سلام
نه عزیز . منظورم در اون مثال اسامی واقعی بود. طرف اسم واقعیش رو زمان صبت نام گذاشته . حالا مشکل پیدا کرده. نمیخواد بشناسنش.
از این پلاگین ها ما استفاده نخواهیم کرد.
سلام
نه عزیز . منظورم در اون مثال اسامی واقعی بود. طرف اسم واقعیش رو زمان صبت نام گذاشته . حالا مشکل پیدا کرده. نمیخواد بشناسنش.
از این پلاگین ها ما استفاده نخواهیم کرد.
ممنون خیلی خوب یود
ok ممنون .
فقط یه سوال دیگه ، چطوری یه گروهی که ایجاد کردیمو پاک کنیم ؟
من حذف گروه رو میزنم اینو میگه :
HoJJaT_007, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
ثبت احوالتون هم دروغه چرا تاپیک من رو قفل کردین من می خوام اسمم از داش ممد 3d به داش ممد تغییر کنه
من دوباره تاپیک زدم ببینم چیکار می کنید
اول اینکه با دقت پست بدید. با همون دقتی که انتظار دارید به درخواستتون رسیدگی بشه. و با لحنی صحبت کنید که میپذیرید باهاتون با اون لحن صحبت بشه.
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک شما به این دلیل قفل میشه که درخواستتون پذیرفته نشده.درخواست تغییراتی مثل کوچک و بزرگ شدن حروف، کم و زیاد کردن فاصله بین حروف و یا تغییر نام های که مشکل خاصی در معنا یا محتوی ندارن خود داری کنید.
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
تا جایی که میدونم باید به ارشد ها اطلاع بدین برای حذفش.
سلام
میخواستم بگم یهو پشیمون نشید ثبت و احوال رو بردارید!
من میخوام عوض کنم اما نمیدونم چی بذارم؟!
چرا قسمت ثبت و احوال رو مثل ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید نمیذارید که هر کس فقط بتونه تاپیک خودشو ببینه؟
اینجوری که الان هست ممکنه یکی درخواست بده اون یکی سریع بره با اون نام کاربری یه دونه یوزنیم برا خودش بسازه...
اونوقت بعد از بررسی برای عموم به نمایش بذارید
اگرچه فکر نکنم کسی این کارو بکنه
سلام
الان مگه اینطوری نیست ؟
نه من الان درخواستارو میبینم!
نباید ببینم؟!
مثلا:
چرا، چطور و چگونه نام کاربری تغییر میکند؟
تغییر نام من به داش ممد
نام من رو تغییر بدین
تغییر نام کاربری
تغيير نام كاربري
Abel
درخواست راهنمایی در مورد تغییر نام کاربری
و ...
درستش میکنیم.
سلام
کاربر فعال انجمن ها یعنی چی؟
و چگونه انتخاب میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)