روزا 20
شبا 55
سلام
من تقريباً اغلب صفحات اين تاپيك رو خوندم . ظاهراً سرعت صبانت، سرعت خوبيه ( حدود 50 براي سرويس 128). ولي در چند صفحه آخر برخي از دوستان در سرعت شبانه و روزانه مشكل داشتند. مي خواستم ببينم هنوز مشكل سرعت در روز و شب وجود داره ( حدود 16 ) يا حل شده.
لطفاً اگر زحمت ميكشيد سرعت خودتون را مينويسيد، شهرتون را هم ذكر كنيد.
با تشكر
آدرس و مشخصات شرکتهای دارای اینترنت پرسرعت! حتی شماره موبایل مدیرعامل!به نقل از سایت شرکت مخابرات استان تهران:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by quazgaa; 23-08-2008 at 21:11.
بله ، روز در وضعیت خوب ۲۰ کیلوبایت در ثانیه هستش ولی سرعت شبانه زیاد شده . . .![]()
من ازت سابقه دار هستم تقریبا 1 ماه![]()
سرعت روزانه در 30 ثانیه ابتدایی در حد 100 است اما بعد از اون میره رو 20 و شبا هم که بهتر شده و داونلود 55 و آپلود هم 55
روزا اگه وب گردی کنی عالی و لی برای داونلود بد چون با این 100 تا وب رو سری باز میکنه که قبلا 55 بود
در کل من راضی هستم
رفتی از پرشین تولز مطلب رو کپی کردی حداقل یک نقطه یا خط تیره ای اضافه یا کم میکردی![]()
پس اگه شبا سرعتش بیشتر باشه که برای شما بهتره چون اون چند ساعت مجانی رو استفاده میکنید یعنی صبا بنفع شما سرعتو تنظیم کرده
آره خیلی به نفع ما شده البته کسانی که اکانت راپیدشر دارن خیلی بیشتر سود می برند چون تا 2 گیگ می شود در هر شبانه دانلود کرد
خب
آقای ویتامین ( vitamin2002 )
سرعت امروز چطور بود !![]()
می بخشید. این پست رو یکی از دوستان در تاپیک ADSL در مشهد به من دادن، می خواستم بدونم که شما هم مشکلاتی نظیر این رو داشتید؟
این پست رو یه بار دیگه هم داده بودم ولی مثل اینکه دوستان نادیده گرفتن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)