خوبه پس....
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
خوبه پس....
آره بابا از dial up که خیلی بهتره ولی خب هر چی سرعت بیشتر باشه بهتره دیگه نه
از كجا بفهميم كه ضد برق هست يا نه من دادم يه سيم برام سوكت زدن سيم مودم به اسپيليتر هم كه خود مودم داشت اسپيليتر هم مال خودشه فقط سيم تلفن پريز تلفن تا اسپيليتر خودم گرفتم كه به line خورده.
عزيز شما مشكل قطع شدن چراغ Adsl داري؟!
زنگ زدي به پشتيباني گفت كه بايد دو شاخه نميدونم چي چي باشه؟!
من هم ماهه پيش زنگ زدم همين مشكل داشتم 30 بار در روز چراغ Adsl مودم روشن خاموش ميشد زنگ زدم يه مشت چرت و پرت گفتن منم قطع كردم...!
از مركز مخابراتي فرد اسدي هيچ كس اشتراك adsl نداره ببينم چه شركتي سرعتش خوبه من خودم آسيا دارم.
بابا از كجا بفهميم آسيا واقعا داره چه سرويسي به ما ميده ( چه پهناي باندي) ؟؟؟ چه دليلي وجود داره داره 128 ميده اونم تو اين مملكت دزد بازار
نه من اصلا مشكل قطع شدن ندارم فقط سرعتم جالب نيست دوستمون گفت از سوكته هست نبايد ضد برق باشه منم گفتم از كجا بدونم ضد برق هست يا نه . من مشكلي نداشتم مشكلي كه الان دارم وقتي كامپيوتر ريست ميكنم يا اينترنت قطع ميكنم آنلاين ميمونه بايد زنگ بزني قطع كنن دوباره وصل بشي اين اذيت ميكنه كه اول ميگفتن از مودمته كه گفتم چرا اوايل اينجوري نبود يا صبانت كه داشتم اصلا ديسكانكت نميكردم همينجور خاموش ميكردم حالا ميگن ايراد عمومي هستش از اكانتينگ ماست بازم بعضي ديگه بر ميدارن ميگن از مودم هست خودشون هم با هم هماهنگي ندارن
اين مشكل منم دارم...ولي براي من اينطوره كه مثلا چراغ aDSL خاموش ميشه بعد يه دقيقه بعد روشن ميشه..ولي نميتونم كانكت شم...اولا كه هر موقع اينطور ميشد مودم انيستال ميكردم دوباره نصب ميكردم درست ميشد..ولي بعدا فهميدم هر موقع اينطوري شد يه 15-20 صبر كنم بعد خودش درست ميشه...
من فكر ميكنم كه آسياتك يك زرنگي بزرگي داره ميكنه.اون كساني كه مودم را خريدن ؛ سرعتشون را كم ميكنه و به ديگران ميده.چون ديگه به اين كاربر احتياجي ندارند.چون بيشتر پولشون را از فروش مودم بدست ميارند.من يك ماه رايگان عالي بود تا تمديد كردم(مودم را خريدم) ديگه افتضاح شده است.
ممنون از پاسخت . اما می خوام بددونم که کافی نتها معمولا ADSL با چه سرعتی دارند ؟ مثلا اگه یه نفر بخواد یه DVD رو تو کافی نت دانلود کنه چقدر طول میکشه ؟
نه بابا من كه مودم از صبانت گرفتم كردن تو پاچم حسابي الانم از آسيا گرفتم اصلا راضي نيستم بايد بري تو يه منطقه بدبخت بيچاره زندگي كني كسي ندونه adsl چيه تا بتوني يخورده خوب استفاده كني . گفتم فقط آشنا داشته باشي ديش بزاري همين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)