بنظر میرسه بد جوری گیر کردی![]()
بنظر میرسه بد جوری گیر کردی![]()
سلام به همه
این بازی مثل تریبال اسکریپت و افزونه نداره برای اضافه کردن امکانات بیشتر؟
افزودنی داره برای راحت تر بازی کردن اما خب اگه بفهمن زدی جریمه می شی توی گوگل بگرد
نمی خواد بگردی بیا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا بازم بگرد یه سری پیدا میشه که مثلا برات یه شرت کات از بازار برات میزاره
یا کارای تراوین پلاس رو میکنه بازم میگم این کار جرمه توی بازی
Last edited by iilliya; 16-11-2009 at 19:09.
سلام
یه سوال چه جور باید توی اتحاد نامه همگانی داد من هم کار اتحاد شدم اما بدل نیستم نامه همگانی بدهم
همه ی منابع سطح 10، دارالفنون سطح 10 با همه ی تحقیقا کامل و اسطبل و 6-5 تا ساختمون دیگه، عمارت قهرمان و ساختمون اصلی هم فکر کنم لول 5 بودن،(تازه بعضی از اینارو چند بار هم با منجنیق داغون کردن دوباره ساختم)، هیچکی 1 دونه هم نمیتونست غارت کنه. تو یه اتحاد رتبه 80 هم عضو بودم.
به نظرت گیر کرده بودم؟
سلام دوستان عزیز!
دوستان من تو سرور 4 ایران بازی میکنم!خیلی وضع سرور خرابه!هرروز یکی هک میشه!تازه اینا که چیزی نیست حق هم نداری ده جدید بگیری حتی اگه توی نقشه 13.13 اونها هم نباشی!برا اخطارم با منجنیق میان ده رو صاف میکنن!
ولی حالا هدف من از این حرف ها چی بود؟
راستشو بخواین دنبال یه دویت و پشتیبان میگشتم که یه برادری کنه و تو این سرور از من پشتیبانی کنه!خداییش از خجالتشم در میام!
منتظرم!
ممنون
منم تو همین سرور بودم ولی به جز حمله هایی که اوایل بازی بهم میشد مشکل دیگه ای نداشتم. قبل از حذف اکنتم که اصلا مشکلی نبود به جز وقت که کم داشتم برا بازی. اگه حذف اکانت نکرده بودم 100% کمکت میکردم چون با امضات خیلی حال کردم.
در هر صورت موفق باشی.
با صدايش زندگي كرديم ...
چه زود رفت...
يادش بخير...
M.Jackson
شما نظر لطفتونه!
ببینم دوستی آشنایی هم اونجا ندارین به داده ما برسه :ی هر دهی که میگیریم یکی رو سرمون آوار میشه!![]()
هیچیمن خودمم قبلا که ضعیف بودم میومدم اینجا درخواست کمک میدادم.
تو این بازی باید سرت پایین باشه و دشمن واسه خودت درست نکنی تا تو یه اتحاد قوی عضو شی. اونموقع غارت و ویرانگری رو شروع کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)