این مقادیر تو بخش status یا همون وضعیت باید باشه.البته تو مودمای مختلف فرق داره.اگه میتونید به پشتیبانی زنگ بزنید کارتون سریعتر راه میفته.شماره پشتیبانی اینه 02182201.
![]()
این مقادیر تو بخش status یا همون وضعیت باید باشه.البته تو مودمای مختلف فرق داره.اگه میتونید به پشتیبانی زنگ بزنید کارتون سریعتر راه میفته.شماره پشتیبانی اینه 02182201.
![]()
Last edited by csssaeed; 13-03-2013 at 00:55.
سعید جان بیخیال قیمت پسته وپراید شدن ....من و تو داریم بحث دو تا شکلک میکنیم .بیا اشتیشاید واحتمالا مشکل از زیرساخت پارس در کرمان باشه
راستی کسی میدونه چرا در سایت های چک ip من location تهران دارم بجای کرمان ؟؟؟؟؟؟؟![]()
۰۲۱-۸۲۲۰۱ همیشه واسه من جواب داده ولی شبا تعدادشون کمتره بیشتر پشت خط میمونی.خدایی همه مودب هستن![]()
عزیز دلم من این بحثو تموم شده میدونم و به قول شما آشتی.
در مورد آی پی هم طبیعیه.برامن هم از تهران و اصفهان و بوشهر و گاهی هم شیراز آی پی میده.آی پی متغیر همینه دیگه.
توي قسمت وضعيت مودم من اصلا همچين چيزي نيست !!! به غير مشكل نويز خط تلفن ميتونه مشكل از جاي ديگه باشه ؟
اگه نويز باشه و از سيم نباشه از كجاست و چه جوري بايد درستش كنيم ؟
ممنون
ip static برای یوزر معمولی چه کمکی میکنه ؟ به تغییر سرعت که ربط نداره ؟
هیچ کمکی نمیکنه و به سرعت هم ربطی نداره.کسانی که معاملات بانکی بین المللی انجام میدن به آی پی ثابت احتیاج دارن که در ازای پرداخت یه مبلغ اضافه میتونن آی پی ثابت بگیرن.البته کاربردهای دیگه هم داره اما رو سرعت اثری نداره.
اگه مودمتون wireless هستش که میتونه از سایر وسایلی باشه که تو خونه از امواج وایرلس استفاده میکنن.
نگاه کنید به وضعیت ما توروخدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یعنی برم دوباره با پارس انلاین تمدید کنم توروخدا با این وضع
یه شب 60 مگ یه شب 16 مگ دانلود کرده ، میرم نامحدود سرعت گوز میخرم از مخابرات از شر شب بیداری برای 16 مگ خلاص شم .
Last edited by reza_electronic; 13-03-2013 at 11:36.
دوست عزيز نامحدود بگير با سرعت 100 بشين 20 گيگ دانلود كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)