تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 356 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

چرا سهیل جون (nomber1) رو بن کردید.

مگه چی گفته؟؟؟؟

احتمالا حقیقت رو گفته و چون حقیقت تلخه به کام مدیران نیومده...

حرف سیاسی و دینی که نبوده...
    چه حقیقتی ؟ اینکه متفرقه پست هاش شمارش نمیشه ؟ و اینکه کسانی که اینجا پست میدن از امتیاز بقیه محروم هستن ؟ میدونی که هر پست 10 هزار تومن میاد به حسابتون
    مشکل بزرگتر از تعداد پست انگار نیست تو انجمن . چقدر تلخه این حقیقت قند بدین بهم

ایشون 2 هفته بن شدن
    چون عکس س ک س ی گذاشتن توی پستشون شاید باید دائم بن میکردم اما بیخیال
    عکس نقل قول بود و فردی که خودشون عکس گذاشته بودن رو هم میخواستم بن ( دائم ) کنم که متوجه شده اشکالی هست در سایتی که عکس ها آپ لود شده و عکس ها جا به جا شدن

به هر حال اگر کسی با مشکلی مواجه میشه فقط باید گزارش بده اینکه بیایم یه عکس ناجور رو نقل قول کنیم مسولیت رو میاره گردن ما

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سهیل بن شده؟؟؟!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من اسمم سامانه17 سالمه و یک 206 مشکی ساختنی تیپ 5 داستم که همین دیروز فروختم از این تانجمن خیلی خوشم اومد از صفحه100 تا اینجا همه رو خوندم و میخواهم من هم به جمعتون اضافه بشم اگه اجازه بدین و کمی از وقتم رو اینجا بزارم راستی بچه تبریزم ولی خونمون تهرانه و الان هم شیرازیم به خواطر کارهای بابام شیرازیم و یک دختر 16 ساله ای هم دوست دارم و عاشقشم که دوست دخترمه و قصد ازدواج باهاش دارم تا به حال یک بارم تصادف کردم که با کمری 2007 و نو خواهر بزرگم بود که دو روز بود خریده بوددش اومدم لایی بکشم ---- زدم تو یه 405 ای که جلوی ماشین له شد بعدم در رفتم(آخه خاک تو سرم یک گواهینامه هم ندارم) اینم از خوصصیاتم به تور کامل
    Last edited by sp_samanhacked; 26-06-2007 at 08:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه مساله ای دارم اگه یک ماشین تو مایه های 130تا 170 ملیون بخواهم بخرم که تو مایه های قیافه لمبرزنی های مدل آخر باشه با گمرکش و شمارش که تو ایرانم مشکل نداشته باشه به نظرتون چی بگیرم؟؟؟فراری لمبرجینی و... تو اون قیمتا فقط هر چیزی که میگید رو میشه لطف کنید و مشخصاتش و قیمتش و عکسش رو بزارید.

خیلی متشکر میشم اگه لطف کنید و اطلاعات مورد نظرم رو بهم بدید

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

چه حقیقتی ؟ اینکه متفرقه پست هاش شمارش نمیشه ؟ و اینکه کسانی که اینجا پست میدن از امتیاز بقیه محروم هستن ؟ میدونی که هر پست 10 هزار تومن میاد به حسابتون
    مشکل بزرگتر از تعداد پست انگار نیست تو انجمن . چقدر تلخه این حقیقت قند بدین بهم

ایشون 2 هفته بن شدن
    چون عکس س ک س ی گذاشتن توی پستشون شاید باید دائم بن میکردم اما بیخیال
    عکس نقل قول بود و فردی که خودشون عکس گذاشته بودن رو هم میخواستم بن ( دائم ) کنم که متوجه شده اشکالی هست در سایتی که عکس ها آپ لود شده و عکس ها جا به جا شدن

به هر حال اگر کسی با مشکلی مواجه میشه فقط باید گزارش بده اینکه بیایم یه عکس ناجور رو نقل قول کنیم مسولیت رو میاره گردن ما
    ببین بابک جان شاید بعد از نقل قول عکسا جابجا شدن و اونا هم تقصیری نداشتن.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام دوستان من اسمم سامانه17 سالمه و یک 206 مشکی ساختنی تیپ 5 داستم که همین دیروز فروختم از این تانجمن خیلی خوشم اومد از صفحه100 تا اینجا همه رو خوندم و میخواهم من هم به جمعتون اضافه بشم اگه اجازه بدین و کمی از وقتم رو اینجا بزارم راستی بچه تبریزم ولی خونمون تهرانه و الان هم شیرازیم به خواطر کارهای بابام شیرازیم و یک دختر 16 ساله ای هم دوست دارم و عاشقشم که دوست دخترمه و قصد ازدواج باهاش دارم تا به حال یک بارم تصادف کردم که با کمری 2007 و نو خواهر بزرگم بود که دو روز بود خریده بوددش اومدم لایی بکشم ---- زدم تو یه 405 ای که جلوی ماشین له شد بعدم در رفتم(آخه خاک تو سرم یک گواهینامه هم ندارم) اینم از خوصصیاتم به تور کامل
    چقدر کم توضیح دادی!!
    به هر حال من هم از اشنایی با شما خوشحالم و ورودتون رو به اینجا تبریک میگم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

یه مساله ای دارم اگه یک ماشین تو مایه های 130تا 170 ملیون بخواهم بخرم که تو مایه های قیافه لمبرزنی های مدل آخر باشه با گمرکش و شمارش که تو ایرانم مشکل نداشته باشه به نظرتون چی بگیرم؟؟؟فراری لمبرجینی و... تو اون قیمتا فقط هر چیزی که میگید رو میشه لطف کنید و مشخصاتش و قیمتش و عکسش رو بزارید.

130-170 میلیون؟؟؟؟
    چقدر زیاد!!!!

راستش من که تا حالا 170 میلون ندیدم چه برسه داشته باشم ولی اول بگو از یه ماشین چه انتظاراتی داری؟؟؟

اونوقت خیلی راحت تر با توجه به چیزایی که میخوایی میشه تصمیم بگیری.

مثلا یکی میگه من برام اینا مهمه:
    1-قیافه
    2-توانایی موتور
    3-توانایی حرکتی
    4-راحتی
    5- مصرف
    6...
    7...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiroo88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران - شهرک غرب

پيش فرض

درسته ميگن زانتيا ديگه تو ليد نميشه و قيمتش شده 27 مليون؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ُلام دوست جدید ورودت رو تبریک میگم
    به نظر من لامبورگیمی رو بیخیال شو ویه MERCDES BENZ SL 65 AMG بگیر زندگی کن که زندگی ماله شما مایه داراست.
    من با یه 405 با 160 رفتم تو گارد جاده 1 تومن شد خرجش افسردگی گرفتم به خدا
    بعد شما میخوای 170 میلیون بدی ماشین
    موفق باشی

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

کی پست منو پاک کرد ؟
    دلیل پاک کردنش چی بود ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •