سرعتش عالي بود![]()
سرعتش عالي بود![]()
واقعا سرعتش عالیه
من خودم 6120 دارم ( خودتون میدونین که سرعتش چه قد بالاست ) وقتی با این فیلم مقایسه کردم فرق زیادی ندیدم![]()
نوکیا با ورژن جدید بهانه سرعت رو گرفت و حالا این گوشی میتونه در رده گوشی های جدید رقابت کنه
punisher جان من تا اونجا كه ياد دارم ان73-43مگابايت بيشتر رم ندارهچه طور شما مي گي 64 تا داره(تو كلوپ ان78 گفتي)!!!
اينم اسكرين شات با برنامه jbaktaskman از گوشي n73 me پسر خالم....
اگر واقعآ گوشي شما 64 مگابايت رم داره خوب يك اسكرين شات برامون بزار...
با سلام دوست عزیز منظور بنده 64 مگابایت SDRAM بود ram n73 مثل 6120 هست و ساپورت کامل n-gage رو داره راستیn73 معمولی اپدیت شد؟ سرعت ای این حد رسید؟ سعی میکنم یک بار با رم 2 گیگ فیلم برداری کنم تا شاهد سرعت خیلی بالایی باشیم
عزيزم من منظورت رو از sdram نگرفتم.....من منظورم اون رم اجرايي بود نه phone memory.........واسه معمولي هنوز نيومده![]()
میگم دوست عزیز شما تاحالا رم 8 گیگ رو n73 گذاشتید؟ شاید ورژن جدید بتونه انجام بده مثلا رو جلد 5700 زده حد اکثر 2 گیگ ولی ورژن جدید که امد تا 4گیگ روامکان داد یک ازمایش کنید من منظرم راستی یک مقایسه سرعت بین n73me و 5700 فیلم برداری میکنم ببینید برابری میکنند حال کنید منتظر باشید
عمرا
امکان نداره
رم دینامیکی ان73
42 مگا بایت بیشتر نیست
حتما قاط زده رم رو با فون مموری !
ضمنا اجرای یه بازی ان گیج 10 مگا بایت بیشتر رم نمی خواد
دوست عزیز خوبی؟ چه خبر؟ پست ها رو بخون من گفتم 64 مگابایت sdram میتونی د سیات های خارجی و gsm.ir یا gsmaria بری بیبینی
سلام دوستان
من یه گوشی n73 دارم و چند روزه هر چی سعی میکنم access points باز بشه نمیشه یعنی اینکه گوشی هیچ عکس العملی نشون نمیده . دوستان اگه کمکی از دستشون بر می آد کوتاهی نکنن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)