باید بری توی یگان و توی اونجا کارهاتو انجام بدن دیگه! پلیس + 10 که نمیوتونه کسری خدمت برات بگیره. مدارکتو اماده کن رفتی خدمت انجام میشه. حالا واسه محکم کاری یه سری بزن یا زنگ بزن بپرس. کسری رو هم بخوان بردارن از اوله سال بعد اجرا میشه نه الان
باید بری توی یگان و توی اونجا کارهاتو انجام بدن دیگه! پلیس + 10 که نمیوتونه کسری خدمت برات بگیره. مدارکتو اماده کن رفتی خدمت انجام میشه. حالا واسه محکم کاری یه سری بزن یا زنگ بزن بپرس. کسری رو هم بخوان بردارن از اوله سال بعد اجرا میشه نه الان
Last edited by western1; 22-05-2014 at 14:00.
ماه اول گذشت به هر شکلی که بوووود
میان دوره هم ندادن نامردا :-/
10 روزه دیگه قراره 2روز و 3شب بریم اردوگاه توی شهرستان جهرم
کسی می تونه بگه دقیقا چه کارا می کنیم اونجا؟
چیا لازمه ببریم؟
چه نکاتی رو رعایت کنیم؟
سخته؟
داداش خیلی سخت گذشت؟![]()
داداش آخه من شنیدم با برگ سبز مشه. یعنی شما میگی نمیشه؟
واالا سختیش بستگی به روحیت و امادگی بدنیت داره
اون اوایل با کمبود خواب و عجله ای بودن همه کارا مشکل داشتم
الان با اونا کنار اومدم مشکل اصلیم ورزش های صبحگاهی هست مخصوصا دور میدان که با تفنگ میدوییم جونم در میره
کلا تا حدود 9 صبح اگه زنده یمونم بقیش کلاس تئوری هست و مشکلی نیست
البته اردوگاه هم در پیشه
سلام دوستان
برادر من چند وقت پیش رفت بیمارستان نیرو دریایی رشت برای ادامه امور معافیتش و بهش گفتن که یک هفته دیگه به ما زنگ میزنن که چه روزی بره کمیسیون.
الان تقریبا 10 روزی گذشته اما با ما تماس نگرفتن
با بیمارستان هم تماس میگیریم میگن باید خودتون بیاید اینجا و از امور درمان پرسو جو کنید!
کسی در جریان هست که این کارای کمیسیون روندش همینجوریه یا نه؟
الان ما چی کار کنیم؟ باز بریم بیمارستان پرسو جو؟ یعنی یادشون رفته زنگ بزنن؟؟
داداش دیر آمدی تمام شد
بالاخره بعد از ۲۱ ماه و معادل ۶۴۰ روز خدمت من هم در نیروی زمینی ارتش تمام شد ( اعزام ۱\۶\۹۱) هم روز های خوش داشت و هم سخت با این که در شهر خودم بودم اما فشار و حجم کاری که هر روز سر کار داشتم زیاد بود و از طزفی هم بد اخلاقی ها و بد رفتاری ها برخی کادریی ها باید به ان اضافه کرد. در این خدمت چیزی گیر آدم نمیاد جز چند دوست ( وظیفه و کادر) که میتونه سالهای زیادی ماندگاری داشته باشه.
در یکی از این صفحات دیدم دوستی بین رفتن به خدمت و ارشد مردد بود ، ۲ سال پیش وقتی که ماه دوم آموزشی شروع شده بود مهر ماه بود که نتیجه ارشد اعلام شده بود و شبانه قبول شده بودم اما دیدم تا ۲ یا ۳ سال دیگه از جسمی یا روحی شاید توان و تحمل پایین تر باشه برای همین بیخیال خدمت شدم و هیچ وقت هم حسرت اون رو نخوردم و امسال دوباره شرکت کردم و رتبه ام نسبت به ۲ سال قبل بهتر شد.
امیدوارم خدمت همه دوستان چه اونهایی که در حال خدمت هستند و چه اونهایی که به زودی اعزام میشن به خوبی و خوشی باشه.
گفتم که هم قبل اعزام میتونی اقدام کنی و هم بعد از اعزام و هیچ فرقی نمیکنه.
شما اگه مطمئن نیستی با خیال راحت بزار برا بعد از اعزام.
اونا منظورشون 7 روزه کاری بوده که شما به طور عادی باید چند روز بزاری روش .
پس صبر کن خبر میدن.
اگر خبری نشد حدود 5 . 6 روز دیگه برو پیگیری کن.
پس صبر کن خبر میدن.
الان 12 روز گذشته بازهم تا اخر این هفته جدید صبر میکنیم
امیدوارم زودتر جواب بدن چون خیلی استرس داریم![]()
پس صبر کن خبر میدن.
الان 12 روز گذشته بازهم تا اخر این هفته جدید صبر میکنیم
امیدوارم زودتر جواب بدن چون خیلی استرس داریم![]()
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)