تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 2376 اولاول ... 1211712112172182192202212222232242252312713217211221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

نه، امسال باید بهترین خط دفاعی رو داشته باشیم..
    استقلال گل نمیخوره..
    سیاوش معلوم نیست به بازی برسه، چطوری گل میزنه ؟ باهاش تماس داشتی اونی جان ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض قلعه نویی :

Isn - سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت:با توجه به يارگيرى بسيار مناسب و آمادگى جسمانى بسيار خوب در صدد هستيم با پيروزى مقابل تيم فوتبال ابومسلم از مسابقه اول مدعى كسب عنوان قهرمانى باشيم. امير قلعه نويى همچنين گفت: قبل از شروع فصل اردوى بسيار خوبى را در تركيه برگزار كرديم كه هم از لحاظ جسمانى و هم از لحاظ مرور تمرينات تاكتيكى براى ما بسيار مثمر ثمر بود و شما تاثيرات آن را در مسابقات ليگ برتر خواهيد ديد. قلعه نويى اذعان داشت: ما قبل از شروع فصل ۲ديدار تداركاتى را در كشور تركيه برگزار كرديم كه در مسابقه اول عملكرد خوبى نداشتيم اما در بازى دوم به شرايط بهترى دست يافتيم. ضمن اينكه به نظر من نتيجه در مسابقات دوستانه قبل از شروع فصل زياد اهميت ندارد چرا كه تيم ها بايد در مسابقات رسمى توانايى هاى خود را نشان دهند. سرمربى استقلال در خصوص مسابقه تيمش با ابومسلم گفت: طى ۳ ۴، روز گذشته به دفعات به بازيكنان در خصوص اين مسابقه هشدار داده ام. تيم ابومسلم به هيچ وجه تيمى نيست كه آن را دست كم بگيريم. اين تيم طى سال هاى گذشته نشان داده كه در مقابل تيم هاى بزرگ بسيار خطرناك ظاهر مى شود ضمن اينكه جزو باشگاه هاى ريشه دار كشورمان نيز محسوب مى شود.وى در خصوص وضعيت بازيكنان مصدوم استقلال گفت: خوشبختانه در حال حاضر بازيكن مصدوم نداريم اما برخى بازيكنان از لحاظ آمادگى از مابقى بازيكنان عقب هستند. اين نفرات نيز بايد طى چند روز آينده به شرايط آرمانى برسند.قلعه نويى در پايان ضمن ابراز رضايت از عملكرد استقلال در فصل نقل و انتقالات اذعان داشت: امسال تمام تيم ها با تمام قدرت پا به مسابقات ليگ برتر گذاشته اند و براى رسيدن به قهرمانى نبايد هيچ تيمى را دست كم گرفت. ضمن اينكه باشگاه استقلال و كادر فنى برنامه هاى ويژه اى براى حضور پرقدرت در مسابقات جام باشگاه هاى آسيا دارند.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

کسی در مورد پخش بازی های استقلال که قرار بود یکی از شبکه های اماراتی اونو بخره خبر نداره ؟
    من شنیدم که دبی اسپرت امتیاز این بازی هارو خریده، صحت داره ؟
    میگن میخواد Hd پخش کنه..
    کسی اطلاعی نداره ؟

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

خواهش میکنم آقا رضا.. وظیفست..
    از علی رضا واقاً باید تشکر کرد.. من که میگم خبرگذاری داره، رو نمیکنه..
    قربونت برم عماد جان.
    نه من فكر علي رضا خبرنگار يه روزنامه باشه.چون اخبارش از روزنامه ها هم زودتر منتشر ميشه
    بچه ها با اين آمادگي كه ميرزاپور نشون داد من يكي كه به آينده دروازباني ايران بسيار اميدوارم شدم

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

کسی در مورد پخش بازی های استقلال که قرار بود یکی از شبکه های اماراتی اونو بخره خبر نداره ؟
    من شنیدم که دبی اسپرت امتیاز این بازی هارو خریده، صحت داره ؟
    میگن میخواد Hd پخش کنه..
    کسی اطلاعی نداره ؟
    بايد بگم كه اين پيشنهاد 12 ميليوني در رابطه با پخش بازي هاي هر دو تيم استقلال و پرسپوليس هستش.همه ميدونيم كه اين مبلغ شايعه اي بيش نيست.
    والا عماد جان كي مياد براي بازي هاي پرسپوليس 12 ميليون دلار بده؟
    من يكي كه مفتي هم نگاه نمي كنم!
    Last edited by Rjoun; 05-08-2008 at 13:46.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

این پستم تکراری بود .(ویرایش شد!)

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

سلام دوستان من یه پیشنهاد دارم .... خودم اصلا نه از فوتبال سر در میارم و نه طرفدارش هستم ولی شما که پیگیر فوتبال هستید برای این که هر بار مسایل حاشیه ای چند نفر تلفات نده بهتره به مدیرا پیشنهاد کنید که این بخش اخبار ورزشی رو هم مثل متفرقه که اعضاء جدید نمیتونستن توش پست بدن بکنن تا کسی نتونه با یوزر جدید بیاد راه دیگه هم این که یک گروه اختصاصی بسازید و توی اون جا بحث کنید تا هر کسی نتونه وارد گروه بشه و اگر هم کسی وارد شد و چیزی گفت مدیر گروه راحت اخراجش میکنه ...
    توی اون یکی تاپیک هم همین رو میرم میگم ...

ممنون

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من اصولاً نتیجه هایی که پیش بینی میکنم، یه خورده عجیب غریبه :

استقلال 4 - 0 ابومسلم

البته اگه بتونیم تو 15 دقیقه اول گل بزنیم..
    گفتم که عجیبه !
    عماد جان با توجه به اینکه هفته اول مسابقات هست باید انتظار معقولی از تیم داشته باشیم در اینکه استقلال
    فصل رو با برد شروع میکنه شکی نیست من هم بازی رو 2-0 یا 2-1 به نفع خودمون پیش بینی می کنم
    البته پیش بینی تو هم ممکنه که درست از اب در بیاد به همون شرطی که خودت گفتی زیر دقیقه 15 گل بزنیم و بعدش حمله کنیم نه اینکه بازی رو اروم کنیم وبیشتر به کارای دفاعی بپردازیم ولی در کل وقتی این پیش بینی رو ازت دیدم خیلی ازت خوشم اومد خیلی تعصبی و دو اتیشه هستی درست مثل خودم و بقیه دوستانی که دوباره این تاپیک رو رونق بخشیدن و یکی از عواملش خود تو بودی

در مورد اون کاربر لنگی که میاد داخل و حرفهایی از دهنش میاد بیرون که معلومه از فرهنگ هوادارای پرسپولیسه
    باید یه تصمیمی گرفته بشه مگه ما میریم توی تاپیک لونه موش اونا که اونا به قصر ما میان

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من یه پیشنهاد دارم .... خودم اصلا نه از فوتبال سر در میارم و نه طرفدارش هستم ولی شما که پیگیر فوتبال هستید برای این که هر بار مسایل حاشیه ای چند نفر تلفات نده بهتره به مدیرا پیشنهاد کنید که این بخش اخبار ورزشی رو هم مثل متفرقه که اعضاء جدید نمیتونستن توش پست بدن بکنن تا کسی نتونه با یوزر جدید بیاد راه دیگه هم این که یک گروه اختصاصی بسازید و توی اون جا بحث کنید تا هر کسی نتونه وارد گروه بشه و اگر هم کسی وارد شد و چیزی گفت مدیر گروه راحت اخراجش میکنه ...
    توی اون یکی تاپیک هم همین رو میرم میگم ...

ممنون
    اگه این کار بشه که خیلی عالی میشه

داره خودمونی میشه alireza_h1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    IRAN,TEH

پيش فرض

وعده ما سه شنبه استادیوم آزادی!
    باید حداقل 50 هزار تا رو پر کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •