ظاهرا اشتباه تایپی صورت گرفته و واقعا اینجور نیست
زیادی ارزون بود![]()
ظاهرا اشتباه تایپی صورت گرفته و واقعا اینجور نیست
زیادی ارزون بود![]()
اگه یک ساله بخری میشه کل حجم رو همون ماه اول استفاده کرد ؟ یعنی ترافیکی که میده برای یک ساله یا اینکه ماه به ماه حجم میده ؟
فکر نکنم
هر ماه به ماه شارژ تمدید میشه
تنها سرویس ارائه شده با مشخصات مورد بحث (16 مگ، 384 هزارتومنی) در پنل مخابرات به صورت زیر هست:
![]()
نمی دونم این طرح ها رو از کجا میگید، ولی توی سایت مخابرات همین یه دونه فایل هست:
خلاصه که به ۲ دسته تقسیم کرده:
۱- اقتصادی برای کم مصرف ها
۲- سرعت ۲ برابر
دسته اول حجم ها خیلی کمه و قیمت ها هم پایین. به ۲ صورت پس پرداخت و پیش پرداخت ۳، ۶ و ۹ ماهه.
در پس پرداخت، ترافیک ذکر شده برای ۱ ماهه و در پیش پرداخت برای کل دوره.
دسته دوم یه جورایی مثل غزاله و سرعت ۲ برابر یا ۴ برابر تحویل میده. ولی حجم به طور محسوسی کم شده.
مثلاً غزال ۴ به ۱۶، ۱۷۵ گیگ می داد، الآن ۶۰تا. قیمت هم همون ۴۰ تومن. (برداشت من اینه که نزدیک ۳ برابر دارن می کنن تو پاچه)
این دسته هم پس پرداختی و پیش پرداختی داره که در پس پرداختی، ترافیک ذکر شده برای یه ماه و پیش پرداختی برای کل دوره هست. (مثلاً ۳ ماه ضرب در ماهی ۶۰ گیگ برای سرویس متناظرش در پس پرداخت، ۶ ماه ضرب در ماهی ۶۰ و ...)
این برداشت من بود ... حاله دیگه این سرشار و سحرخیز و شب خیز و اینا نمی دونم چین.
به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی![]()
واقع بین هستیم، نه بدبین !
بحث بر سر قاعده-ی یک چهارم بین الملل نیست ! موضوع اینه که قیمتها بشدت افزایش پیدا کردن و بقول دوستمون حدودا 3 برابر شدن !
Last edited by leo.unique; 07-02-2019 at 13:13.
توی طرح جدید مقدار حجم ماهیانه کم شده و قیمت ها بیشتر شده. طرح غزال باز بهتر هست.
قیمتهاشون وحشتناک. هر کی پس پرداخت غزال شانس آورده چون قرارداد اسما یکساله است ولی مثلا برای من تا 1 دی 1400 خورده.
پیش پرداخت هم باشی به نظر سرویس استاندارد خیلی بهتر از این کمپین آشغالی. مردم نباید بخرند تا زود جمع بشه.
فایل pdf تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رنگین نت فقط واسه کم مصرفها خوبه
مثلا کسی که ماهی 40 گیگ کافیه براش و از سرعت 2 مگ راضی نیست با رنگین نت سرعت 8 مگ میگیره با همون ماهی 40 گیگ و همون قیمت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)