تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 221 از 1174 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

فکر کنم اون پول حوقوقش بود !!!!
    اگه حوقوقش باشه باید بکام پر درآمد ترین فوتبالیست باشه, هست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

نه اخه در امدش رو فقط نوشته بودند 36 میلیون در سال حالا پر در امدترین فوتبالیست هست نه ورزشکار اخه تو ورزشکارا تایگر ودز فک کنم اوله ولی این که اومده و چی شده رو ولش کن کسی بلده لطفآ توضیح بده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

نه اخه در امدش رو فقط نوشته بودند 36 میلیون در سال حالا پر در امدترین فوتبالیست هست نه ورزشکار اخه تو ورزشکارا تایگر ودز فک کنم اوله ولی این که اومده و چی شده رو ولش کن کسی بلده لطفآ توضیح بده؟

به دلار بوده ...
    و یه چیز دیگه شاید از طریق قانون یوفا رفته یعنی همون 2 سال ...
    پس باید یه قسمتی از پ.ل رو به باشگاه بده ...
    و این که خرید محسوب نمی شه (برای پست بالاترت گفتم) این یه جور فروش حساب می شه ...
    فک کنم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

تاتنهام با گرانرو مذاکره را آغاز کرد.

بعد از اظهار علاقه نیوکاسل به جذب این جوان ۲۰ ساله،این بار تاتنهام هم به جمع طرفداران او پیوست.مبلغی که دو تیم ارائه دادند ۱۰ میلیون پوند است.او در این فصل به طور قرضی در ختافه و زیر نظر لادروپ بازی کرد و در ۳۴ بازی ۶ گل به ثمر رسانده است.به نظر می رسد استعدادیابان دو تیم تاتنهام و نیوکاسل از کشف این بازیکن بسیار خوشنود هستند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

مویلا:ما میتوانیم رئال را شکست دهیم.

هافبک تیم مورسیا اعلام کرد تیمش برای کسب ۳ امتیاز به مادرید آمده است.چون آنها به شدت به این ۳ امتیاز نیاز دارند.

مویلا در مصاحبه ای اعلام کرد بازی های کمی تا پایان مانده است و آنها باید ۳ امتیاز بازی با رئال را بگیرند تا خطر سقوط را کمتر کنند.مویلا که قبلا در آتلتیکو مادرید بازی می کرد او از خاطات خوب خود در برنابئو می گوید.

او میگوید:حتی وقتی در ساراگوسا بودم رئال را در جام حذفی حذف کردیم.آن سال،سال خوبی برای من بود.در آن سال به نظر می رسید رئال همه جام ها را فتح میکند ولی این طور نشد.

وقتی از او می پرسند راه شکست دادن رئال چیست؟می گوید:ما باید با تمام وجود بازی کنیم ما باید از تمام توانایی هایمان استفاده کنیم.در هر حال ما نیاز به ۳ امتیاز داریم و برای ما مهم نیست که حریفمان چه تیمی باشد.آنها تیم بسیار خوب با بازیکن خوبی هستند.آنها بازیکنانی دارند که در صورت گره خوردن بازی این گره را باز کنند.به همین دلیل ما باید خوب دفاع کنیم و از تمام توانمان برای این بازی استفاده کنیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

تیم تاتنهام و نیوکاسل از کشف این بازیکن بسیار خوشنود هستند.
    اینا رو نگا ...
    بازیکن رو رئال کشف کرده اون ها به زور به نام می زنن....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

ديگو : آخر فصل در مورد رئال تصميم می گيرم .

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل ، دیگو از این که می بیند برند شوستر مربی رئال مادرید به او علاقه دارد خوشحال است اما فعلا قصد دارد به وردر کمک کند تا برای فصل بعد راهی چمپیونزلیگ شود .
    علیرغم آن که بسیاری از باشگاه های اروپایی به این جوان 23 ساله علاقمندند اما خود این بازیکن اعتقاد دارد که رئال مادرید را بیشتر از بقیه دوست دارد .
    وی گفت : برای من سخت است که از مادرید صحبت کنم در حالی که مادرید از من سخن نگوید . بله ، چیزهای زیادی گفته می شود . مثلا این که شوستر گفته است که از بازی من قدردانی می کند و این شاید بدین معنا باشد که او دوست دارد من در تیمش باشم . اما هنوز اتفاقی نیفتاده است . من باید مواظب باشم دز وقتی که از مادرید صحبت می کنم چون ممکن است در آلمان از حرفهای من برداشت منفی شود . هرچند این زیباست که یک مربی مرا نمونه ی یک بازیکن تاپ بداند .

روبینیو
    دیگو چند سال در سانتوس با روبینیو بوده است . وی در این باره گفت : دو بچه به جهان بالغ ها چیره شدند . آنها اوقات خوبی که مملو از شادی بود با هم داشتند و ما اکنون برای فهرمانی با هم تلاش می کنیم .
    روبینیو چند هفته ای است که از ترکیب دور است و دیگو اعتقاد دارد که او مصدوم است . وی گفت : من با او صحبت کردم و می دانم و می دانم که او از ناحیه شکم مصدوم شده است که باعث کند شدن حرکت او شده . اما همچنان از بهترین بازیکنان مادرید است .

توقف برای زمستان
    بر خلاف صحبتهای پدر و وکیلش با رسانه ها که او قطعا فصل بعد از این تیم جدا می شود او گفت که هنوز با وردر اهدافی دارد و در این مورد در تابستان تصمیم می گیرد .
    وی گفت : رئیس به من گفت که ما شاید در پایان فصل صحبت کنیم . هیچگاه نگفته ام که در وردر ناراحتم . هر چند قبول دارم که باشگاه های زیادی به من ابراز علاقه کرده اند . الان وقتی نیست که این چیزها حل شود . خیلی خوشحالم که باشگاه های بزرگ مرا می خواهند اما از کارم در وردر راحتم . مادرید یک باشگاه بزرگ است . همینطور بارسا ، چلسی و یووه . همه باشگاه های مهمی هستند اما الان به چیزهای مهمی که وردر باید به آنها دست یابد تمرکز کرده ام .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

روبينهو به بازی با مورسيا می رسد.

برند شوستر قصد دارد در بازی با مورسیا از روبینهو و په په که تازه از بند مصدومیت رها شده اند،میدان دهد.روبینهو از بازی با والنسیا به بعد فقط دو دقیقه بازی کرده است.ولی به نظر می رسد شوستر قصد دارد به او فرصت بازی در مقابل مورسیا را بدهد.روبینهو تمام هفته را تمرین کرده است.و به نظر برای بازی آماده است.اگر روبینهو به ترکیب برگردد به منزله خروج هیگوین از ۱۱ نفر اصلی است.به نظر په په هم برای بازی آماده است اگر او بیاید هاینزه باید نیمکت نشین شود.تورس هم به جای راموس بازی می کند در سمت چپ دفاع هم مارسلو این هفته نمایش خوبی از خود در تمرینات نشان داد.به نظر او برای رئال در این پست به میدان رود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اسامی بازيکنان دعوت شده برابر مورسيا

دروازبانان:کاسیاس ـ دودک

مدافعان:پپه ـ سالگادو ـ مارسلو ـ هاینزه ـ تورس

هافبک ها: درنته ـ روبن ـ گوتی ـ گاگو ـ دیارا ـ باپتیستا ـ اشنایدر

مهاجمان:روبینیو ـ ساویولا ـ رائول ـ هیگوئن

بازیکنان دعوت نشده :بالبوا ـ کودینا ـ کاناوارو ـ سولدادو (به تصمیم کادر فنی )

متذلدر ـ نیستلروی (مصدومیت) سرجیو راموس(محرومیت) مرحومیت نخونید ها ...دی:

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

پيشنهاد ۴۰ ميليون پوندی من يو برای رونالدو

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از روزنامه تلگراف چاپ انگلیس منچستر با امضای قرارداد ۴۰ میلیون پوندی با رونالدو او را به گرانقیمت ترین بازیکن جهان تبدیل می کند .
    یک نماینده باشگاه منچستر به روزنامه سان گفت : این بزرگترین قراداد تاریخ باشگاه است . دلیلش نیز مشخص است . جای او تنها در اولد ترافورد است .
    این قرارداد جدید او را بالاتر از دستمزد وین رونی می کند و او را بالاتر از بالاک و تری قرار می دهد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •