تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2209 از 2403 اولاول ... 12091709210921592199220522062207220822092210221122122213221922592309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,081 به 22,090 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

یکی از دوستان تو پ.خ بهم اطلاع داد که سرویس 2 مگ مخابرات شبانه رایگان سرعتش از 60 شده 120 و کمی قابل تحمل شده ، منم اومدم این ماه 2 مگ گرفتم ! دیشب این پیغام بود :

مدرک :

همونطور که میبینید اون قسمت : و از تاریخ 5/12/93 به بعد به ازاء دانلود شبانه حجم مشترک کسر خواهد شد ! درج نشده بود !! دزدی واضح تر از این ؟

دیشب آخرین دانلود رو کردم اونم با سرعت نصف سرویس ، یعنی 2مگ : 120 ، حالا همینم و اون 60 یه ماه پیش رو هم میخوان حذف کنن ؟ باید 28 روز هیچ دانلودی نکنم یعنی ؟
    +
    +
    +
    دوستان این قضیه کمپین پایییز و نوروز و فیلانو بیصار داستانشون چیه ؟ از این منزل فعلی تا تابستون نقل مکان میکنم در نتیجه خرید سرویس یه ساله عقلانی نیست ! راهه دیگه ای نیست ؟
    سلام
    فک کنم قرار دادهای 3 ماهه هم ببندن ، دقیقا نمیدونم
    وقتی مخابرات بودم ، یه چیزی در این مورد شنیدم حالا نمیدونم امکانش هست یا نه ، میتونی بپرسی

تو پروفایل مینویسه کمپین هستین یا نه ؟ من الان نمیدونم این کم شدن حجم شاملم میشه یا نه.

سرويس فعال: Pr-S00-ADSL-2048-60G-12M
    سلام
    آره مینویسه ، کمپین ها 1 ساله هستن ، اگه شما قرارداد 1 ساله بسته باشی

خوب تا الان که این پیام برای من نیومده

البته همچین چیزی یعنی تبعیض و دزدی و کم فروشی مخابرات گیلان (نه استانای دیگه) تو روز روشن و هیچ نهادی هم نیست که به این مورد رسیدگی کنه. کشور این قدر بی صاحاب

از طرفی از کجا معلوم فردا من سالیانه گرفتم از فرداش سرعت همینم کم نکردن و بعد کلا دانلود رو قطع کنن و بعدش کلا نت رو قطع کنن !!

اینجا که رسما گاو دکفته بازاره و کسی به کسی نیست.فردا معلوم نیست چه برسه به یکسال

از طرفی اینجایی هم که ما هستیم فقط مخابرات نت میده و شرکت دیگه ای نیست پس ما چطوری بریم یه شرکت دیگه.

مثل این میمونه به طرف بگن یا ادامت می کنیم یا برو حبس ابد بدون عفو مشروط

-----------------------------------------

الان این یکساله مثلا 8 گیگ به ازای هر ماه 8 گیگه که میشه 96 گیگ یا در کل سال فقط 8 گیگ؟

سلام
    بله دقیقا منظور منم همینه ، چون علوی میگفت ما به شما ( کمپین سالانه ها ) گفتیم دانلود رایگان شبانه میدیم ولی نگفتیم چقدر
    من فقط از همین میترسم ، چون با همین دلیل هر وقت بخوان میتونن محدود کنن حتی همین کمپین ها رو
    نه ماهی 8 گیگ هست که در سال میشه 96 گیگ ، البته اگه مودم رایگان نگیری به ازاش 2 گیگ حجم اضافه میدن که میشه ماهی 10 گیگ و 1 سال 100 گیگ

2. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

لعنت به اینا ، سرعت باز همون 120 هست ، یعنی فقط زر اضافه زدن ، هیچی تغییر نکرده حتی با حذف شبانه ماهانه ها

4. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

لعنت به اینا ، سرعت باز همون 120 هست ، یعنی فقط زر اضافه زدن ، هیچی تغییر نکرده حتی با حذف شبانه ماهانه ها
    از همین داخل پنل تغییر سرویس بدی به یکساله اوکی هست یا قرادداد حضوریه؟؟

سرعت با فیل شکن 120 بدون اون 70 تا 60

6. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اینام همینو میخوان که ملت بیان 1 ساله بگیرن پول گنده به جیب بزنن و بعد سر کیسه شون کنن
    بهتره فعلا یک ساله نگیرید چون اوضاع معلوم نیست تا چند وقت دیگه چی بشه ، یهو همون یه ساله رو هم مثه شاتل قانون محدودیت میزارن یا سرعتش که الان نصف سرعته واقعیه رو میکنن یک چهارم کاری هم نمیتونید بکنید یا هم کلا حذف کنن تا عید صبر کنید و با سرویس های ارزون تره ماهیانه ... بسوزید و بسازید ، بدرد 4 تا صفحه باز کردن شاید بخوره
    +
    اگه تا عید اوضاع همینجور بمونه و ماهیانه واقعا دانلود شبانه ش حذف شده باشه از اونجایی که قرارداد سالیانه هم خیلی ها مثه بنده تن به ریسکش نمیدن ، رفتن به شاتل به صرفه تره ! لااقل هفته ای یکی دو شب میشه دانلود کرد تو شاتل و پینگشم بهتره
    .
    در ضمن دوستان اندیشه ، اوضاع شبانه اونجا چطوره ؟
    Last edited by SA.JJ.AD; 25-02-2015 at 04:01.

8. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

من زنگ زدم، گویا فقط کمپین های 1 ساله دانلود رایگان دارن، سرویس های 1 ساله معمولی خارج از کمپین از جمله خودم شامل دانلود شبانه رایگان نمیشن.

10. این کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

باید حضوری باشه اگه بخواید رو قبض تلفن بیاد
    تو پنل فک کنم پول یه سال رو باید یجا بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

والله منم فقط از شنیده ها با خبرم ، ولی اینطوری که معلومه دارن خذف میکنن شرکت ها ،البته همونطوری که گفتی نه برای همه یوزرها
    الان کدوم شرکت از مخابرات بهتره؟
    بنظرم همه یکین ، بعد من متاسفانه تازه 2 ماهه کمپین شدم یعنی حالا حالاها هستم در خدمت مخابرات
    شرکت بهتر از مخابرات هم هست ، شما یه جستجو کنی پیدا میکنی ایده ال رو ، ولی مشکل همونی هست که شما کفتی ! یعنی ماها که تازه 1 ساله گرفتیم باید ریسک بزرگی کنیم که سرویس رو عوض کنیم که من فکر کنم 6 ماه رو بگذرونم اینکار رو بکنم.

سرعت دیشب پایین تر از شب های قبلش بود ، 50-60 ! برای 1 مگ .
    الان روزها هم سرعتش که رفته بود رو 220 اومده رو 100 ! کلا هی بیشتر فشار میدن ما هم بیشتر تشکر میکنیم

ریسک اینو باید بپذیری که 1 ساله ممکنه هر بلایی شبانش سرش بیاد و بعد دستت تو پوست گردو هست، در هر صورت حضوری بری بهتره.

اینام همینو میخوان که ملت بیان 1 ساله بگیرن پول گنده به جیب بزنن و بعد سر کیسه شون کنن
    بهتره فعلا یک ساله نگیرید چون اوضاع معلوم نیست تا چند وقت دیگه چی بشه ، یهو همون یه ساله رو هم مثه شاتل قانون محدودیت میزارن یا سرعتش که الان نصف سرعته واقعیه رو میکنن یک چهارم کاری هم نمیتونید بکنید یا هم کلا حذف کنن تا عید صبر کنید و با سرویس های ارزون تره ماهیانه ... بسوزید و بسازید ، بدرد 4 تا صفحه باز کردن شاید بخوره
    ...
    در ضمن دوستان اندیشه ، اوضاع شبانه اونجا چطوره ؟
    اندیشه افتضاح بود تا 1 هفته پیش ، ظاهرا همون طور هم هست ، حالا تا بعد چی بشه . شاتل 30 گیگ در ماه تضمینی دانلود داره ، مابقیش سرعتش افت میکنه در حد 5 کیلوبایت .

دوستانی که سرعتشون با قند شکن میره بالا ، اگه از نرم افزارهای تخمین سرعت مثه DU Meter چک میفرمایید سرعتتون هر چی باشه رو دوبرابر نشون میده ! سرعت واقعیتون نیست ، دلتون رو خوش نکنید . سرعتی که تو IDM میزنه درسته ، بی دلیل دنبال قند شکن نباشید که سرعتتون رو بالا ببرید.
    این نمونه دانلود یه فایل تو روز هست که پایینی رو DU Meter نشون میده سرعت 220 و بالایی که دانلود با IDM هست سرعت واقعی دانلود رو نشون میده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 3 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

شرکت بهتر

اندیشه افتضاح بود تا 1 هفته پیش ، ظاهرا همون طور هم هست ، حالا تا بعد چی بشه . شاتل 30 گیگ در ماه تضمینی دانلود داره ، مابقیش سرعتش افت میکنه در حد 5 کیلوبایت .

دوستانی که سرعتشون با قند شکن میره بالا ، اگه از نرم افزارهای تخمین سرعت مثه DU Meter چک میفرمایید سرعتتون هر چی باشه رو دوبرابر نشون میده ! سرعت واقعیتون نیست ، دلتون رو خوش نکنید . سرعتی که تو IDM میزنه درسته ، بی دلیل دنبال قند شکن نباشید که سرعتتون رو بالا ببرید.
    این نمونه دانلود یه فایل تو روز هست که پایینی رو DU Meter نشون میده سرعت 220 و بالایی که دانلود با IDM هست سرعت واقعی دانلود رو نشون میده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه از طریق bridge یا کانکشن ویندوز ب نت وصل میشین باید توی تنظیمات همون du نت جاری یا همون monitored interfaced رو روی lan بزارید چون پیشرفض روی all هست هم دیتای lan رو نشون میده و هم connection رو و باعث میشه سرعت جم و دوبابر نشون داده بشه

15. این کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

این چه مسخره بازیه آخه . یه نت و دانلود که تفریح جواناست باید اینجوری شه بعدش مواد مخدر و .... به وفور هست و آزاده

17. 5 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اختلال در مسیر 2 تا از گیت وی های بین الملل کشور

درست شد
    Last edited by asksup; 26-02-2015 at 01:28.

19. 3 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •