با احترام خیر! همون فوکر 100 که گفتن درسته. توجه کنین هیچ هواپیمای دیگه ای نشون دهنده های موتوراش این شکلی نیست. فقط لاکهید ترای استار و بعضی مدل های 200-747 و 10-DC و Boeing KC-135 اصطلاحا BAR داشتن که اونهم آنالوگ بود نه نمایشگر کریستال
![]()
با احترام خیر! همون فوکر 100 که گفتن درسته. توجه کنین هیچ هواپیمای دیگه ای نشون دهنده های موتوراش این شکلی نیست. فقط لاکهید ترای استار و بعضی مدل های 200-747 و 10-DC و Boeing KC-135 اصطلاحا BAR داشتن که اونهم آنالوگ بود نه نمایشگر کریستال
![]()
Last edited by Masoud.Neshat; 12-02-2010 at 21:33.
یه فرود نسبتا فنی:
PMDG MD-11 ( FSX ) l یه گردش 90 درجه درست قبل از فرود، با 22 گره باد اونم با این هواپیمای بد قلق گنده بک. ( weather رو بصورت آنلاین با نرم افزار REX از اینترنت برای فرودگاه مشهد import کردم؛ این برنامه رو حتما سعی کنین نصب کنین realenvironmentxtreme.com ) به سر خوردن ته هواپیما تو حول و حوش ثانیه 35 توجه کنین خیلی زیباست. من این حالت رو یکبار از نزدیک درمورد یه توپولوف 154 ماهان تو آسمون مشهد دیدم، ازین هم شدیدتر بود.
مدت : "26'1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرمت : MKV ( H.264 ) No Audio
با jetaudio ببینین بهتره.
Last edited by Masoud.Neshat; 12-02-2010 at 00:43.
نمی دونستم چنین کتابی هست. خوب همین که معرفی کردید، یعنی به اشتراک گذاری و فکر می کنم اسکن گرفتن کار درستی نباشه، چون حق مولف رعایت نمی شه
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
ربطی به این تاپیک نداشت و در جواب دوست خوبمون گفتم. ضمن اینکه "فقر" زبان با "دوره زبانی" فرق داره. اگر مایل بودید تاپیک بزنیم بحث کنیم.
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
آقا خیلی خوب فرود اومدی...زیبا بودضمن اینکه تو لینکی که معرفی کردید، دانلود jetway hd و road و grass و اینها بطور مجانی بود. مرسی.
اول اينکه دستت درد نکنهبعدش اينکه خودتون اينو نصب کرديد آيا؟
براي من فقط 1 دقيقه اول پنل روشن هست بعدش خاموش ميشه" ميدونيد سويچ ش کجاست؟ يا راهنماي کلي اين هواپيما رو داريد؟
دلم نمياد اين هواپيماي توپ رو بذارم کنار موتوراش خيلي خوش قيافه هستن!![]()
سلام دوستان امروز روز بدبختی منه.1- دو ساعت با 737 از خارگ به تهران پرواز کردم آخرش crash شد.2-من که کم آوردم یکی بهم بگه با چه سرعتی فرود بیام.3- سیستمم پرید.( میدونم ربطی به این تاپیک نداره . نمیخواد بگی)و آخر هم، فضای هاردم از 500 گیگ به هارد 80 تبدیل شد. ( که بازم ربطی به این تاپیک نداره)
Last edited by Kharg Island; 12-02-2010 at 20:51.
کسی به ما جواب نمیده ؟!![]()
من دانلود کردمش ، متاسفانه با سیستم عامل 64 بیتی مشکل داره، والا اونایی که دانلود کردن تو صفحه پایرت بی تایید کردن که درست نصب میشه.
مشکل خاموش شدن پنل مربوط به pmdgoptions.dll و اون خطی که تو فایل aircraft.cfg باید اضافه کرد میشه.
این pdf رو ببین.
من الان صرفا MD-11 و 400X 747 ورژن 2.1 رو بدون مشکل دارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی چرا روکش موتوراش اینجوریه انگار موش دندون دندون کرده. کلا راجع به 8i و مشخصاتش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان vertical speed برای فرود توی فرودگاه بوشهر باید چقدر باشه؟هواپیما 737 هستش.
سلام .من یه مشکل تو گرافیک بازی دارم . نمیدونم چرا چراغ ها ی فرودگاه رو به صورت چراغ در وسط و یه مربع دورش هست.کسی میدونه مشکل از کجاست؟
سیستم عاملم 7 هست.
و گرافیکم 240 gt هست.
موفق باشید.
سلام
1-کسی اینجا هست که بتونه سیلابس های درسی رشته های خلبانی رو در دوره های آکادمیک و غیر آکادمیک در ایران و خارج از ایران ( کشور های صاحب نام در این زمینه ) معرفی کنه
2- در چه مقاطعی تدریس میشه ؟ اصلا تقسیم بندی علمی و تجربی این رشته چطوره؟ مثه رشته های مهندسیه؟ مثلا دکتری هم داره!!!!؟
3- معروفترین آکادمی های دنیا کدوم ها هستند و چرا؟
ممنون میشم روشنم کنید
Last edited by joopin; 12-02-2010 at 23:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)