سلام یه مدت بود از این دنیا دور بودم . خیلی ببخشید که این سوال مبتدی رو میپرسم برنامه ir shel واسه چه کاریه دقیقا ؟ لطف کنید یه لینک واسه دانلود جدیدترینش بزارید . ممنون .
سلام یه مدت بود از این دنیا دور بودم . خیلی ببخشید که این سوال مبتدی رو میپرسم برنامه ir shel واسه چه کاریه دقیقا ؟ لطف کنید یه لینک واسه دانلود جدیدترینش بزارید . ممنون .
خودم هنوز كابل نگرفتم ولي توي توپخونه از 18 تا 25 تومن ميفروشن . تصويرشم اندازه psp نيست بزرگتره . تقريبا اندازه مانيتور 15 اينچ بشه فكر كنم .
راستي سري جديد در كار نيست همين اسليم ها رو قراره مشكله تصويره كوچيكشو بر طرف كنن كه تصوير كامل نشون بده .
ارائه ورژني جديد از يك برنامه معروف و پر كاربرد PSP.خلاصه ای از کارایی های برنامه iR-Shell :این برنامه تغریبا یه برنامه کامل تلقی میشه ، چون فایل منیجر خوب داره ، در هنگام کار با برنامه و یا حتی موقع بازی کردن می تونید به موزیک مورد علاقه خود گوش بدید . از امکانات جالب دیگه این برنامه این است که می تونید کانال های صدای بازی رو قطع کنید و فقط به صدای موسیقی گوش بدید.این برنامه قابلیت تعویض تم هم داره.همچنین با این برنامه می تونید بین دو تا PSP فایل ارسال و دریافت کنید (با WiFi ) .و حتی می تونید کنترل وسایل برقی هم در دست بگیرید.
تغيرات حاصل در اين ورژن :
حالا ديگه فريمور 3.71 M33 رو ساپورت مي كنه . (فقط PSP هاي چاق ) بازي هاي PSOne رو مي تونيد دو نفره با استفاده از USBHost بازي كنيد. مي تونيد ويدئو هاي ISO رو اجرا كنيد ، حتي از طريق USBHost . و ...نكته :بازي هاي دو نفره PSOne از طريق WiFi هنوز آزمايشي است و نسخه بتاي آن است.
لينك دانلود irsell 3.7
http://www.exophase.com/psp/download/pspirshell37.zip
دانلود تم هاي اين برنامه
http://www.cheesefactory.us/filecenter/irshell/irs_skinspack10.zip
دانلود USBHost
http://www.irshell.org/download/usbhostfs_PC_Win_1.7b.zip
منبع يور پي اس پي
--------------------------------------------------------------------------
اقا جاويد شما تهران هدفون بلوتوس نديديد اگه ديدي قيمتش چنده؟؟؟؟
آقا رسول 3.8 هم اومده! البته می دونم که می دونید ولی اگه می تونید لطف کنید تغییراتش رو بنویسید
اره اميررسا جان اومده خودمم دارمش ولي مثل اينكه مشكلاتش زياده من كه از بس هنگ كرد پاكش كردم و همين 3.7 ريختم.
من شنیده بودم تصویر نصفه اش به خاطر اینکه کابل ها اصل نیست
کابل های خروجی تصویر برای PSP Slim
کی از مهمترین مزیت های PSP Slim دارا بودن خروجی تصویر می باشد. حال دو سوال مهم پیش می آید که مزایای این خروجی تصویر چه می تواند باشد و اینکه کیفیت تصویر در چه حدی است.
مزایا :
شما به راحتی با وصل کردن کایل خروجی تصویر به تلویزیون می توانید عکس ها ، آهنگ ها و فیلم های خود را به دوستانتان نشان دهید . البته نا گفته نماند که علاوه بر موارد ذکر شده ، شما می توانید فیلم های UMD و بازی های خود را نیز از طریق تلویزیون مشاهده کنید. استفاده از این خروجی وقتی تکمیل می شود که شما توانایی وصل شدن به اینترنت Wireless را داشته باشید و از تلویزیون خود به عنوان Internet Browser استفاده نمایید.
یکی دیگر از مزایای جالب ، توانایی ارتباط برقرار کردن PSP Slim با PS3 می باشد ، یعنی شما می توانید فایل های موجود در هارد PS3 را از طریق PSP Slim مشاهده کنید. در مسافرت ها نیز شما می توانید PSP Slim خود را به تلویزیون هتل وصل کنید و چنانچه PS3 خود در منزل Online باشد ، فایل های روی هارد آن را در هتل مشاهده کنید. جالب تر از همه توانایی PSP Slim در ضبط کردن کانال های مخصوص تلویزیونی و ذخیره کردن آنها روی هارد PS3 .
کیفیت :
میزان کیفیت هم به نوع تلویزیون شما و هم به نوع فایلی که شما قصد دیدنش را دارید ، بستگی دارد. به عنوان مثال یک تلویزیون عادی شفافیت و کیفیت یک LCD را ندارد. تصویر می تواند به صورت عادی و یا Widescreen پخش شود. سیگنال های تصویری نیز به نوع Progressive و interlaced پخش می شوند. Progressive یعنی پویایی بالای تصویری و در حین پخش فیلم های UMD و در حین بازی کردن فعال می شود . interlaced در مقایسه با Progressive دارای پویایی کمتری است و مناسب برای
دیدن تصاویر ، فیلم های شخصی و استفاده از Internet Browser است.
طبق گفته شرکت Sony کیفیت تصویری فیلم های UMD با کیفیت تصویر DVD Player برابری می کند و از لحاظ کیفیت صوتی برتری آن نسبت به خروجی صدای PS2 بدیهی است. یعنی وضوح صوتی PSP Slim نسبت به PS2 بیشتر می باشد.
این کابل های مخصوص فقط برای تلویزیون هایی که سیستم NTSC را پشتیبانی می کنند ساخته شده و الباقی تلویزیون ها توانایی پخش هیچگونه تصویری را ندارند.
این کابل ها یک سرشان به قسمت خروجی صوتی و کنترل وصل می شوند و طرف دیگرشان به دو مدل می باشد. شکل شماره یک که Component AV Cable نام دارد و توانایی نشان دادن همه ی فعالیت های PSP Slim به علاوه بازی می باشد. یعنی شما می توانید به کمک این کابل از طریق تلویزیون خود بازی کنید. شکل دو مدل AV Cable می باشد که با آن نمی توان بازی انجام داد.
منبع پرتو گیم
من یه جا تو ولیعصر سراغ داشتم18 تومن ای کاش میگفتی ادرس میدادم
جناب dark prince لطفا موذب باش اگه این فروم رو در سطح پایین میدونی میتونی بری فروم های دیگه کهادعای حرفه ای بودن میکنن
--------------------------------------------------------
psp های اسلیم قراره در فریم ویر های جدید مشکلش درست بشه (نیم صفحه رو میگم)
اقا رسول یه پچ هم براش اومده که باگ هاشو ردیف کرده
کسی برنامه ای میشناسه که بتونه فیلم های dvd رو با زیر نویس تبدیل کنه (بدون نیاز داشتن به framework3)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)