دوستان سلام
امیر خان اگه فایلی یا تاپیکی که توش مفصل راه آپ کردنش رو توضیح داده باشه نشونم بدی ممنونت میشم
راستی مغازه دار ها مطمئن نیستم بهشون بدیم آپ کنند
از چه سایتی باید frim ware جدید رو گیر بیارم
دوستان سلام
امیر خان اگه فایلی یا تاپیکی که توش مفصل راه آپ کردنش رو توضیح داده باشه نشونم بدی ممنونت میشم
راستی مغازه دار ها مطمئن نیستم بهشون بدیم آپ کنند
از چه سایتی باید frim ware جدید رو گیر بیارم
من که تو رشت از چند تا مغازه دار پرسیدم گفتن منظورت از آپدیت چیه ؟ یکی هم که می دونست گفت 10000تومن میگیره واسش .خودت آپ کنی بهتره . کاری هم نداره خیلی آسونه . فقط کافیه Sony erricson update service رو دانلود کنی که حدود 33 مگ هستش بعد برنامه رو نصب میکنی و خودشو آپ میکنه و بعد مدل گوشی رو انتخاب میکنی و ... ( البته قبل از اینکارا درایور گوشی رو باید نصب کنی برای اتصال کابل به usb ) فقط کافیه یه ذره انگلیسی بلد باشی خود برنامه میگه باید چکار کنی. sues رو هم میتونی تو گوگل سرچ کنی .اگه مشکلی داشتی متاپکس جان توضیح مفصلی واسه آپ نوشتن که میتونی به اون رجوع کنی ( نمی دونم کدوم پست بود والا واست نقل قول میکردم )
Last edited by Mahyar25; 06-09-2007 at 13:37.
از کجا میدونی که 75 تومنی اصل باشه؟ گارانتی های متفرقه هم الکی هستن فقط قیمت رو میبرن بالا . تازگی یکی از رفقا با گارانتی نیکاتل که معتبر هست خرید 330 تومن . اگه گارانتی زیاد برات مهم نیست میتونی این یکی رو بگیری .
واسه تشخیص چینی از فرانسوی هم راه مطمئنی در دست نیست
پست 895...
دوستان سلام
متاپکس جان 895 رو مطالعه کردم حالا می خواستم بدونم آخرین ورژن فریمور موجودچیه؟؟؟؟؟؟؟
با کد راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره مشخص میشه دیگه؟؟؟؟؟؟؟
برای وارد کردن کد ها وقتی فلیپ رو باز کردم چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟راست و چپو....... چجوری وارد کنم؟؟؟؟؟با کلید های راست و چپ کنار space کار نمیکنه.
دوستان سلام
خوب با فلیپ بسته کار کن وقتی پنجره مورد نظر اومد فلیپ رو باز کن
میتونی در حالت flip open بری تو main menu بعد از توی گزینه های بالاش system information رو انتخاب کنی.
عزیز فلیپ رو کامل باز کردم
عزیز وقتی فلیپ بازه باید با اسکرول کنار کار کنی . البته قبلش باید بری جایی که شماره میگیری . بالا =چپ و پایین = راست . دوتا پایین = دو بار اسکرول رو بگردون تا صدا کنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)