تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 221 از 2014 اولاول ... 1211712112172182192202212222232242252312713217211221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

قابل توجه سرخ پوشان قرمزپوشان موفقترند!تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بر اساس جدیدترین مطالعات صورت گرفته تیمهای فوتبالی که در رنگ لباسهایشان رنگ قرمز بکار رفته باشد از سایرتیمها با رنگهای دیگر موفق تر عمل می کنند.به گزارش روز چهارشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز" به نقل از "خبرگزاری فرانسه 24" بر اساس مطالعلات انجام شده که نتیجه آن امروز منتشر شد، باشگاههای فوتبال با تیمهای قرمزپوش یا گروه رنگی قرمز نسبت به سایرتیمها با رنگ لباس غیر از این رنگ موفق تر عمل می کنند.
    کارشناس دانشگاههای "دورهام" و "پلایموت" در ادامه می افزاید: این حقیقت که تیمهای موفق منچستر یونایتد، لیورپول و آرسنال در سطح بالای کلاس فوتبال جهان قرار دارند، اتفاقی نیست.
    پیراهن قرمزبه واسطه واکنش بیولوژیکی عمیق و بسیار سریع تاثیر بسیار مثبتی در بازیکنان تیم ایجاد می کند." درطبیعت نیز رنگ سرخ با پرخاشگری و خودنمایی جنس مذکر ادغام شده است." درست مثل پرنده سینه سرخ.
    محققین پس از تحلیل اطلاعات نتایج لیگ فوتبال انگلیس از جنگ جهانی دوم به بعد دریافتند این مسئله نشانه ترشح هورمون "تستسترون" در نوع جنس مذکر می باشد که در گذشته نیزاثر هجومی رنگ قرمز در سربازان مشهود بوده است
    Last edited by MoJtaBa.R; 13-03-2008 at 01:52.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حبیب کاشانی:قطبی اختیار تام دارد/ برخی ها به دنبال گرفتن قهرمانی از پرسپولیس هستندمدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اعلام حمایت از افشین قطبی گفت: او در تیم ما تصمیم نهایی را می گیرد و هیچکس حق دخالت در کار سرمربی را ندارد.به گزارش خبرنگار مهر، حبیب کاشانی در نشست خبری امروز باشگاه پرسپولیس با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران به اظهار نظر قطبی در مورد رئیس سازمان تربیت بدنی اشاره کرد و افزود: علی آبادی حکم پدر را برای ما دارد. او رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس و سازمان تربیت بدنی است. مطمئنا اگر پدرتان بد شما را بخواهد آقای علی آبادی هم برای ما بد می خواهد. ما رابطه خوبی با آقای علی آبادی داریم و مطمئنا ایشان نیز چنین روابطی با ما خواهد داشت.
    وی حاشیه و بی احترامی به مربی و بازیکن سالاری در تیم فوتبال پرسپولیس را رد کرد و گفت: اگر من در این مورد اشتباه می کنم آقای قطبی می توانند اشتباهات من را تصحیح کند.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: تا به امروز که 24 هفته از مسابقات لیگ برتر گذشته است حتی یک بار در چیدن ترکیب تیم دخالت نکرده ام .هر رای که در کمیته انضباطی باشگاه صادر شده با مشورت افشین قطبی بوده تا به امروز حتی در یک مورد من واسطه نشده ام که حکمی را ببخشند یا به اجرای آن تاکید کرده باشم.
    کاشانی خاطرنشان کرد: من در ابتدای فصل با آقای قطبی قرار گذاشتم که مسئولیت داخل زمین با وی باشد و زمام امور تیم در خارج از زمین را من به عهده گیرم.
    وی تاکید کرد: حق من است که به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در امور فنی به سرمربی تیم مشاوره دهم اما تا به امروز در این زمینه هیچ دخالتی نداشته ام.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: اگر قطبی در خصوص مسائل فنی از من سئوالی بپرسد پاسخ او را می دهم و نظرم را می گویم اما سرمربی تیم برای تصمیم گیری نهایی مختار است.
    کاشانی خاطرنشان کرد: گاهی اوقات تا پیش از زمان برگزاری بازی ها ترکیب تیم را نمی دانم و از مربیان در این خصوص سئوال نمی کنم . زیرا تخصصی در زمینه مسائل فنی ندارم.
    وی با تاکید بر این نکته که در تیم پرسپولیس بازیکن سالاری وجود ندارد افزود: اگر در تیم ما بازیکن سالاری وجود داشت این همه آرای انضباطی از سوی کمیته انضابطی باشگاه صادر نمی شد من تا به امروز ندیده ام که بازیکنی به قطبی بی احترامی کند. اگر چنین اتفاقی در تمرین صورت گرفته باشد حتما آقای قطبی یا استیلی و احمدی آن را به من گزارش خواهند کرد.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: درخصوص تخلفات بازیکنان با توجه به اساسنامه و آیین نامه انضباطی باشگاه تصمیم گیری خواهیم کرد و با بازیکنان متخلف برخورد می کنیم. ما کمیته انضباطی را تشکیل داده ایم که با بازیکنان رفتارهای سلیقه ای نداشته باشیم.
    کاشانی در خصوص حرکت شیث رضایی در زمان مسافرت تیم فوتبال پرسپولیس به شیراز گفت: من تا ساعت 11 شب در فرودگاه شیراز ایستادم، شیث رضایی را تحویل سرمربی پرسپولیس دادم و تصمیم گیری درخصوص اینکه این بازیکن به میدان برود یا خیر را به سرمربی تیم واگذار کردم و جرایم انضباطی او را نیز به کمیته انضباطی باشگاه سپردم.
    وی در خصوص معرفی متخلفان عوامل موثردر کسر 6 امتیاز از تیم فوتبال پرسپولیس گفت: نامه ای خطاب به آقای علی آبادی تنظیم شده و روال پرونده قضایی شکایت از باشگاه پرسپولیس را از زمان حضور خود در باشگاه گزارش کردیم براساس حکم دادگاه عالی داوری ورزش باشگاه پرسپولیس می بایست تا تاریخ 20 مهرماه سال 85 در خصوص پرداخت مطالبات باشگاه کوپیان اقدام می کرد اما این اقدام صورت نپذیرفته است .
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: از سازمان تربیت بدنی خواسته ایم تا دراین خصوص رسیدگی کنند و یقین بدانید که متخلفان حتی اگر حبیب کاشانی باشد رسما معرفی خواهد شد.
    کاشانی با اشاره به نامه دادگاه داوری ورزش در خصوص پرداخت مطالبات دستیار مصطفی دنیزلی در تیم فوتبال پرسپولیس گفت: براساس نامه این دادگاه ما باید 34 هزار دلار به دستیار دنزلی پرداخت کنیم . ما طی نامه ای به این دادگاه اعلام کردیم که تاریخ پرداخت مطالبات این معرفی خارج از زمان فعالیت ما بوده است و آنچه جای تعجب دارد این است که چرا این مربی ترکیه ای طی چند ماه فعالیت ما در باشگاه پرسپولیس هیچ تماسی برای دریافت مطالبات خود نداشته و راسا برای کسب این رقم به دادگاه داوری ورزش شکایت برده است. این عمل وی روی روال و منطق نیست و نشان می دهد برخی افراد نمی خواهند پرسپولیس امروز قهرمان لیگ برتر شود.
    مدیر عامل باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: امروز که پرسپولیس در آستانه کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر است، برخی ها با سوق دادن افراد به سمت دادگاه داوری ورزش سعی در ناکام گذاشتن تیم ما دارند.
    کاشانی همچنین در ادامه از سفر تیم فوتبال پرسپولیس به کانادا و آمریکا در تابستان سال آینده برای منتفی شدن شکایت شرکت آلفا یاد و تاکید کرد که باشگاه پرسپولیس درصدد است تا ارتباطات خود با دادگاه داوری ورزش بهبود بخشد.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با ابراز نارضایتی از کسر 6 امتیاز از مجموع امتیازات تیم فوتبال پرسپولیس، افزود: ما و تمام هواداران از اتفاقی که برای باشگاه پرسپولیس رخ داده است ناراحتیم. امتیازی که باید فصل گذشته از تیم پرسپولیس کم می شد امروز دامن ما را گرفته است.
    وی در ادامه از سازمان تربیت بدنی خواست تا مقصران در کسر 6 امتیاز از تیم فوتبال پرسپولیس را به مردم معرفی کنند. وی در این باره افزود: اگر حتی من، حبیب کاشانی نیز در این رابطه بی تدبیری کرده ام بهتر است به مردم معرفی شوم و در کارنامه ام این مورد تخلف به ثبت برسد تا جایی دیگر نتوانم مدیریت کنم.
    عضوهیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در خصوص رویارویی با تیم فوتبال استقلال در تاریخ پانزدهم فروردین ماه سال 87 گفت: مسئولان باشگاه استقلال می گویند در تاریخ پانزدهم فروردین بازی نمی کنم. امروز هم که برای ما یک بازی در تاریخ دهم فروردین ماه گذاشته اند، بهتر می دانیم که در تاریخ شانزدهم همین ماه به دیدار استقلال برویم. در این خصوص نامه ای به سازمان لیگ ارسال خواهیم کرد و خواسته های خود را اعلام می کنیم.
    کاشانی در پاسخ به خبرنگاری که مدعی بود باشگاه پرسپولیس اعتراضی به کسر 6 امتیاز نداشته تا رقابتی برابر با سپاهان داشته باشد که متحمل کسر 3 امتیاز شده است، گفت: یعنی من رابین هود شدم و راضی به اینکه از تیم ما 6 امتیاز کسر کنند تا با سپاهان در شرایطی برابر رقابت کنیم! برای ما که یک 6 امتیاز را به سختی در 540 دقیقه بازی مقابل تیم های چون استقلال، راه آهن، مقاومت و... بدست آورده ای چطور می توانیم به راحتی از کنار این امتیاز بگذریم.
    مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با تاکید بر اینکه دست قطبی برای هدایت تیم فوتبال این باشگاه باز است، افزود: قطبی با هیچ کس تعارف ندارد. امکان ندارد قطبی در تیم ما صلاح بداند اتفاقی بیافتد و آن اتفاق رخ ندهد. در باشگاه پرسپولیس سرمربی سالاری به جای بازیکن سالاری است. در تیم ما همه نظر می دهند اما نظر نهایی، نظر افشین قطبی است و اوست که در مسائل فنی حرف آخر را می زند.
    وی با طبیعی قلمداد کردن اختلافات در کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص دخالت خود در مسائل فنی گفت: من به هیچ عنوان در مسائل فنی دخالت نمی کنم. همیشه زمانی از ارنج تیم باخبر می شوم که ترکیب تیم مشخص شده است.
    کاشانی درباره حوادثی که شیث رضایی در جریان سفر تیم فوتبال پرسپولیس به شیراز به وجود آورده است، گفت: بحث شیث رضایی، بحث شخصی نیست. زمانی یک بازیکن داخل چارچوب زمین فوتبال تخلفی را صورت می دهد که باشگاه مطابق با آیین نامه انضباطی با او برخورد می کند اما در خصوص تخلفات بازیکن بیرون باشگاه و زمین فوتبال که ما نباید پاسخگو باشیم!
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: کاری که شیث انجام داد، یک تخلف ورزشی نیست، یک کار بچگانه است. با عقل هیچ کس نمی خواند که فردی داخل هواپیما چنین کاری را صورت دهد. کاری که او کرد در حضور بیش از 30 مسافر مسئله را بغرنج کرد و شاید اگر با یک پرواز اختصاصی عازم شیراز بودیم و چنین عملی را مرتکب می شد چنین اتفاقاتی هم رقم نمی خورد. ناراحتی ماهم از آنجاست که چرا شیث با عمل خود موجب رنجش خاطر مسافران شده است.
    وی با اذعان به اینکه باشگاه پرسپولیس به عنوان یک شاکی در تخلف شیث او را مورد جریمه قرار داده است، اشاره کرد که این حق برای مراجع قضایی و سازمان ها و شراکت های مرتبط با این پرونده محفوظ است که نسبت به تخلف بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس رسیدگی کنند.
    کاشانی در ادامه در مقام دفاع از افشین قطبی برآمد و پیرامون این موضوع که بازیکنان مقابل قطبی واکنش غیر حرفه ای نشان می دهند، گفت: اگر قطبی حرفه ای است می تواند از خود مقابل رفتار غیر حرفه ای بازیکنان دفاع کند. قطبی یک مربی باهوش است و می داند که چطور با این مسائل مقابله کند.
    اما حضورافشین قطبی در تیم ملی و واکنش جالب توجه حبیب کاشانی که گفت: از افشین قطبی خواسته شد که به تیم ملی کمک کند او هم پذیرفت و برنامه مورد نظر خود را برای هدایت این تیم ارائه داد. انتظار ما بر این بود که اگرمسئولیت تیم ملی به او و دیگر مربیان مورد نظرکمیته تیم های ملی سپرده نشد با انتشار بیانیه ای از آنها تشکر و عذر خواهی می شد.
    وی جدایی قطبی را از تیم پرسپولیس برای مسئولان این باشگاه گران خواند و گفت: ما نمی خواستیم از دانش قطبی بی بهره باشیم اما با این وجود پذیرفیتم که هدایت تیم ملی را قبول کند. امروز هم که قطبی سرمربی تیم مای نشده است، نه او و نه ما طلبی از فدراسیون فوتبال نداریم و برای این تیم آرزوی موفقیت می کنیم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: قطبی به حقوق حرفه ایش آشناست و می داند باید با بازیکنان چه رفتاری داشته باشد. او حتی اگر بازیکنی از دستورش سرپیچی کند با تعامل سعی می کند توانایی آن بازیکن را به خدمت تیم درآورد.
    وی ادامه داد: قطبی میهمان ماست و ما نمی خواهیم کوفی باشیم. من در راه قهرمانی پرسپولیس فرمان ماشین قطبی نیستم، من حکم چراغی را دارم که مقابل او را روشن می کند که به راه خود ادامه دهد.
    کاشانی در خصوص تمدید قرارداد بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: 90 درصد از بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد شان یکساله است و باید برای سال آینده قرارداد آنها را تمدید کنیم. البته با توجه به شرایط حساس تیم در این زمینه هنوز اقدامی جدی صورت نگرفته است و تنها بصورت ضمنی با برخی از بازیکنان مذاکره کرده ایم.
    کاشانی تاکید کرد: من آدمی تازه وارد در جامعه ورزش هستم و سعی می کنم با قوانین و روابط موجود در این وادی آشنا شویم. برای من آیین نامه و مقررات انضباطی محترم است و خود را مقید به اجرا آن می دانم. اعتقاد دارم زمانی که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رایی را در خصوص باشگاه سپاهان صادر کرده و کمیته استیناف آن را می شکند نباید جنجال به پا کنیم.
    وی با گلایه از تعویق دیدار هفته بیست و پنجم مسابقات فوتبال لیگ برتر گفت: به ما نامه زده اند که به دلیل حضور بیش از 3 بازیکن در اردوی تیم ملی بازی مقابل ذوب آهن از روز بیست وششم اسفندماه به روز دهم فروردین موکول شده است. با این شرایط با کمترین استراحت باید به دیدار استقلال برویم. اگر اینها قوانین نیست شما کمک کنید که با آن مقابله کنیم و اگر هم که قانونی است که مقابله با قانون اشتباه است و باید به آن تن بدهیم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با رد شایعه مخالفت سعیدلو با حضور افشین قطبی در اردوی تیم ملی گفت: آقای سعیدلو تاکید کرده اند که مخالفتی با این موضوع نداشته اند و این موضوع را که از زبان ایشان مطرح شده است را تکذیب کرده اند. آقای سعیدلو همچنین گفتند از آقای کفاشیان می خواهند که اگر حضور نیافتن قطبی در تیم ملی نظر خودشان بوده نباید این موضوع را به رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نسبت دهند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پرونده رافائل دوباره بازگشایی شد / فرار مقصران از قبول مسئولیتبه ادعای مسئولان فعلی باشگاه پرسپولیس حضور رافائل نیجریه ای در این تیم رقمی حدود 300 هزار دلار هزینه در برداشته است.به گزارش خبرنگار مهر، یکی از موارد مهمی که در نشست خبری امروز باشگاه پرسپولیس مطرح شد، کسر 6 امتیاز از مجموع امتیازات این تیم به دلیل دیرکرد در پرداخت جریمه شرکت کوپیان بود.
    خبرنگاران مدعی بودند که باشگاه پرسپولیس می توانست تا تاریخ هفتم آذرماه نسبت به پرداخت این جریمه اقدام کند و به نوعی اهمال کاری مسئولان این باشگاه باعث شده تا جریمه کسر 6 امتیاز برای این تیم اعمال شود.
    اما توجیه مسئولان باشگاه پرسپولیس در این باره جالب توجه بود. با اینکه سخنگوی فیفا مدعی شده بود باشگاه پرسپولیس می توانست تا تاریخ هفتم اسفندماه برای پرداخت شرکت کوپیان اقدام کند اما آنها اظهارنظری متفاوت با این داشتند. آنها مدعی شدند: پرداخت نکردن بدهی رافائل سه پرونده قضایی را علیه باشگاه پرسپولیس در دادگاه داوری عالی ورزش مفتوح کرده است. نخست شکایت باشگاه کوپیان، سپس شکایت این بازیکن نیجریه ای و در نهایت شرکتی که وی را به باشگاه پرسپولیس انتقال داده است.
    بر اساس اظهارات مسئولان باشگاه پرسپولیس، مسئولان پیشین این باشگاه می بایست تا تاریخ بیستم مهرماه سال 85 برای پرداخت بدهی باشگاه کوپیان اقدام می کردند اما بی توجه ای آنها به تهدید فیفا باعث شده تا جریمه کسر 6 امتیاز شامل حال سرخپوشان شود.
    به دنبال بی توجه ای به پرداخت این بدهی پرونده ای دیگر در دادگاه داوری ورزش برای باشگاه پرسپولیس گشوده می شود و این بار رافائل نیجریه ای خواهان طلب 42 هزار یوروی اش از این باشگاه می شود. باشگاه پرسپولیس تا روز هفتم آذرماه سالجاری برای پرداخت این رقم فرصت داشت که ظاهرا این تاریخ با مهلت پرداخت بدهی باشگاه کوپیان اشتباه گرفته شده است و برخی افراد که متاسفانه در این پرونده ردپای کم کاریشان دیده می شود با جوسازی سعی در منحرف کردن افکار عمومی به سمتی داشته اند که بی مسئولیتی آنها دیده نشود.
    باشگاه پرسپولیس علاوه بر طلب 143 هزار یورویی باشگاه کوپیان، با پرداخت 42 هزار یورو به رافائل از کسر 6 امتیاز دیگر از این تیم جلوگیری به عمل می آورد.
    پرسپولیسی ها با گذر از سد این دو مانع بزرگ امروز با شکایتی تازه روبه رو هستند . شرکت ام. ای . ام که واسطه انتقال رافائل به پرسپولیس بوده نیز طلبی 125 هزار یورویی از این باشگاه دارد و خواهان دریافت آن شده است. این شرکت که به گفته کاشانی برادر یونگ، آری هان و خشایار محسنی سهام دار آن هستند، در تلاش برای دریافت طلب خود هستند به احتمال زیاد طی روزهای آینده باید منتظر شکایت این شرکت نیز باشیم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کنفرانس خبری باشگاه پرسپولیس برگزار شد ساعت خبر: 17:35 - تاريخ خبر: 22/12/1386 ششمین و آخرین کنفرانس مطبوعاتی باشگاه پرسپولیس چهارشنبه عصر با حضور مدیرعامل، سرمربی و سرپرست این باشگاه برگزار شد.

این نشست خبری که از ابتدا با پرسش و پاسخ خبرنگاران و مسوولان باشگاه پرسپولیس همراه بود، در ابتدا حبیب کاشانی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این‌که چرا بین بازیکنان خطاکار و قطبی واسطه می‌شوید و به تمریناتی که سرمربی تیم برای برخی بازیکنان در نظر می‌گیرد احترام نمی‌گذارید، پاسخ داد: چنین چیزی وجود ندارد من تاکنون یک بار هم در کار افشین قطبی دخالت نکرد‌ه‌ام و حتی هیچ گاه هیچ دخل و تصرفی در ارنج تیم نداشته‌ام. هر حکمی که کمیته‌ی انضباطی تاکنون در باشگاه پرسپولیس صادر کرده با مشورت قطبی بوده و تاکنون واسطه نشدم که قطبی بازیکنان را ببخشد. البته وی در خصوص برخی مسائل از جمله قرار دادن برخی بازیکنان در ارنج تیم مشورت‌هایی با من انجام می‌دهد اما، در پایان خود اوست که تصمیم نهایی را می‌گیرد. وی تأکید کرد: در پرسپولیس بازیکن‌سالاری به هیچ وجه وجود ندارد، بلکه سرمربی‌سالاری حاکم است.
    کاشانی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر تلاش باشگاه پرسپولیس برای برگرداندن حکم کسر 6 امتیاز از این تیم، ‌گفت: 6 امتیازی یعنی 540 دقیقه دویدن و اگر این 6 امتیاز از ما کسر نمی‌شد اکنون ما 47 امتیازی بودیم و با آرامش کامل ادامه راه را طی می‌کردیم. ما توضیحاتی مبنی بر کوتاهی‌های صورت گرفته مدیران باشگاه در خصوص این کسر امتیازات به رییس سازمان تربیت بدنی داده‌ایم که تمام این گزارشات در یک نامه‌ی محرمانه برای او فرستاده شده است اما، علی‌آبادی اعلام می‌کند که حبیب کاشانی یا مدیران قبلی پرسپولیس در این امر مقصرند. من از همین‌جا از او خواهش می‌کنم که برای روشن شدن اذهان عموم این کار را انجام دهد.
    کاشانی گفت: یک اتقاقی در حال رخ دادن است و افرادی کار را به سمتی می‌برند که کسر امتیاز‌های اینچنینی صورت بگیرد و پروندهای دیگری وجود داشته که ما با دفاعیاتی که از خودمان در محکمه‌های مختلف داشتیم، جلوی کسرهای اینچنینی را گرفته‌ایم.
    وی در پاسخ به سوال دیگری درمورد عدم دفاع لازم از رای‌های که به ضرر پرسپولیس صادر و یا اینکه جرایمی که برای سپاهان در نظر گرفته می‌شود، بخشیده می شود گفت: کمیته‌ی انضباطی رای را صادر می‌کند و پس از دو ماه شورا استیناف آن را می بخشد و اگر کسی فکر می‌کند راهی وجود دارد که ما می توانیم به مراجع دیگری در این خصوص شکایت کنیم بگوید ما تابع قانون هستیم اما کسانی که احکام را صادر می کنند در جایگاه قانون نشستند و رفتار سلیقه‌ای آنها تابع قانون است.
    وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اخبار شنیده شده حاکی از دخالت های وی در کار قطبی گفت: قطبی چیزی راکه صلاح بداند اجرا می شود من و استیلی مشاوران او هستیم ودر باشگاه ما کارها تقسیم شده است. قطبی 8 ماه است به ایران آمده و نشان داده که از هوش سرشاری برخوردار است چرا که نشان داده در این فوتبال پر حاشیه‌ی ایران به خوبی توانسته است موفق شود.
    کاشانی هم‌چنین درمورد مسئله شیث رضایی توضیح داد: حرکتی که شیث انجام داد کار کودکانه‌ای بود و به اندازه کافی او را مجازات کرده‌ایم اما، باید دقت کنید که ما بحث شخصی با وی نداریم چون رفتارش در داخل زمین فوتبال نبوده و ورزشی نیست. جرم او عمومی است و ما اقدامات بیشتری از این نمی توانستیم انجام دهیم.
    کاشانی در پاسخ با علت سرمربی نشدن قطبی در تیم ملی گفت: قبل از بازی تیم ما فجر سپاسی آیت‌اللهی از فدراسیون فوتبال به من زنگ زد و حتی گفت که نامه‌ای که می‌خواهد در این خصوص برای باشگاه ارسال کند، چگونه تنظیم کند که من توضیحاتی به او دادم اما، بلافاصله بعد از بازی قضیه فرق کرد. ما از فدارسیون فوتبال انتظار انجام این روند به شکل اخلاقی داشتیم.
    وی درخصوص قراردادهایی که با بازیکنان در فصل بعدی بسته خواهد شد توضیح داد: طی جمع‌بندی‌های که انجام داده‌ایم قرار شد فعلا هیچ انعقاد قراردادی با هیچ بازیکنی نداشته باشیم. 10 بازیکن پرسپولیس قراردادشان با پرسپولیس تمام می شود و چون شرایط لیگ حساس است و تعداد بازیکنان مصدوم هم کم نیست براساس اصول حرفه‌ای ترجیح داده‌ایم که هیچ انعقاد قراردادی نداشته باشیم و فقط به صحبت‌های ذهنی با برخی از بازیکنان بسنده کرده‌ایم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

قطبی: نیم فصل دوم نیمی از قلب شیر را هم نداشتیم ساعت خبر: 17:23 - تاريخ خبر: 22/12/1386 سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز نارضایتی از عملکرد تیمش در نیم فصل دوم رقابتهای لیگ برتر گفت: در این مسابقات نیمی از قلب شیر را هم نداشتیم.
    افشین قطبی در نشست خبری امروز باشگاه پرسپولیس با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: من ، آقای کاشانی و دیگر مربیان تیم فوتبال پرسپولیس از روند نتیجه گیری تیم در نیم فصل دوم لیگ برتر راضی نیستیم به عقیده من تلاشی که تا امروز و طی بازیهای اخیر صورت گرفته برای صدرنشینی تیم راضی کننده نیست. متاسفانه در نیمه های نخست سه بازی خانگی گذشته عملکردی دور از انتظار و قابل تعامل داشته ایم. وی در خصوص نشست اخیر خود با اعضای کادر فنی و بازیکنان و سرپرستان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پس از تساوی مقابل پاس همدان نشستی را برگزار کردیم با هدف این که در یک فضای دوستانه بازیکنان مشکلات خود را مطرح کنند تا برای رفع آن چاره ای اندیشده شود.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: این که مجموعه بازیکنان ، مربیان و سرپرستان با هم اختلاف نظر داشته باشند طبیعی است. مهم این است که چطور از این اختلافات به نتیجه ای مناسب برای کمک به تیم دست یابیم.
    وی تاکیدکرد: من به بازیکنان تاکید کردم حتی اگر لازم باشد تا پایان مسابقات لیگ هر روز این نشست را برگزار خواهیم کرد تا مسائل ومشکلات تیم بر طرف شود.
    قطبی تاکید کرد: شاید مربیان ایرانی با نوع عملکرد من موافق نباشند اما من از فرهنگ و آموزش مختلفی آمده ام و راه حل مشکلات را در این می بینم که بازیکنان در فضایی دوستانه نظرات خود را مطرح کنند و برای حل آن چاره اندیشی کنند.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که از گزینه های مورد نظر فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان بود با ابراز خوشحالی از حضور علی دایی در تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: برای دایی آرزوی موفقیت می کنم اما گفتگوهایی که از قول من منتشر شد مبنی بر اینکه دایی با روابط سرمربی تیم ملی شده را نیز تایید می کنم .به عقید من دایی در دقیقه 94 سرمربی تیم ملی شد و فدراسیون فوتبال گزینه مورد نظر خود را عوض کرد. دایی جزو 4 گزینه فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی نبود حتی مسئولان فدراسیون فوتبال به آقای کاشانی نیز گفته بودند قطبی سرمربی تیم ملی می شود. اما به ناگاه علی دایی را برای این مسئولیت انتخاب کردند.
    وی خاطرنشان کرد: من به عنوان یک سرباز به ایران آمده ام و تا آخرین لحظه به فوتبال و کشورم خدمت می کنم و به کار خود ادامه می دهم زیرا فوتبال و کشورمان را بهتر می خواهم .
    قطبی با اذعان به این نکته که فوتبال ایران با روند فعلی شرایط بهتری از این نخواهد داشت افزود: زمانی که جوان ها ببینند افراد به اندازه تلاششان پاداش نمی گیرند دست از تلاش و کوشش می کشند و کمتر کار می کنند ما باید به خاطر تلاش و آموزش افراد به آنها پاداش بدهیم.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد: من بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی بودم و فدراسیون فوتبال با تغییر در تصمیم گیری خود به من، حبیب کاشانی و هواداران پرسپولیس توهین کرد.
    وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری که از نوع تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس ایراد گرفت، گفت: تمرینات متغیر ومتنوع است تا به امروز سابقه نداشته که تمرین امروز ما با روز گذشته شباهت داشته باشد. بازیکنان پرسپولیس از روند تمرینات تیم ابراز رضایت می کنند و می گویند بر خلاف فصل گذشته که فقط فوتبال بازی می کردیم امروز کارهای تاکتیکی متنوع انجام می دهیم . تمرینات ما مطابق با روند آماده سازی تیم ها و باشگاههای بزرگ است. زمانی که می بینم بعضی ها می گویند تمرینات پرسپولیس برای 30 سال پیش است واقعا تعجب می کنم .
    قطبی در خصوص عملکرد 7 ماهه خود در تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هر روز به کار خود نگاه می کنم و آن را مورد ارزیابی قرار می دهم اما نمی توانم نمره خاصی را به خود بدهم .
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ایران را یک کشور استثنایی در حواشی و جنجالهای فوتبال خواند و افزود: در ایران تعداد روزنامه ها و خبرنگاران بسیار زیاد است. متاسفانه برای تیم حواشی زیادی درست می کنند و من تا به امروز هیچ کدام از حاشیه سازان را ندیده ام آنها خودشان سئوال می کنند ، خودشان حاشیه درست می کنند و برای آن پاسخ می سازند. متاسفانه از قول من عنوان کردند که آقای سعید لو و علی آبادی نمی خواهند پرسپولیس قهرمان شود. این مطالب را فردی نوشته است که من تا امروز او را ندیده ام.
    وی ادامه داد: من دیوانه نیستم که در مورد رئیسم چنین مسائلی را عنوان کنم. تا به امروز توهین های زیادی به من شده اما پاسخی نداده ام. چطور می شود بعد از 7 ماه تغییر رویه داده باشم و در مورد افرادی که مسئولیت باشگاه ما را به عهده دارند چنین اظهار نظری کنم.
    قطبی خاطرنشان کرد: باید این حواشی را از فوتبال دور کنیم و بیشتر به کارهای فنی بپردازیم تا به نتیجه مورد نظر دست یابیم .
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس کاشانی را مدیری صادق ، فردی باهوش وانسانی بزرگ خواند و گفت: کاشانی به هیچ عنوان در کار فنی دخالت نمی کند مثل برادری بزرگ برای من است و از او مدیریت در فوتبال ایران را آموخته ام.
    وی در خصوص بی انضباطی برخی از بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در تمرینات این تیم گفت: تلاش من بر این بوده که نوع تفکر و سازماندهی تیم را عوض کنم و از بازیکنان چیزهایی خواستم که در گذشته برای تیم ها و باشگاههای خود انجام نمی دادم. با این حال هیچ مشکلی بوجود نیامد. در این شرایط گاهی اوقات به بازیکنان تذکر می دهم و آنها گاها از برخورد های من ناراحت می شوند. آنها با توجه به روحیه ایرانی ها که احساسی هستند طبیعتا گاهی اوقات از من دلخور می شوند.
    قطبی نظم را کلید فوتبال ایران خواند و در پاسخ به خبرنگاری که در خصوص بازیکن سالاری در تیم فوتبال پرسپولیس از وی پرسید گفت: بازیکن سالاری یعنی چی؟ من برای اولین بار است که چنین لغتی را شنیده ام. در تیم ما سرمربی تصمیم گیرنده نهایی است. من نظر نهایی را می دهم زیرا در نهایت این من هستم که باید پاسخگوی نتایج تیم باشم.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص نوع برخورد خود با بازیکنان و چشم پوشی از موارد تخلف بعضی از آنها گفت: یک مربی نباید هر رفتاری که از بازیکنان می بیند در صدد برخورد با آن برآید. مربی که چنین تصمیمی را اتخاذ می کند هیچ وقت موفق نمی شود.
    وی اذعان داشت: تیم ما حتما چیزهای مثبتی داشته که توانسته به 24 هفته صدرنشین لیگ برتر باشد و 7 امتیاز بیش از تیمهای دیگر کسب کند. به عقیده من تیمی که در 24 بازی فقط 3 باخت داشته عملکردش فوق العاده بوده است گرچه اعتقاد دارم هنوز آن طور که مورد نظرم بوده بازی نکردیم.
    قطبی ادامه داد: در فوتبال ایران که فاصله تیمها خیلی به هم نزدیک است تیم ما نتیجه خوبی گرفته و توانسته با وجود تمام مشکلات حواشی 24 هفته صدرنشین باشد.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز ناراحتی از کسر 6 امتیاز از تیم فوتبال پرسپولیس گفت: این 6 امتیاز روحیه تیم ما را کشت و بازیکنان مانند گذشته انگیزه ای برای رقابت ندارند. زیرا احساس می کنند ممکن است مجدد اتفاقی رخ دهد و از تیم سه امتیاز دیگر کم شود. متاسفانه در فوتبال ایران اتفاقاتی خارج از کنترل رقم می خورد که باعث بروز مشکلات می شود.
    وی ادامه داد: من تا به امروز ندیده ام که در جریان مسابقات از تیمی امتیاز کسب کنند اگر هم قرار بر کسر امتیاز باشد این اتفاق قبل از فصل صورت می گیرد تا تیم بر اساس آن و برای مسابقات خود برنامه ریزی کند.
    قطبی با ابراز امیدواری از موفقیت تیم فوتبال پرسپولیس یاد کرد و گفت: من برای خدمت به کشورم و فوتبال آن به ایران بازگشتم. زمانی که کاشانی پیشنهاد مربی گری پرسپولیس را با من مطرح کرد با افتخار لطف ایشان را پذیرفتم و آن را هیچ وقت فراموش نمی کنم .
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص ادامه همکاری با تیم فوتبال پرسپولیس گفت: آینده را نمی توان پیش بینی کرد در حال حاضر تمام تمرکز ما روی قهرمانی پرسپولیس است و پس ازپایان مسابقات لیگ در مورد آینده تصمیم گیری خواهیم کرد.
    وی در خصوص عملکرد این تیم در نیم فصل دوم گفت: ما در نیم فصل دوم نیمی از قلب شیر را هم نداشته ایم. زمانی که انرژی مغز و قلب بازیکنان زیاد است کار آسان می شود اما برای ما آنچه مایه تاسف است این بوده که متاسفانه بازیکنان ما آن انرژی لازم را نداشته اند. گاهی اوقات در نیمه اول به راحتی دو یا سه گل می خوریم پس از آن درصدد جبران بر می آییم که همیشه منجر به نتیجه تساوی و پیروزی نمی شود.
    قطبی با اشاره به دعوت بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس به اردوی تیم ملی گفت: از تیم ما بازیکنان زیادی به اردوی تیم ملی دعوت شدند متاسفانه یا از اردوی تیم ملی خارج شدند یا اینکه فرصت بازی را پیدا نکردند.همین مسئله به روحیه آنها لطمه وارد کرد و باشرایطی نه چندان مناسب به تیم بازگشتند.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با طبیعی ارزیابی کردن افت محسن خلیلی گفت: خلیلی یک مهاجم است. او همیشه نمی تواند گل بزند. یک مهاجم گاهی اوقات در یک بازی دو گل می زند و در چند بازی موفق به گلزنی نمی شود اینها طبیعی است و نمی توان آن را افت یا ناتوانی آن مهاجم عنوان کرد.
    وی رقابت در صدر جدول رده بندی لیگ برتر را دشوار خواند و گفت: اختلاف تیم ها در صدر جدول اندک است و تیم ها فشرده شده اند. بازی ها حساس شده و بازیکنان باید بیشتر تلاش کنند. ما نیز باید روحیه و اعتماد به نفس آنها را عوض کنیم تا تیم موفق شود.
    قطبی مجددا به اظهار نظر در خصوص حضور علی دایی در تیم ملی پرداخت و گفت: دایی خودش مدعی شد افرادی که روابط بیشتری داشته باشند به تیم ملی می روند من نیز اگر در مورد انتخاب او این مسئله را عنوان کردم به خاطر همین اظهار نظرش بود.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در عین حال دایی را یک شخصیت بزرگ خواند و گفت: من در زمان بازی دایی از طرفدارانش بودم او را بازیکنی بزرگ و گلزنی برجسته می دانم که صاحب جایگاهی بلند در فوتبال ایران و دنیاست. امیدوارم هر کجا که هست موفق باشد. زیرا من نیز مانند همه ایرانی ها خواهان موفقیت و منافع تیم ملی هستم.
    وی از اظهار نظر پیرامون دو شغله بودن علی دایی خودداری کرد و گفت: در این خصوص باید فدراسیون فوتبال پاسخگو باشد. به نظرم دایی این توانایی را در خود می دیده که همزمان هدایت سایپا و تیم ملی را بر عهده گرفته است.
    قطبی با اشاره به شایعات مطرح شده در خصوص همکاری مجددش با مربیانی چون ادوکا و وربیک گفت: فعلا تنها به پرسپولیس فکر می کنم. پس از اتمام مسابقات فصل جاری برای ماندن و رفتن تصمیم گیری خواهم کرد اگر هم پیشنهادی هم باشد نمی خواهم در خصوص آن چیزی بگویم و در حال حاضر به آن فکر کنم .

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

سپهر حيدرى در پاسخ به كرى خوانى آبى ها:

به حرف هايشان گوش نمى كنيم

ايران ورزشى- برخلاف هفته هاى ابتدايى فصل، پرسپوليس چند وقتى است به راحت گل خوردن عادت كرده و اين مسأله در هفته هاى اخير حسابى تيم صدرنشين را آزار داده و البته باعث شده كه كارشناسان آن را حاصل ضعف هاى دفاعى پرسپوليس بدانند و از مدافعان سرخپوش انتقاد كنند البته مدافع اصفهانى پرسپوليس چندان با اين انتقادات موافق نيست: «پرسپوليس مشكل دفاعى ندارد اما فوتبال ۹۰ دقيقه است. فكر مى كنم دليل اين گل خوردن ها اين باشد كه بيشتر بازيكنان ما تهاجمى بازى مى كنند و به همين خاطر بازيكنان تيم هاى حريف هم سعى دارند با نفرات زياد دروازه ما را تهديد كنند البته من اميدوارم از اين به بعد ديگر راحت گل نخوريم و در دفاع هم مثل حمله موفق باشيم.»
    سپهر حيدرى درباره افت فاحش پرسپوليس در هفته هاى اخير هم صحبت هايى دارد: «دو هفته گذشته بازيهاى سختى داشتيم و متاسفانه از اين دو بازى فقط يك امتياز گرفتيم. با اين كار، فرداى ليگ را براى خودمان سخت تر كرديم و بايد مراقب باشيم.»
    زمان زيادى تا دربى نمانده و در اين مدت استقلالى ها حسابى براى سرخپوشان كرى خوانده اند. حالا هم نوبت سپهر حيدرى است تا به قول خودش جوابى به كرى خوانى هاى آبى ها بدهد: «اميدوارم آنها بدانند كه ۶ امتياز از ما كم شده وگرنه الان شرايط خيلى فرق مى كرد. اين را هم بگويم كه ما مى خواهيم در زمين جواب دوستان استقلالى را كه دوست دارند زمين خوردن پرسپوليس را ببينند بدهيم و به حرف هاى غيرحرفه اى آنها هم گوش نمى دهيم.»

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

با دايى راحت تر صعود مى كنيم

كعبى: خودم هم از بازى ام راضى نيستم

ايران ورزشى- ملى پوش ريزنقش پرسپوليس از خودش راضى نيست. مثل خيلى هاى ديگر كه معتقدند حسين كعبى با آن بازيكن فصل قبل تفاوت زيادى دارد و تا امروز راضى كننده نبوده. شايد هم حق دارند. حضور فصل گذشته كعبى در پرسپوليس اين تيم را متحول كرد و امسال تفاوت چندانى حاصل نشد تا خيلى ها لب به انتقاد از اين بازيكن ريزنقش بازكنند. كعبى هم برخى از انتقادات را ظاهرا پذيرفته كه مى گويد: «اصلا از خودم راضى نيستم. در دو بازى قبلى آن طور كه خودم مى خواستم نبودم.»البته براى اين تفاوت دلايلى هم دارد: «سيستم و تفكرات قطبى با تفكرات دنيزلى خيلى متفاوت است. پارسال ۲-۴-۴ بازى مى كرديم و من فوروارد بودم ولى سيستم قطبى فرق مى كند و سه چهارسالى مى شود كه من با اين سيستم بازى نكرده ام ولى با اين حال مطمئن باشيد كه روز به روز بهتر مى شوم.»مى گويند كعبى براى پرسپوليس شرط گذاشته كه فقط مهاجم باشد اما خودش كه از شنيدن چنين حرفى كمى عصبانى مى شود، تكذيب مى كند و مى گويد: «قرارداد بستم كه تابع مربى باشم نه اينكه هر كارى دلم خواست انجام بدهم. هرگز به خودم اجازه نمى دهم چنين شروطى را بگذارم و براى خودم پست انتخاب كنم چون معتقدم اين حركت بى احترامى به قطبى است.»حسين كعبى هم از آن دست بازيكنانى است كه به شدت از انتخاب دايى براى سرمربيگرى تيم ملى استقبال كرد و حالا مى گويد كه حتى اگر به تيم ملى دعوت نشود از على دايى حمايت خواهد كرد: «تا جايى كه بتوانم تلاش مى كنم تا به تيم ملى دعوت شوم ولى حتى اگر دعوت نشوم باز هم مى گويم كه دايى مهره گمشده تيم ملى بود و تازه به حقش رسيده. شك نكنيد كه با بودن او، صعود به جام جهانى از هميشه آسانتر است.»

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

مرزبان از دلايل افت پرسپوليس مى گويد

كسر ۶ امتياز ضربه مهلكى بود

افت پرسپوليس در هفته هاى اخير نسبت به هفته هاى اول ليگ، ديگر بر هيچ كسى پوشيده نيست اما اينكه دلايل اين افت چيست، بايد نشست پاى صحبت هاى كادر فنى. عليرضا مرزبان يكى از همين افرادى است كه دلايل اين افت را از ديدگاه خودش بيان مى كند: مسائل بسيار كوچك داخلى و حساسيت برانگيز براى برخى بازيكنان وجود دارد كه باعث بروز مشكلات بزرگ و عدم نتيجه گيرى تيم مى شود. از ديگر مشكلات موجود بحث انگيزه بازيكنان است كه به دو دسته انگيزه فردى و انگيزه تيمى تقسيم مى شود. به طور مثال اگر بازيكنى تعويض مى شود، نبايد تصور كند كه به شخصيت او توهين شده يا اين كه بازيكن نالايقى است، انگيزه گروهى مربوط به تك تك خطوط تيم مى شود كه بايد يكدلى بيشترى در ميان آنها رواج داشته باشد و در نهايت انگيزه تيمى ما همان هدف مهم قهرمانى است. كادر فنى، مسؤول ارتقاى تمامى انگيزه هاى فوق است و من به شخصه نسبت به كمرنگ بودن اين قضيه در فوتبال ايران منتقد هستم. از نظر مرزبان غيبت هاى مقطعى ملى پوشان ضربه بزرگى به پرسپوليس مى زند: «نبود بازيكنان ملى پوش در برهه اى از فصل در تمرينات كه تعدادشان كم هم نبود، باعث شد وقتى آنها به تيم برگشتند قواى جسمانى لازم را نداشته باشند و در ضمن تاكتيك پذيرى تيم هم به علت ناهماهنگى آنها با سايرين با مشكل مواجه شده بود. علاوه بر اين كسر ۶ امتياز هم ضربه مهلكى به تيم وارد كرد و در نهايت مسائلى كه به مدت دو هفته در اطراف قطبى، درباره انتخاب او براى سرمربى تيم ملى مطرح بود باعث شد كه قطبى حتى با بازيكنان خداحافظى هم انجام دهد و سپس منتفى شدن اين انتخاب، همه دست به دست هم داد تا پرسپوليس تا حدودى با مشكل روبرو شود.»

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

تمرين پرسپوليس بدون استيلى و باقرى

حرف زدن ممنوع شد!

ايران ورزشى - كريم باقرى مصدوم است و نيامده اما از دليل غيبت عليرضا حقيقى كسى خبر ندارد. در اين ميان غيبت حميد استيلى بيشتر از همه، عجيب جلوه مى كند. همه سراغ او را مى گيرند و سعيد عزيزيان مى گويد كه استيلى شب گذشته دچار بيمارى شده و به بيمارستان پارسيان انتقال پيدا كرده. او البته مى گويد كه مربى پرسپوليس صبح امروز - ديروز - و پس از بهبودى از بيمارستان مرخص شده. بازيكنان ساعت ۳۰:۱۰ در زمين حاضر مى شوند اما خوردبين، احمدى و دكتر زرينه در رختكن مى مانند تا درباره وضعيت تيم و مصدومان صحبت كنند. قبل از شروع تمرين و به دليل آتش سوزى در نزديكى شركت واحد، فضايى دودآلود بر محل تمرين حاكم مى شود و مسؤولان تداركات مجبور مى شوند از كپسول هاى آتش نشانى براى تميز كردن فضا استفاده كنند. ساعت ۱۰:۱۱ دقيقه افشين قطبى سوت آغاز تمرين را به صدا درمى آورد و بدون اينكه صحبت كند، بازيكنان را به گرم كردن زيرنظر مرزبان فرا مى خواند. مسخره بازيهاى مامانى و شيث هم از همان موقع شروع مى شود. هواداران اندكى كه به محل تمرين آمده اند، ساكت نشسته اند. بازيكنان در حين گرم كردن درباره تغيير و تحولات اخير صباباترى صحبت مى كنند و نيكبخت يادآورى مى كند كه بازيكنان بايد سرمربيگرى صباباترى را به يحيى گل محمدى تبريك بگويند. ماته، كعبى، آشوبى هم كه به طور جزيى مصدوم بوده اند در تمرينات گروهى حضور دارند. نيكبخت هم كه از ناحيه مچ پا احساس درد مى كند پس از ۳۰ دقيقه به كار با دكتر روى مى آورد و به رختكن مى رود. بازيكنان پس از گرم كردن به تمرينات كششى، نرمشى زيرنظر مرزبان روى مى آورند و سپس به تمرينات بدنسازى مى پردازند. خنده و شوخى كه از حد مى گذرد، قطبى و مرزبان به طور جدى به بازيكنان تذكر مى دهند و مى خواهند كه جدى تر تمرين كنند. قطبى صحبت كردن را ممنوع مى كند. با گذشت ۷۰ دقيقه از آغاز تمرين، سرخپوشان به كار با توپ روى مى آورند و قطبى از آنها مى خواهد كه سرعت خود را بالاتر ببرند. الونگ هم كه در تمرينات بدنسازى حضورى فعال داشت، از اين لحظه به بعد كنار زمين مى رود تا نظاره گر باشد. پس از ۲۰ دقيقه كار با توپ، و در حالى كه اكثر بازيكنان با شنا رفتن و حركات كششى بدنهايشان را سرد مى كنند كعبى، خليلى، خرسندى، آشوبى و مامانى مى مانند و چند دقيقه اى به طور اختصاصى تمرين مى كنند. در همين حين، قطبى هم به طور اختصاصى و جداگانه با بهادر عبدى و مسعود زارعى صحبت مى كند. تمرين اختصاصى آن ۵ بازيكن هم ساعت يك ظهر به پايان مى رسد و همه به رختكن مى روند. البته دليل شادى بى حد آنها و دست زدنشان در رختكن مشخص نيست!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

كاشانى: من و استيلى مشاوران قطبى هستيم

هيچگاه در كار مربى دخالت نكردم

حبيب كاشانى در آخرين كنفرانس خبرى پرسپوليس
    من و استيلى مشاوران قطبى هستيم!
    ششمين و آخرين كنفرانس مطبوعاتى پرسپوليس در سال ۸۶ عصر ديروز با حضور مديرعامل، سرمربى و سرپرست اين باشگاه برگزار شد.
    اين نشست خبرى از ابتدا با پرسش و پاسخ خبرنگاران و مسؤولان باشگاه پرسپوليس همراه بود، در ابتدا حبيب كاشانى در پاسخ به سؤالى مبنى بر اين كه چرا بين بازيكنان خطاكار و قطبى واسطه مى شويد و به تنبيهاتى كه سرمربى تيم براى برخى بازيكنان در نظر مى گيرد احترام نمى گذاريد، پاسخ داد: چنين چيزى وجود ندارد. من تاكنون يك بار هم در كار افشين قطبى دخالت نكرد ه ام و حتى هيچ گاه هيچ دخل و تصرفى در ارنج تيم نداشته ام. هر حكمى كه كميته انضباطى تاكنون در باشگاه پرسپوليس صادر كرده با مشورت قطبى بوده و تاكنون واسطه نشدم كه قطبى بازيكنان را ببخشد البته وى در خصوص برخى مسائل از جمله قرار دادن برخى بازيكنان در ارنج تيم مشورت هايى با من انجام مى دهد اما در پايان خود اوست كه تصميم نهايى را مى گيرد. در پرسپوليس بازيكن سالارى به هيچ وجه وجود ندارد، بلكه سرمربى سالارى حاكم است.
    كاشانى در پاسخ به سؤال ديگرى مبنى بر تلاش باشگاه پرسپوليس براى برگرداندن حكم كسر ۶ امتياز از اين تيم، گفت: ۶ امتياز يعنى ۵۴۰ دقيقه دويدن و اگر اين ۶ امتياز از ما كسر نمى شد اكنون ما ۴۷ امتيازى بوديم و با آرامش كامل ادامه راه را طى مى كرديم. ما توضيحاتى مبنى بر كوتاهى هاى صورت گرفته مديران باشگاه در خصوص اين كسر امتيازات به رييس سازمان تربيت بدنى داده ايم كه تمام اين گزارشات در يك نامه محرمانه براى او فرستاده شده اما على آبادى اعلام مى كند كه حبيب كاشانى يا مديران قبلى پرسپوليس در اين امر مقصرند. من از همين جا از او خواهش مى كنم كه براى روشن شدن اذهان عموم اين كار را انجام دهد.

وى در پاسخ به سؤال ديگرى مبنى بر اخبار شنيده شده حاكى از دخالت هاى وى در كار قطبى گفت: قطبى چيزى راكه صلاح بداند اجرا مى شود. من و استيلى مشاوران او هستيم ودر باشگاه ما كارها تقسيم شده است. قطبى ۸ ماه است به ايران آمده و نشان داده كه از هوش سرشارى برخوردار است چرا كه نشان داده در اين فوتبال پر حاشيه ايران به خوبى توانسته موفق شود.
    كاشانى در ادامه در پاسخ به علت سرمربى نشدن قطبى در تيم ملى گفت: قبل از بازى مقابل سپاسى آيت اللهى از فدراسيون فوتبال به من زنگ زد و حتى گفت كه نامه اى كه مى خواهد در اين خصوص براى باشگاه ارسال كند، چگونه تنظيم كند كه من توضيحاتى به او دادم اما بلافاصله بعد از بازى قضيه فرق كرد. ما از فدارسيون فوتبال انتظار انجام اين روند به شكل اخلاقى داشتيم.
    وى درخصوص قراردادهايى كه با بازيكنان در فصل بعدى بسته خواهد شد توضيح داد: طى جمع بندى هاى كه انجام داده ايم قرار شد فعلاً هيچ انعقاد قراردادى با هيچ بازيكنى نداشته باشيم. ۱۰ بازيكن پرسپوليس قراردادشان با پرسپوليس تمام مى شود و چون شرايط ليگ حساس است و تعداد بازيكنان مصدوم هم كم نيست براساس اصول حرفه اى ترجيح داده ايم كه هيچ انعقاد قراردادى نداشته باشيم و فقط به صحبت هاى ضمنى با برخى از بازيكنان بسنده كرده ايم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •