من مانگا رو خوندم....
کلا کسل کننده بود .!!
البته ترس مادارا از جانب کارای کابوتو جالب بود . .![]()
من مانگا رو خوندم....
کلا کسل کننده بود .!!
البته ترس مادارا از جانب کارای کابوتو جالب بود . .![]()
کلا همه اینائی که احضار شدن میشه گفت یه گیری تو این دنیا دارن...برادر سای بادیدن اون نقاشی وساسوری هم با گفتن اون جملات توسط کانکورو روحشون آزاد شد...
درمورد آخرین حالت جینچوریکی هم که حتما متوجه شدین...که ناروتو به تنهائی نمیتونه به صورت حالت هشت دم مثل کیلر بی دربیاد...چون اگه یه اشتباه کوچیک بکنه یا تو حالت کیوبی یه دونه کلون درست کنه...کیوبی چاکرای ناروتو رو می خوره ونارتو می میره!!!!هشت دم هم بهش توضیح داد که باید مثل من وکیلر بی با نه دم مزاکره کنی...تا جفتتون چاکرای مساوی بین هم تقسیم کنین...ولی نه دم ومذاکره!!!!...ولی ناروتو هم خیلی خنگه ها!!!!
ولی راسنگانی که با دستای چاکرائی درست شد رو دیدین!!!!!!کف کیلر بی برید!!!!..این است تکنیکی که به وسیله یوندایمه ساخته شود!!!
..پس فلسفه ساختن راسنگان روهم فهمیدیم...دراصل این تکنیکو یوندایمه برای ناروتو ساخته بود تا بتون ازبمب بیجوئی استفاده کنه!!!!ازالان کنجکاوم بدونم بالاخره ناروتو موفق میشه مخ کیوبی رو بزنه ومثل کیلر بی بره تو حالت اصلی نه دم!!!!
![]()
آماده شدیم برای مانگای بعدی که تکنیک خفن ناروتو رو ببینیم......من مانگا رو خوندم....
کلا کسل کننده بود .!!
هنوز نمیشه به این نتیجه رسید و باید بقیه مانگا رو هم دنبال کرد اما می شه فهمید که یوندامه از کجا یاد گرفته یه همچین تکنیکی رو احتمالا کوشینا می خواسته نه دم رو کنترل کنه که نتونسته و برای همین هم یوندامه روح خودش و کوشینا رو با مهر ادغام کرده تا بتونه به ناروتو توی همچین لحظه ای کمک کنه .....ولی راسنگانی که با دستای چاکرائی درست شد رو دیدین!!!!!!کف کیلر بی برید!!!!..این است تکنیکی که به وسیله یوندایمه ساخته شود!!!
..پس فلسفه ساختن راسنگان روهم فهمیدیم...دراصل این تکنیکو یوندایمه برای ناروتو ساخته بود تا بتون ازبمب بیجوئی استفاده کنه!!!!
راسنگان رو هم گویا برای همین ساخته که ناروتو با یه تمرین به این مبارزه قدم بزاره و یه چیز قدرتمند مثل بمب بیجویی داشته باشه ......در واقع هدف یوندامه از ساخت راسنگان رسیدن به راسن شوریکن بود که نتونست و به جاش راسنگان رو تکمیل کرد ولی ناروتو راسن شوریکن رو ساخت و در مبارزه با کیوبی وقتی تکنیک رو زد کیوبی تعجب کرد که این رو از کجا یاد گرفته ..........
مخ رو که نمی تونه بزنه اما ساختن راسنگان در اون حالت رو می تونه یعنی تونستنش که می تونه اما اگه بتونه راسن شوریکن بزنه با اون قدرت دیگه ببین چی میشه تازه دست های چاکراییش هم دیگه آسیب نمیبینند و اون محدودیت در حالت دانایی رو هم نداره و می تونه نامحدود راسن شوریکن بزنه........ازالان کنجکاوم بدونم بالاخره ناروتو موفق میشه مخ کیوبی رو بزنه ومثل کیلر بی بره تو حالت اصلی نه دم!!!!![]()
کلا تازه داره مبارزه با مادارا جالب میشه.............. جالبتر اینه که مادارا هم برای کابوتوچیمارو نقشه هایی داره و گول این جوجه مارمولک رو نمی خوره !!!!!!! بیچاره آنکو هم که گرفتار شد ......هیف شد زنه خوبی بود ....
خود هشت دم گفت که برای اینکه به حالت آخر یه جینچوریکی برسی باید مثل کیلربی ومن با کیوبی مذاکره کنی...من منظورم این بود که ناروتو هم مثل بی به حالت هشت دم دراومد بتونه به صورت کامل نه دم دربیاد...که اونم بدون موافقت وکمک کیوبی امکان نداره...وگرنه این حالت دستها رو که همیشه میتونه داشته باشه وباهاش راسنگان و...بزنه...ولی اصل تکنیک یعنی همون بمب بیجوئی که هشت دم موقع مبارزه با گروه ساسکه زد وسویگتسو خشک شد رو که نمیتونه بزنه...تا نره تو اون حالت نه دم کامل!!!!مخ رو که نمی تونه بزنه اما ساختن راسنگان در اون حالت رو می تونه یعنی تونستنش که می تونه اما اگه بتونه راسن شوریکن بزنه با اون قدرت دیگه ببین چی میشه تازه دست های چاکراییش هم دیگه آسیب نمیبینند و اون محدودیت در حالت دانایی رو هم نداره و می تونه نامحدود راسن شوریکن بزنه........
ولی درمورد آنکو هم آره بدجور دلمان سوخت...فکرکنم وقتی آنکو رو ببره به مخفیگاه بغل یاماتو این دوتا باهم شاید بتونن یه کاری بکنن...اگه هم یاماتو وهم آنکو بمیرن که هیچی!!!!![]()
اینجور ی نباید بمیرن ...اگه اینجوری باشه که خیلی ساده و بی درد سر مردند .!!!!!!!!!! حتما یه نقشه ای داره این کیشیموتو ........... گذاشته تا هیجان مانگا بیشتر بشه !!!!..نمی دونه که ما اینجا از بی مانگایی داریم کف می کنیم ..چی می کشن ژاپنی ها ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی درمورد آنکو هم آره بدجور دلمان سوخت...فکرکنم وقتی آنکو رو ببره به مخفیگاه بغل یاماتو این دوتا باهم شاید بتونن یه کاری بکنن...اگه هم یاماتو وهم آنکو بمیرن که هیچی!!!!![]()
ای کاش هرروز یه مانگا میومد!!!اینجور ی نباید بمیرن ...اگه اینجوری باشه که خیلی ساده و بی درد سر مردند .!!!!!!!!!! حتما یه نقشه ای داره این کیشیموتو ........... گذاشته تا هیجان مانگا بیشتر بشه !!!!..نمی دونه که ما اینجا از بی مانگایی داریم کف می کنیم ..چی می کشن ژاپنی ها ؟؟؟؟؟؟؟؟...ولی مثل اینکه آنکو به خاطر مهر نفرین اروچیمارو برای کابوتو مهمه....نمیدونم برای این بیچاره چه نقشه ای داره!!!!ولی فقط میخوام اون تکنیک خفنی که ناروتوقراره بسازه رو هرچه زودتر ببینم...میگم برای مانگا روز شمار بزاریم خیلی خوب میشه ها!!!نظرتون چیه!!!
...ازآخرین مانگا چندروز گزشته راستی...؟؟؟؟این انیمه هم اگه بیاد آدم رغبت نمیکنه بره ببینه>>>
![]()
خوبه .....آخرین مانگا Dec 2nd, 2010 آمده و تا مانگای بعدی حدودا 7 روزه دیگه وقت هستش....میگم برای مانگا روز شمار بزاریم خیلی خوب میشه ها!!!نظرتون چیه!!!...ازآخرین مانگا چندروز گزشته راستی
هرچی هست باید از راسن شوریکن قوی تر باشه که بشه ازش استفاده کرد....و در ضمن محدودیت راسن شوریکن رو هم نداشته باشه....فقط میخوام اون تکنیک خفنی که ناروتوقراره بسازه رو هرچه زودتر ببینم
هنوزم فیلره !!!! ای بابا تا کی می خواد ادامه داشته باشه من از 179 دیگه دانلود نکردم ....؟؟؟؟این انیمه هم اگه بیاد آدم رغبت نمیکنه بره ببینه>>>![]()
بهترین کارو کردی خدائی...این فیلرارو اگه برات تعریف کنم اینجوری میشی>>>هنوزم فیلره !!!! ای بابا تا کی می خواد ادامه داشته باشه من از 179 دیگه دانلود نکردم .......
یه قسمت درمورد یه اپیدمی بود که اشتباه کرده بودن...همه دنبال ناروتو بودن...یه قسمت درمورد گرفتن یه شترمرغ بود که به زبون آدما حرف میزد وتو تایجوتسو استاد بود وازهمه جالبتر مثل ناروتو میتونست کلون درست کنه...البته واقعیش!!!یک رفیقائی هم داشت که یه مورچه خوار بود که تمام حشرات شینو رو میخورد یت یه کانگورو بود که لی رو چندین بار تو تن به تن شکست داد!!!!!!!!!!!!...بقیه فیلراهم که انقده مزخرف بود یادم نموند...
تا یه هفته بعد کریسمس هم فیلره...6ژانویه...تا قسمت192>>>>>![]()
خوب تو که تعریف کردی !!!!!یه قسمت درمورد یه اپیدمی بود که اشتباه کرده بودن...همه دنبال ناروتو بودن...یه قسمت درمورد گرفتن یه شترمرغ بود که به زبون آدما حرف میزد وتو تایجوتسو استاد بود وازهمه جالبتر مثل ناروتو میتونست کلون درست کنه...البته واقعیش!!!یک رفیقائی هم داشت که یه مورچه خوار بود که تمام حشرات شینو رو میخورد یت یه کانگورو بود که لی رو چندین بار تو تن به تن شکست داد!!!!!!!!!!!!![]()
کلا امسال اینجوری شد و گرنه سالها ی قبل داشت به خوبی پیش می رفت ......فکر کنم کمپانی سازنده رو عوض کردند و یا افراد و تیم جدید استخدام کردند......بقیه فیلراهم که انقده مزخرف بود یادم نموند...
نمیدونم والا!!!اگه همه انیمه ها بخوان فیلراشون اینجوری باشه که هیچی!!!الان من بلیچ رو میخوام ببینم...شنیدم تایه مدت دیگه میره تو فیلر...یعنی میخوان مثل این بکنن!!!!یا مثلا وان پیس که قسمتائی ازش رو دیدم...نمیدونم اصلا وان پیس فیلر داشته یانه؟؟؟؟اگه داشته خدائیش مثل اینا بودن؟؟؟کلا امسال اینجوری شد و گرنه سالها ی قبل داشت به خوبی پیش می رفت ......فکر کنم کمپانی سازنده رو عوض کردند و یا افراد و تیم جدید استخدام کردند......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)