تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 607 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با اجازه شما بوئینگ 737
    با احترام خیر! همون فوکر 100 که گفتن درسته. توجه کنین هیچ هواپیمای دیگه ای نشون دهنده های موتوراش این شکلی نیست. فقط لاکهید ترای استار و بعضی مدل های 200-747 و 10-DC و Boeing KC-135 اصطلاحا BAR داشتن که اونهم آنالوگ بود نه نمایشگر کریستال

Last edited by Masoud.Neshat; 12-02-2010 at 21:33.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یه فرود نسبتا فنی:
    PMDG MD-11 ( FSX ) l یه گردش 90 درجه درست قبل از فرود، با 22 گره باد اونم با این هواپیمای بد قلق گنده بک. ( weather رو بصورت آنلاین با نرم افزار REX از اینترنت برای فرودگاه مشهد import کردم؛ این برنامه رو حتما سعی کنین نصب کنین realenvironmentxtreme.com ) به سر خوردن ته هواپیما تو حول و حوش ثانیه 35 توجه کنین خیلی زیباست. من این حالت رو یکبار از نزدیک درمورد یه توپولوف 154 ماهان تو آسمون مشهد دیدم، ازین هم شدیدتر بود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدت : "26'1
    فرمت : MKV ( H.264 ) No Audio
    با jetaudio ببینین بهتره.
    Last edited by Masoud.Neshat; 12-02-2010 at 00:43.

3. 2 کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله دسته بندي خوبه " حالا اگه قرار باشه از درس هايي که در شبيه ساز استفاده کنيم" شرکت نوين پندار همه اين درسهارو ترجمه کرده منم دارمش فقط چطور اينجا بايد به اشتراک گذاشت چون کتاب هست! اگه بتونيم فايلهاشو (اسکن) گير بياريم خيلي خوب ميشه
    نمی دونستم چنین کتابی هست. خوب همین که معرفی کردید، یعنی به اشتراک گذاری و فکر می کنم اسکن گرفتن کار درستی نباشه، چون حق مولف رعایت نمی شه

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------

نمیدونم ربط این حرفا به این تاپیک چیه ولی میتونین این بحث رو بیاریم توی تاپیک مربوطه اش
    به نظرم شما عدم تسلطتتون رو توی انگلیسی با تسلطتون توی فارسی مقایسه میکنین اگه به اینه جالبه بدونین فارسی یکی از فقیرترین زبانهای فعلی دنیاست......یه مصاحبه بود از دکتر باطنی استفاد دانشگاه تهران فکر کنم بود (البته استاد سابق) با بی...بی...س...ی مصاحبه کرده بود....بهرحال این بحث رو میتونین ببرین توی یه تاپکی مجزا...
    ربطی به این تاپیک نداشت و در جواب دوست خوبمون گفتم. ضمن اینکه "فقر" زبان با "دوره زبانی" فرق داره. اگر مایل بودید تاپیک بزنیم بحث کنیم.

---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------

یه فرود نسبتا فنی:
    PMDG MD-11 ( FSX ) l یه گردش 90 درجه درست قبل از فرود، با 22 گره باد اونم با این هواپیمای بد قلق گنده بک. ( weather رو بصورت آنلاین با نرم افزار REX از اینترنت برای فرودگاه مشهد import کردم؛ این برنامه رو حتما سعی کنین نصب کنین realenvironmentxtreme.com ) به سر خوردن ته هواپیما تو حول و حوش ثانیه 35 توجه کنین خیلی زیباست. من این حالت رو یکبار از نزدیک درمورد یه توپولوف 154 ماهان تو آسمون مشهد دیدم، ازین هم شدیدتر بود.
    کد:
    مدت : "26'1
    فرمت : MKV ( H.264 ) No Audio
    با jetaudio ببینین بهتره.
    آقا خیلی خوب فرود اومدی...زیبا بود ضمن اینکه تو لینکی که معرفی کردید، دانلود jetway hd و road و grass و اینها بطور مجانی بود. مرسی.

5. این کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

خوب، جایزه من کو؟
    کد:
    اول اينکه دستت درد نکنه بعدش اينکه خودتون اينو نصب کرديد آيا؟‌
    براي من فقط 1 دقيقه اول پنل روشن هست بعدش خاموش ميشه" ميدونيد سويچ ش کجاست؟ يا راهنماي کلي اين هواپيما رو داريد؟

دلم نمياد اين هواپيماي توپ رو بذارم کنار موتوراش خيلي خوش قيافه هستن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

سلام دوستان امروز روز بدبختی منه.1- دو ساعت با 737 از خارگ به تهران پرواز کردم آخرش crash شد.2-من که کم آوردم یکی بهم بگه با چه سرعتی فرود بیام.3- سیستمم پرید.( میدونم ربطی به این تاپیک نداره . نمیخواد بگی)و آخر هم، فضای هاردم از 500 گیگ به هارد 80 تبدیل شد. ( که بازم ربطی به این تاپیک نداره)
    Last edited by Kharg Island; 12-02-2010 at 20:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

2

سلام دوستان.
    من یا ای دی اس ال هر کاری میکنم نمیتونم آنلاین پرواز کنم!!! چرا؟!
    ارور اول برای وقت هست که میخوام برگشت توی هر عملیاتی داشته باشم! مثلاً رفتم هاست درست کنم وقتی بک میکنم اینجوری میشه و دوباره باید کانکت بشم!
    دومی هم برای وقتی هست که میخوام join بشم ولی روی این حالت میمونه و جلو نمیره تا cancel کنم!!!!
    من قبلاً با دایال آپ خیلی خیلی راحت میرفتم! ولی الان 1 سال دیگه نمیشه!
    هرجا هم رفتم کسی توضیح خاصی نداده بود!
    اگه میشه کمک کنین ممنون میشم!
    کسی به ما جواب نمیده ؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اول اينکه دستت درد نکنه بعدش اينکه خودتون اينو نصب کرديد آيا؟‌
    براي من فقط 1 دقيقه اول پنل روشن هست بعدش خاموش ميشه" ميدونيد سويچ ش کجاست؟ يا راهنماي کلي اين هواپيما رو داريد؟

دلم نمياد اين هواپيماي توپ رو بذارم کنار موتوراش خيلي خوش قيافه هستن!
    من دانلود کردمش ، متاسفانه با سیستم عامل 64 بیتی مشکل داره، والا اونایی که دانلود کردن تو صفحه پایرت بی تایید کردن که درست نصب میشه.
    مشکل خاموش شدن پنل مربوط به pmdgoptions.dll و اون خطی که تو فایل aircraft.cfg باید اضافه کرد میشه.
    این pdf رو ببین.
    کد:
    من الان صرفا MD-11 و 400X 747 ورژن 2.1 رو بدون مشکل دارم.
    راستی چرا روکش موتوراش اینجوریه انگار موش دندون دندون کرده. کلا راجع به 8i و مشخصاتش :
    کد:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

دوستان vertical speed برای فرود توی فرودگاه بوشهر باید چقدر باشه؟هواپیما 737 هستش.

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام .من یه مشکل تو گرافیک بازی دارم . نمیدونم چرا چراغ ها ی فرودگاه رو به صورت چراغ در وسط و یه مربع دورش هست.کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    سیستم عاملم 7 هست.
    و گرافیکم 240 gt هست.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    1-کسی اینجا هست که بتونه سیلابس های درسی رشته های خلبانی رو در دوره های آکادمیک و غیر آکادمیک در ایران و خارج از ایران ( کشور های صاحب نام در این زمینه ) معرفی کنه
    2- در چه مقاطعی تدریس میشه ؟ اصلا تقسیم بندی علمی و تجربی این رشته چطوره؟ مثه رشته های مهندسیه؟ مثلا دکتری هم داره!!!!؟
    3- معروفترین آکادمی های دنیا کدوم ها هستند و چرا؟
    ممنون میشم روشنم کنید
    Last edited by joopin; 12-02-2010 at 23:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •