دوستان سلام
حالا دیگه کاملا مطمئن شدم که اون شب منم توی خواب دچار هوشیاری شده بودم!!!
وقعا ترسناک بود اصلا نور محیط یه حالت عجیبی داشت یه نور قرمز البته مطمئن نیستم روشنایی ماله چراغ یا مهتاب نبود بیشتر از این میترسیدم که یه وقت یه جن یا موجود دیگه ای رو ببینم
من شبا بدون لباس و پتو می خوابم برای همین هم اکثر شبایی که هوا زیادی سرد میشه حدود ساعت 3 بیدار میشم و دوباره می خوابم اونشب هم احتمالا به همین خاطر دچار هوشیاری شدم حقیقتش از برون فکنی تی محیط تاریک و به خصوص شب خیلی می ترسم دیشب هم می خواستم برون فکنی کنم ولی از شدت ترس بی خیال شدم مدام تصویر جن شیطون تو ذهنم میاد
میشه اززتون خواهش کنم یه شب بیاین تو خواب من منو بیدار کنین؟؟؟ چه اشکالی دااره حالا که اطرافییان نمیشن با بچه های تاپیک امتحان کنید اینکار رو میکنید؟؟؟؟
راستی من عکسم رو برتون آپلود کردم اگه یه سر به خواب منم بیاید ممنون میشم خواهش می کنم فقط نه نگید! راستی من ساعت 12:30 شب به بعد می خوابم امشب هم احتمالا حدود ساعت 1 یا 2 بخوابم همون طور که می دونید بهتره زمانی بیاید که خواب باشم
بدون شک این آزمایش نتیجه خوبی برای تاپیک خواهد داشت پس اگه کس دیگه ای هم توانایی هوشیاری در خواب رو داره ممنون میشم یه سر به خواب من بیاد و بعد هم ماجرای خوابش رو توی همین تاپیک تعریف کنه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فکر نکنم دیدن چهره زیاد تاثیری برای ورود به خواب دیگران داشته باشه ولی بازم عکس رو براتون فرستادم نیازی نیست منو توی خواب هوشیار کنید فقط می خوام یه خواب مشترک داشته باشیم که توی تاپیک برای هم تعریف کنیم