منظور شما کدوم لینکهلينكي كه گذاشتي چطوريه ميشه واضح تر بنويسين
عالي
متوسط
ضعيف
منظور شما کدوم لینکهلينكي كه گذاشتي چطوريه ميشه واضح تر بنويسين
[font="comic sans ms"]با سلام
اقا خسته نباشی!خدا قوت!مطالب خیلی عالی بود.[/font]
سلام دوستان عزیز من بر نامه می خوام که مثل نوکیا با قفل شدن صفحه کلید گوشی هم قفل بشه(یعنی برای فعال سازی گوشی در خواست رمز عبور کنه) ممنون
برای این دوتا گوشی :
k850 , w960
Last edited by ox3blue; 05-05-2009 at 05:08.
بچه ها من يه مشكلي كه دارم اينه وقتي برنامه ستول رو باز مي كنم و مي خوام پچ نصب كنم زماني كه گزينه identify رو مي زنم و برنامه از من مي خاد كه كليد c رو بگيرم و usb رو وصل كنم زماني كه اين كار رو مي كنم اون دكمه هاي سبز رنگ پايين برنامه چند بار تا آخر ميره و بر مي گرده و برنامه ستول مشخصات گوشي من رو نشون نمي ده و اين پيغام رو مي ده if you like lite edition. Please visit… و در پايين هم اين عبارت hold ‘c’ and incert usb cable ثابت بافي مي مونه .من از ستول ورژن 1.10 و 1.11 هم استفاده كردم و مشكل حل نشد. گوشي من w580i و فريمور r8be001 هست . لطفا بگيد مشكل از چيه؟
يه نمونه عكس از اين مشكل گذاشتم
Last edited by ebrahimjan; 07-05-2009 at 06:41.
بلاخره هک کردمش. بعد از یک هفته شبا بیدار موندن و گشتن تو فروم و صبحا خوندن اونها!!
الان یه فونت قشنگ با اسکین واکمن نصب کردم. هی به گوشیم نیگا میکنم.
امروز برم سراغ چیزای دیگه اش.
w880 : cid53 : db2020 من با jd farmanager هک کردم و به نظرم خیلی بهتر و حرفه ای تر اومد. ساده هم بود. قوی هم هست.
البته گوشیم bfs نداشت و فایل ها رو تو همون ofs ریختم. هنوزم یاد نگرفتم با فار بک آپ بگیرم.
گفتم اینطوری یه خسته نباشید به تموم بروبچ با حال این فروم و فروم های همسایه گفته باشم.
دمتون گرم.![]()
دوست عزیز شما با jdflasher+any_cid هک کردی یا فقط db2020 رو تو jdflasher انتخاب کردی؟ اگه اولی بوده که باید bfs میومده و میتونستی backup هم بگیری (ولی خیلی طول میکشه!).. اگه با دومیه که برو دنبالش یا بگو بگم که یا دبگیری...
دوستان من زماني كه مي خوام رو گوشيم پچ نصب كنم زماني كه گزينه write script رو مي زنم براي من گزينه هايي كه موقع نصب به صورت بله و خير ظاهر ميشه اصلا نمي ياد ولي بعد از چند ثانيه برنامه به من يه پيغام ميده به صورت عكس زير مي ده
و من صبر مي كنم بعد از 15 الي 20 ثانيه اين پيغام رو ميده
لطفا به من بگيد مشكل از چيه؟
Last edited by ebrahimjan; 12-05-2009 at 06:22.
سلام دوست عزیز
تو پوشه اصلی ستول 1.8 این مسیر رو برو و اون برنامه Usb_flash_driver رو نصب کن و کارایی که میخوای رو انجام بده
پوشه ی اصلی برنامه ی setool2lite نسخه ی 1.08 >>>> پوشه ی Drivers >>>> پوشه ی Usb_flash_driver
موفق باشید!![]()
سلام من فريمور و فايلfs و كاستومايز مي خواستم گوشي w700i r1db001
دوست عزیز درخواست فریمور اینجا نیســــت باید شما اینجا درخواست میدادین
مهم :نظر سنجي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من فایل های مورد نیاز رو بهتون میزارم ولی از این به بعد اونجا درخواست بدید
Main :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fs :
اینم کاستومایز :
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)