تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 254 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از همه رفقا که لطف کردن جواب دادن ممنون . هوو نمخام بردارم زیاد خوشم نمیاد ازش. بین دنگ وفنگ و ولوو مدل پایین که دوستمون جواد پیشنهاد دادن به نظر شما کدوم بهتره؟
    دوست عزیز ماشین سنگین مثل سواری نیست که بگی از این خوشم نمیاد به این دلیل به اون دلیل هوو هر چی باشه باز مدل داره و به هر حال کمتر کار کرده + دنگ فنگ زمستون خیلی خیلی خیلی بد روشنه یعنی راننده ها همشون یک صدا مینالن ازش.ولو و هم دیگه کار خودش رو کرده درسته ماشین خوبیه ولی الان هم بحث خودروهای فرسوده هست و هر روز یه حرفی میزنن هم دیگه مدل نداره.

2. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

در کل با این مقدار پول بیخیال ماشین بشو.حداقل باید ولوو ۷۲ به بالا برداری که اون هم ۱۶۰ به بالا قیمتشه.

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

4. 3 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان مطلع من می خوام گواهی نامه پایه یک بگیرم،
    سرچ این ور اون ور کردم، گویا قوانین عوض شده ولی من درست متوجه نشدم
    ممنون میشم یکی از دوستان بفرمایید داستان از چه قراره ؟
    با عرض معذرت از دوستان گرامي بخاطر غيبت نسبتا بلند، البته من سر ميزدم اما كسي مطلبي نمينوشت و از اونجا كه من در مورد كاميونها و كلا ماشين سنگين حرفه اي نيستم، بنابراين نميتونم تجربه خاصي را در اينجا بازگو كنم، و بيشتر ياد گيرنده هستم تا ياد دهنده..
    اما در مورد گرفتن پايه يك، تجربه شخصي خودم را كامل مينويسم تا شايد براي بقيه دوستاني كه دنبال اين قضيه باشند، راهنماي خوبي باشه:
    من سال 74 گواهينامه پايه 1 گرفتم،
    مراحل گرفتن اين گواهينامه در اون موقع شامل ثبت نام ، آزمايش عدم اعتياد، آزمون تپه، آزمون شهر و آزمون فني بود.
    ثبت نام و عدم اعتياد كه مشخصه و احتمالا الان مواردي در اون فرق كرده، و چيز خاصي نيست كه باعث دردسر و زحمت بشه.
    در مورد سه آزمون ديگه، يعني تپه، فني و شهر، به جرآت ميتونم بگم كه بزرگترين چالش رو در آزمون تپه خواهيد داشت كه واقعا بدجوري دردسر سازه، و دوستان وارد هم به اون اشاره كردن، اما گذراندن اين آزمون روش خاصي داره كه اگر رعايت كنين در كمتر از 3 يا 4 بار قبول خواهيد شد!
    آزمون تپه در واقع حركت دادن كاميون در سربالايي و سرازيري يك پيست مربع شكل هست كه شيب نسبتا زيادي داره و در اين آزمون به هيچ عنوان حق استفاده از ترمز را نداريد، و صرفا با استفاده از دنده معكوس و ترمز موتور بايد سرعت را كنترل كنيد.
    كاميون مورد استفاده در اين آزمون در اهواز خاور 911 است ، كه دو يا سه تا از اونها براي آموزش و تمرين و البته امتحان وجود داشت و در زماني كه امتحان برگزار نميشد، از اونها براي تمرين استفاده ميكردن.
    زماني كه نوبت امتحان فرد ميرسه، پشت فرمان ميشينه، و چيزي به نام تنظيم صندلي و بستن كمربند و تنظيم آينه و اين داستانها نداره!(اون موقع كه نداشت، الان رو نميدونم) و تنها از شما مهارت در تعويض درست و به موقع دنده ها و اشتباه نكردن رو ميخوان و بس.
    افسرهايي هم كه براي اين آزمايش ميآمدن بسيار سختگير و جدي بودن و به هيچ عنوان ارفاق نمي كردن،( بجز يكي از اونها كه البته اونهم سختگير بود اما در زمان مناسب گذشت ميكرد) و دليل خوبي هم داشتن چون عقيده داشتن كار با ماشين سنگين شوخي نيست و اشتباهي كه توي يه ماشين سواري ممكنه به يك تصادف معمولي و مثلا له شدن يك گلگير و فرو رفتن يه در منجر بشه، در كاميون خيلي راحت ميتونه به يك فاجعه و كشته شدن و معلوليت چند انسان منتهي بشه....
    نميدونم با دنده 911 آشنايي داريد يا نه؟! همه چيز يك طرف، جا زدن دنده 2 يك طرف ديگه!!
    دنده 2 درست بغل صندلي ميخوره و اونقدر چسبيده به صندلي جا ميره كه انگار طراحان يادشون رفته بود كه اونجا قراره صندلي راننده باشه!
    از طرفي دنده ها خيلي كيپ هم و با فاصله خيلي كمي از همديگه جا ميرن و اگر يك ذره اشتباه كنين، بجاي دنده 2، به دنده 3 ميري..
    در كنار اين مسئله، جا نرفتن راحت دنده است كه بدون استفاده از گاز وسط و دو كلاچه گرفتن اصلا امكان نداره دنده جا بره و اين زماني كه قراره توي سربالايي دنده مستقيم يا معكوس بدي و يا سرازيري معكوس بدي حسابي دردسر ساز ميشه بخصوص كه ديگه ترمزي هم در كار نيست و فقط و فقط بايد با دنده و دور موتور سرعت ماشين رو كنترل كنيد.
    من چيزي حدود 14 يا 16 بار رد شدم!! و البته مشكل هم هميشه سر اشتباه جا رفتن و يا جا نرفتن دنده بود، و البته خود افسران آزمايشگر به ما ميگفتن كه شماها گاز وسط درست و حسابي نميدين، اونقدر بايد گاز وسط بديد كه موتور از جا بكنه!!! نگران نباشيد اگر كنده شد و افتاد ما مسئوليم و شما هيچ نگران نباشيد!!!!
    اما كمتر كسي متوجه قضيه ميشد..
    تا اينكه فهميدم جريان همان هم دور شدن موتور با چرخهاست و اينكه وقتي گاز وسط خيلي زياد باشه، دنده راحت جا ميره و نصف بيشتر بدبختيهاي جا نرفتن و بد بودن وضعيت گيربكس حل ميشه.
    بنابراين بر اساس تجربه خودم و گفته هاي درست افسران آزمايشگر، اگر ميخواهيد با گيربكس مشكلي نداشته باشيد و خيلي راحت و زود قبول بشيد، طبق فرمول زير عمل كنين:
    1.كلاچ ميگيريد
    2.دنده را از وضعيت درگير خلاص ميكنيد
    3.كلاچ را رها ميكنيد
    4.گاز وسط زياد ميدهيد( بايد اونقدر گاز بديد كه واقعا صداي موتور در بياد، براي اين كار حداقل 3 ثانيه بايد پاي خودتون رو روي پدال گاز تا آخر فشار بديد و اصطلاحا گاز رو تخته كنيد)
    5. كلاچ ميگيريد
    6. دنده را جا ميزنيد( يا مستقيم و يا معكوس فرقي نميكنه)
    7. كلاچ را رها كرده و به حركت ادامه ميدين.

تمام اين مراحا را بايد سريع و پشت سر هم و با دقت و صحيح انجام بديد و وقفه توي كار نيافته، اگر با اين روش جلو بريد مطمئن باشدي قبول خواهيد شد.
    همانطور كه دوستان گفتن، راننده هاي قديمي( البته بدون تصديق) بودن كه توي اين امتحان رد شدن!! اونهم نه يك بار و دوبار، بعضيها تا 50 يا 60 بار مردود ميشدن و حتي كساني رو ديدم كه دو يا سه تا كارت به هم منگنه شده بود( از بسكه امضاء رد شدن افسر خورده بودن ديگه كارت قبلي جا نداشت!!)
    حتي ديدم راننده تريلي ماك كه 30 تن بار آهن داشت اومده بود امتحان داد و ميگفت كه سالهاست تصديق نداره و از گواهينامه بقيه استفاده ميكنه( چطوريش رو من نميدونم!!)
    همچين كسي كه تريلي و ماك و كاميون و..براش حكم سه چرخه داشت، توي امتحان رد ميشد...!!
    اما اگر طبق فرمول و روش گفته شده جلو بريد اگر نه در بار اول اما در دفعات بعدي حتما قبول خواهيد شد..
    توضيحات زياده، اما فعلا تا همينجا كافيه، تا از دوستان هركسي سوالي داره بپرسه با كمال ميل جواب ميدم( اگر بدونم) و در ادامه بقيه موارد رو ميگم..
    Last edited by camaro lt; 15-07-2013 at 13:53.

6. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض DONGFENG

8. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا این سبک ماشین ها به درد ایران نمیخوره نمیدونم اینا باخودشون چی فکر میکنن اتاق یکم بزرگ میکنن و چراغ ها رو تغیر میدن میگن محصول جدید...!
    کلا شاسی ها تغیر نمیکنه و از نظر فنی عملا تغیری اعمال نمیشه.
    فروش این محصولات در ایران به شکست محکومه کسی از این ماشین ها نمیخواد باید بار خورش خوب باشه وگرنه فروش خوبی نداره.اصطلاک پایین + خوش تعمیر و ساختمانی ساده داشته باشه

10. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

این ماشین برای موارد خاصه مثل ارتش اتشنشانی فرودگاها خوب معلوم یه فرد عادی اینو نمی خره

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این ماشین برای موارد خاصه مثل ارتش اتشنشانی فرودگاها خوب معلوم یه فرد عادی اینو نمی خره
    اگر برای موارد خاص بود تبلیغات فروش هم برای همون موارد خاص میفرستادن نه عموم مردم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر
    Last edited by poonel; 22-07-2013 at 00:06.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

bmc کسی اطلاعات فنی داره ازش؟درموردش توضیح بده به نظر ماشین های بدی نیست ولی قیمتشون خیلی زیاده

16. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •