مشترک 3 جدا ؟اخ اخ اگه به 20 میرسوندی الان روزانه قبول بودی . امسال سوالای مشترک بد بودن . منم که روی مشترک حساب کرده بودم اگه یادم باشه 23 زدم
![]()
مشترک 3 جدا ؟اخ اخ اگه به 20 میرسوندی الان روزانه قبول بودی . امسال سوالای مشترک بد بودن . منم که روی مشترک حساب کرده بودم اگه یادم باشه 23 زدم
![]()
دوستان اگه میشه در مورد قبولی توی رشته mba یه توضیحی بدین
حداقل رتبه برای قبولی روزانه حدودا باید چقد باشه؟
دانشگاه آزاد چجوریاس؟ شهریه، رتبه قبولی . . .
میخوام امسال زبانم رو خوب کنم از سال بعد بخونم واسه ارشد . . .
راستی
مدیریت اجرایی بهتره یا mba ؟
مرسی
من کلا دو ماه وقت داشتم برا خوندن چون قبلش پایان نامه داشتم. تو اون دو ماه بیشتر مشترک خوندم ولی نتیجه اینطوری شده دیگهکلی دلم سوخت
Last edited by Antonio Andolini; 27-08-2014 at 09:01.
كارشناسي ارشد آزاد كي مياد؟؟
آقا کسی مجازی هوش مصنوعی میخونه اینجا؟
سلام دوستان
یه سؤال داشتم در مورد کارنامه:
الان این که نوشته رتبه داوطلب : 1 یعنی چی؟ من رتبه کنکورم تو گرایش خودم 9 بود، این 1 از کجا اومده؟
بعد اینکه آخرین رتبه قبولی رو زده 2 ... ! یعنی کلاً دو نفر رو گرفتن؟یا نه، از 9 نفر ظرفیتش، 7 نفرش از بدون کنکوری های خودشون بوده؟ که بعیده! 3 نفر حداکثر می تونن بدون کنکور قبول شن
یه چیز دیگه که شاید به بالایی کمک کنه:
در قسمت سهمیه قبولی زده: رتبه اول (که خب قطعاً منظورش رتبه اول دوره کارشناسیه)
من درسته رتبه اول کارشناسی شده بودم، اما از سهمیه استعدادهای درخشان که همون قبولی بدون کنکور با رتبه اولی بود، استفاده نکردم. یعنی انصرافم رو اعلام کردم.
الان تو سهمیه ثبت نامی زده: آزاد
از اون طرف تو قسمت «نتیجه» عدد 7 رو زده
که خب تو توضیحاتش نوشته: 7 به معنای قبولی در سهمیه ای به غیر از سهمیه ثبت نامیه
همه اینا نشون میده من با سهمیه رتبه اولی قبول شدم
در صورتی که اولاً من از این قضیه انصراف داده بودم (فرمش رو هم به دانشگاه فکس کردم)
دوم هم اینکه من رتبه 9 کنکور بودم و با همون رتبه هم دانشگاه تهران به راحتی منو بر می داشت ...
حالا اینا معنیش اینه که با سهمیه رتبه اولی، رتبه 9 من واسه دانشگاه تهران به رتبه 1 تبدیل شده؟
پس اون 8 نفری که قبل من تو کنکور قبول شدن چی میشن؟ هیچ کدوم دانشگاه تهران رو نزدن؟
ممنون
سلام
شما رتبه 9 کنکور شدین؟؟؟؟
سلام
بله ...
و دانشگاه تهران قبول شدم، اما الان میزنه رتبه 1، قبولی با رتبه اولی ...
عجب نخبه هایی رو تو انجمن داریم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)