این usb adaptor ready به چه درد میخوره؟ پخشم تو مشخصاتش اینو نوشته ولی ورودی usb نداره!
و آیا 3950 خروجی مجزا برا ساب داره؟
این usb adaptor ready به چه درد میخوره؟ پخشم تو مشخصاتش اینو نوشته ولی ورودی usb نداره!
و آیا 3950 خروجی مجزا برا ساب داره؟
Last edited by danial_crazy; 16-02-2010 at 23:20.
حسام جان من تجربه بستن باند روی طاقچه فابریکی رو داشتم و همچنین روی MDF واقعا همون فابریکی بهتره اینو قبول کن و هیچ شک نکن
البته در حضور اساتیدی چون امیر و حمید و... بی ادبی نشه
رو پراید داشتید؟چون پراید هست که یکم فرق داره اگه 206 یا 405 اینا بود بی شک طاقچه بهتر بود...
مرسی
سلام
من تجربه هر دورو داشتم.اگر بتونه رو تاقچه فابريك خوب برش بزنه كه اون ميله هاي نگهدارنده خارج نشه ،تاقچه بهتره.
براي استفاده از usb بايد يه آداپتور جداگونه بگيري و از طريق auxدستگاه استفاده كني.
پخش شما دو جفت خروجي Pre Out2.2volt دارهfront/rear or subwoofer يعني براي عقب يا بايد فقط از اسپيكر استفاده كنيد يا ساب ووفر با .Power Amplifire
اختيار داري رضا جان شما سرور ما هستيد
یه سوالی داشتم ازدوستان و اساتید که اگه جواب بدید ممنون میشم.
ببینید من پخشم jvc 525 است و اون طور که شنیدم خروجی آمپ داره.(ولی خروجی ساب مستقیم نداره.درسته؟)
و باندهام jbl gto937 است.
حالا اگه بخوام یه ساب اضافه کنم و یه آمپ معمولی (که فقط برای یه جفت باند و یک ساب کافی باشه. و در آینده هم قصد اضافه کردن چیزی رو نداشته باشم که بگی آمپ قوی تر بگیرم واسه بعدا که خواستم ارتقا بدم به درد بخوره) چی بگیرم که هم معمولی باشه هم تو اون رنج بهترین باشه و هم ارزون ؟ در مورد ساب نظرتون چیه؟ چی بگیرم بهتره؟ (این هم معمولی باشه اما تو رنج خودش بهترین باشه لطفا).
البته اگه فکر می کنید که باید پخش و باند هامو هم عوض کنم نظرتون رو بگید؟ممنون میشم.
(فقط اگه لطف کنید در مورد همه چیز معمولی در نظر بگیرید اما اگه در مورد باند فکر کردید که بهتره یه چیز بهتر از اونی رو که دارم بگیرم بگید. و ممنون می شم که ضمن راهنماییتون حدود قیمت هم بلطف کنید.)
ممنونم.
درست متوجه نشدم! نمیشه باندای عقبو با ساب و بهش وصل کرد؟؟ باندای جلو رو بی خیال! نمیشه سابو از تو منو خاموش و روشن کرد؟
سیستمی که میخوام بگیرم اینه ! یعنی جواب نمیده؟
باند : sounstream 6.9
آمپ اسپیکر: PCX4.540
ساب : pw15
آمپ ساب : 8104
Last edited by danial_crazy; 17-02-2010 at 18:03.
داداشم پراید داره برا اون رو طاقچه فابریکی بستیم ولی برا دوستم رو mdf
100% که با هم فرق دارن اما خیلی باید وسواس باشی که فرقشونو تشخیص بدی
![]()
وسواسی که نیستم واسه این میخواستم بدونم که بیخود طاقچه فابریکو بر ندارم یه mdf بندازم دورشم مثل اول اب بندی نباشه...پس رو فابریک میبندم....
یه کاری تو فکرمه که فکر کنم جلو قزززز قززز کردن باند رو رو طاقچه فابریک در زمان بیس زدن بگیره....
بین طاقچه پراید و او فلز کف یه لایه فوم نازک بزارم و با چنتا پیچ و مهره بسته بشه....؟!!!البته پراید که همجاش صدا میده![]()
کسی نیست جواب بده.
لطفا نظر بدید.
اگه توی تاپیک خودتون پیگیر بشین زود تر جواب میگیرین ها
من اونجا یه چیزایی گفتم
هرجا شبهه داره بگو تا توضیح بدم
دوست دارم کمکت کنم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)