت دانشجویی ندادن کافیه همون برگه انتخاب واحد را با خودتون ببرید .
اون فیش که توی سایت هست فقط به شما شماره حساب و شماره سریال و هزینه واریزی را نشون میده . شما کافیه به بانک صادرات برید و یک فیش واریزی دانشگاه بگیرید و شماره حساب و شماره سریال و هزینه را توی اون بنویسید و پول را پرداخت کنید .
خود بانک یکی از اون فیش ها را به شما میده و شما اونا به دانشگاه تحویل می دید .
حتما سعی کنید هر ترم فیش های خودتون را به دانشگاه تحویل بدید چون موقع فارغ التحصیل شدن اون فیش ها را از شما می خوان . پس برای اینکه اونها را گم نکنید هر ترم اونا به دانشگاه تحویل بدید تا داخل پرونده شما قرار بدن .
اگه معافیت تحصیلی دارید دفترچه اماده به خدمت فکر نکنم نیاز باشه .
شما باید به اداره پست برید و یک تائیدیه تحصیلی واسه دیپلم و یک تائیدیه تحصیلی واسه پیش دانشگاهی بگیرید .
تائیدیه ها یک ماه طول میکشه به دست دانشگاه برسه شما کافیه فیش هایی که اداره پست بهتون میده را به دانشگاه نشون بدید .
اینا همش چرت و پرته و خودتون را الاف این مسائل نکنید .
بعدا از بچه ها هم میتونید بپرسید چی گفتن .
هیچی نمیگن فقط ورود شما را به دانشگاه تبریک میگن
بعضی دانشگاه ها کلا ژتون ندارن و هر پرس غذا را 300 تومان می فروشند و شما همون جا پول میدی و غذا میگیری .
به نظر من این خیلی خوبه .
اما بعضی دانشگاه ها هم باید هر هفته واسه خودت غذا رزرو کنی و پولش را هم وقتی کارت را شارژ کردی ازت میگیرن .
بهتره دست دست نکنید و هر چه زودتر به دانشگاه رجوع کنید و پیگیر باشید .
بهتره حتما برید و از کافی نت ثبت نام کنید .
همگی موفق باشید![]()
;کسی از دوستان هست که ارشد پیام نور بخونه.. یک سوال دارم ازشون واسه یکی از دوستانم ..
درسهایی که تو برنامه کلاسی نیست مثل تفسير قران و تاریخ و تمدن ایران و کلن اینایی که تو برنامه کلاسی تو سایت دانشگاهمون نیست رو هم باید پاس کنیم؟
من ميخوام برم حسابداری فقط درسهای مشترك رو بردارم؟ (الان كشاورزي هستم)
يا درسهای ديگه رو هم بايد بردارم؟
درسهاي عمومي فقط مشتركه يا تخصصي هم ميتونه مشترك باشه؟
سقف 15 واحده يا 20؟
با تو جه به مشترک بودن (بين حسابداري و كشاورزي) من اینا روميخوام بردارم خوبه به نظرتون یا کمه؟ (فكر كنم 14 واحد شد)
فارسي
انديشه 1
زبان خارجه
اقتصاد خرد
اصول حسابداري
.
.
..
بعد از تاييد بازم ميشه اين درسا رو تغيير داد؟
جمعهها هم هستن پيام نوريها؟.
برنامه كلاسي دانشگاهم
ممنون که جواب میدین چون فقط تا آخر امشب وقت دارم يكم سريعتر لطفاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aligsm; 24-09-2010 at 11:11.
اقا شماره دانشجوبی منم اومد.هورا![]()
بریم بگیم فیش واریزی دانشگاه پیام نور بده!؟؟شما کافیه به بانک صادرات برید و یک فیش واریزی دانشگاه بگیرید و شماره حساب و شماره سریال و هزینه را توی اون بنویسید و پول را پرداخت کنید .
سلامدرسهایی که تو برنامه کلاسی نیست مثل تفسير قران و تاریخ و تمدن ایران و کلن اینایی که تو برنامه کلاسی تو سایت دانشگاهمون نیست رو هم باید پاس کنیم؟
این قسمت را متوجه نشدم چی گفتی . یه کم واضح تر بگو
توی هر ترم واسه هر رشته یک سری دروس ارائه میشه و ممکنه مثلا این ترم واسه شما اندیشه 1 ارائه شده باشه ولی مثلا واسه رشته مدیریت ارائه نشده باشه .
شما کلا باید 21 واحد عمومی پاس کنید . حالا ممکنه مثلا این ترم واسه شما تفسیر موضوعی قران ارائه نشده باشه پس نمیتونید اونا بردارید . اما ممکنه مثلا ترم 2 واستون ارائه بشه ، اونوقت میتونید اونا بردارید .
رشته ی حسابداری و کشاورزی فکر نمیکنم دروس تخصصی مشترک داشته باشن . البته دقیق نمیدونم . اگه دارن که حتما اونا بردارید .من ميخوام برم حسابداری فقط درسهای مشترك رو بردارم؟ (الان كشاورزي هستم)
فقط توی عمومی ها مشترک هستند .
اگه شما قصد تغییر رشته را دارید خوب بهتره دروس مشترک را برداید تا بعدا معادل سازی بشن .
اما قبلش بهتره برید و از دانشگاه شرایط تغییر رشته را کامل جویا بشید و ببینید اصلا میتونید برید رشته حسابداری یا نه .
اگه این دروس بین حسابداری و کشاورزی مشترک هستند بهتره همین ها را بردارید .سقف 15 واحده يا 20؟
با تو جه به مشترک بودن (بين حسابداري و كشاورزي) من اینا روميخوام بردارم خوبه به نظرتون یا کمه؟ (فكر كنم 14 واحد شد)
فارسي
انديشه 1
زبان خارجه
اقتصاد خرد
اصول حسابداري
اما بهتره اول از جزیئات تغییر رشته کامل اصلاع حاصل کنید .
البته توی حذف و اضافه هم می تونید درسهایی را که برداشتید را تغییر بدید .
اره فکر کنم بعد از تائید هم بشه تغییر داد به شرطی که مهلت انتخاب واحد تموم نشده باشه .بعد از تاييد بازم ميشه اين درسا رو تغيير داد؟
جمعهها هم هستن پيام نوريها؟.
ولی نگران نباشید توی حذف و اضافه هم میتونید دروس را تغییر بدید .
توی هفته یک روز دانشگاه پیام نور تعطیل میشه . حالا توی بعضی دانشگاه ها شنبه تعطیل میشه توی بعضی دانشگاه ها جمعه تعطیل میشه .
اما 90 درصد دانشگاه های پیام نور جمعه باز هستند .
نیازی نیست بگی پیام نور
فقط بگو یک فیش واریزی واسه دانشگاه میخوام . خودش یه فیش سه تایی بهت میده که باید بر اساس اون فیشی که توی سایت زده اونا پر کنی . 2 تا از فیش ها را بانک پیش خودش نگه میداره و یکی از اونها را به شما میده که باید به دانشگاه تحویل بدید .
موفق باشید![]()
اقا کارگاه و تربیت بدنی پرشد! سرجمع 15 تا نمیتونم بردارم. تو حذف و اضافه میشه کاریش کرد؟
اي بابا تينا پاشوووووو برو دانشگاه همه شماره دانشجوييشون اومده هاااااهنوز شماره دانشجویمو ندادن..چه جوری پیگیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما" برو با مسئول آموزش مشورت كن اون دقيق راهنماييت ميكنه ! علوم كشاوزري هستيد ؟؟من ميخوام برم حسابداری فقط درسهای مشترك رو بردارم؟ (الان كشاورزي هستم)
تو سايت زده 20 واحد ولي دانشگاه ميگه 15 واحد !!!سقف 15 واحده يا 20؟
اقتصاد خرد و اصول حسابداري !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!با تو جه به مشترک بودن (بين حسابداري و كشاورزي) من اینا روميخوام بردارم خوبه به نظرتون یا کمه؟ (فكر كنم 14 واحد شد)
فارسي
انديشه 1
زبان خارجه
اقتصاد خرد
اصول حسابداريچه ربطي به رشته ي شما دارن !
ميشه. واسه من كه شد ! 10 بار عوض كردم درسا رو !!!بعد از تاييد بازم ميشه اين درسا رو تغيير داد؟
فقط من 18 واحد برداشتم ؟؟من هنوز شهريه رو پرداخت نكردم ، ميخوام فردا برم دانشگاه ببينم اين 4 واحد اضافه بعدا" مشكلي برام ايجاد نميكنه ، بعد شهريه رو بپردازم !! تا اون موقع شهريه رو ندم كه مشكلي نيست ؟؟
![]()
من چند بار که رفتم شهریه رو بریزم، از همون فرم شهریه ی سیستم گلستان پرینت گرفتم و همون رو بردم بانک و پرش کردم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)