ماجراي آپلود اين فريم ور كه حجمش 73.9 شده چيه؟كه توسط اين كار گوشي رو ميتونيم در طي دقايقي كوتاه آپديتش كنيم
ماجراي آپلود اين فريم ور كه حجمش 73.9 شده چيه؟كه توسط اين كار گوشي رو ميتونيم در طي دقايقي كوتاه آپديتش كنيم
سلام با تشکر از جواب سوالی که بهم دادین:-(!من از یه موبایل فروشی پرسیدم جریان افتضاح ساعت بودن شارژ این سلطان رو گفت که همه این اشتباه رو میکنن که گوشیو حد اکثر24 ساعت شارژ اولیه میکنن و قانونا" باید 48 ساعت کامل در خال خاموشی گوشی شارژاولیه شه و این روشو تضمینی دونست از اونجایی که تا 1 2 روز دیگه میخوام بخرم میخواستم از دوستان کمک بگیرم ببینم ممکنه صحت داشته باشه؟
کسی جواب نمیده؟ بابا شما دو نفر یکی بده دیگه!!!
بابا اين موبايل فوروشيها هم براي خودشون بازار گرم كردن هااااااااااااا.....نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتي n95 رو خريدم 2خط شارژ داشت رفتم تو خيابون اون دوتاروهم تموم كردم(بدون شارژ اوليه).
شبم اومدم گذاشتمش شارژ و فردا صبح با خودم بردمش دانشگاه اصلاً شارژش فرقي با اوني كه رفته 24 ساعت گذاشتتش تو شارژ نداره.
ايني كه شما گفتي همونيه كه من گزاشتم يا يه فايل ديگه هست؟ماجراي آپلود اين فريم ور كه حجمش 73.9 شده چيه؟كه توسط اين كار گوشي رو ميتونيم در طي دقايقي كوتاه آپديتش كنيم
نوشته شده توسط mahdi_ctr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره سلام
الان داشتم توي موبايلستان گشت ميزدم كه چشمم به اين پست افتاد:
فایلهای آپدیت فرمور 20.0.015 برای N95
اين هم آدرسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگاري اون فايل 109مگي رو يكي دانلود كرده و بعد با برنامه WinRAR حجمش رو كرده تغريبا 74 مگا بايت
نميدونم حالا اين رو دانلود كنم يا نه؟
حالا به جز اين فايل 74 مگي بايد برنامه ديگه اي هم دانلود كنم يا كه نه؟
Last edited by mahdi_ctr; 07-12-2007 at 21:30.
سلام
آقا من اين برنامه NokiaSoftwareUpdaterSetup_en رو دانلود كردم و نصبش كردم و تا آخر نصب شد الان هم يه گزينه اومده راي ريست بعد از اون بايد چيكار كنم؟
ممنون از راهنماییت ولی فکر نمیکنم .امکان داره ریست شدنش به خاطر ویروسی شدن باشه ؟؟
حالا قانونا"شارژ اولیه ش چقدر باید باشه؟
من كه از چند نفر شنيدم 8 ساعت وحتي تا 12 ساعت هم شنيدم.حالا قانونا"شارژ اولیه ش چقدر باید باشه؟
آقايون يه راح حلي براي اون فايل 109 مگي پيدا كردم كه فردا ميخوام برم كافي نت امتحان كنم اگه شد اينجا براتون ميزارم كه عشق كنيد.
سلام
راستش چند ساعت قبل گشیه منم همین مشکلو پیدا کرد و هر 5 دقیقه ریستارت میشد .مستر ریستش کردم تا حالا که درست شده.
من فکر میکنم مشله من این بود که برنامه های زیادی روی اون نصب کرده بودم (راستی یه بارم از 10-15 سانتی افتاد زمین)
امکان داره از ویروسی شدنش باشه ولی متاسفانه من هیچ آنتی ویروسی برای N95 پیدا نکردم که کار کنه اگه دوستان دیگه سراغ دارن لطفاً دریغ نکن
مستر ریست کنی 99% درست میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)