قبلا DNS ست نمیکردم
امروز امتحانی رفتم ست کردم که دیدم پینگ زیاد میشه پاکش کردم
گاهی آدم میخواد ثواب کنه کباب میشه
ایشالا وضعیت سرویس های دوستات بهتر میشه
راستی شما و دوستات تو 1 مرکز مخابراتی هستین؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قبلا DNS ست نمیکردم
امروز امتحانی رفتم ست کردم که دیدم پینگ زیاد میشه پاکش کردم
گاهی آدم میخواد ثواب کنه کباب میشه
ایشالا وضعیت سرویس های دوستات بهتر میشه
راستی شما و دوستات تو 1 مرکز مخابراتی هستین؟
نه بابا من که همیشه با وی پی ان کانکت میشم و به کلی از دوستان هم دادم و تا حالا که مشکلی نبوده
یکشو که نمیدونم ولی همه توی شرق تهرانیم !
آقا DNS من روی اتومات بوده و الان PING 450 هست!
حالا چه DNS رو وارد کنم که سرعتم بیشتر شه؟؟!
85.15.1.10
85.15.1.12
خیلی جالبه که جمیعا ping هامون شبیه به همه الان![]()
قبلا من اولی را 85.15.1.10 میگذاشتم دومی هم آی پی مخابرات را ولی الان هیچکدام را نمیگذارم.دی:
یه تاپیک هست توی همین تالار یه برنامه معرفی کرده برای تست ای پی dns سرچ کنی پیدا میکنی..
سلام دوستان..
راسته میگن سرعت اپلود ربطی به پینگ نداره ؟!
پس چرا وقتی سرعت آپلود کمه پینگ میره بالا همیشه ؟!!
ماشاء ا.. همه وضعیت پینگ هاشون بالاست
4.2.2.4 که در بهترین وضعیت شاتل 150 تا 174 میلی ثانیه و نرمال 200 تا 230 کجا و ..
احتمالا 30 یا 40 به یک میبندند
همچنان خبری از این هدیه نشد که نشد![]()
دوستان عزیز خوب توجه کنید که یه سری اطلاعات مهم به دست آوردم :
اگر یادتون باشه ( به 600 صفحه قبل رجوع کنید ) همگیه کاربران شاتل ، از سرعت بسیار پایین در ساعات رایگان شکایت داشتن . این افت سرعت بخاطر سیاست غلط خود شاتل بود که میومد و سرعت رو کم میکرد و بهونش هم شیر بودن ( share ) اینترنت بود .
بعد که فهمید عجب اشتباهی کرده و همه ناراضی هستن و داره کمکم مشتری هاش رو از دست میده ، اومده یه حرکت جالب انجام داده ، اونم اینه که :
پهنای باند رو ردیف کرده تا کسی مشکل افت سرعت نداشته باشه ، ولی الان یک به پانزده ، سرویس ارائه میکنه !!
الان اگر متوجه شده باشید ، کمتر کسی هست که بگه در ساعات رایگان نمیتونه با سرعت بالا دانلود کنه . یعنی اینکه الان مشکل افت سرعت رو ردیف کردن ولی دارن مثل چی سرویس بیکیفیت ارائه میکنن .
ولی از حق نگذریم ، ما ها هم خدا رو میخوایم هم خرما رو .
یادمه که یه زمانی ، آرزوی داشتیم با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنیم ( در ساعات رایگان ) . حالا که داریم دانلود میکنیم ، میگیم چرا پینگمون بالاست.
دوستان عزیزی که سرعت بالاتر از 512 دارن ( 1 مگی ها و 2 مگی ها ) :
1 .من میخوام برم سرویس 2 مگابیت رو بگیرم . میخوام ببینم سرعت دانلود در ساعات غیر حجمی ( 1 تا 7 صبح ) چقدره ؟؟؟
2 . سرعت در ساعات حجمی چقدره ؟؟؟؟
3 . پینگتون چطوره ؟؟؟
4 . می ارزه برم به سرویس 2 مگابیت ارتقا بدم یا نه ؟؟؟
5 . راستش رو بخواید میخوام یه دستی هم آنلاین بازی کنم .میتونم یا نه ؟؟؟ ( CoD 6 و L4D 2 )
با تشکر از شما دوستان عزیز![]()
هم اکنون 332 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 332 مهمان)