تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2209 از 2376 اولاول ... 12091709210921592199220522062207220822092210221122122213221922592309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,081 به 22,090 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

گفت و گو با بازيكني كه زياد گل مي‌زند
    برهاني: احساس بازي ايران و استراليا را داشتم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ديروز همان احساس بازي ايران و استراليا به من دست داد.

آرش برهاني در گفت وگو با خبرگزاري فارس، در خصوص قهرماني استقلال و كسب عنوان آقاي گلي صحبت كرد:

* از قهرماني با استقلال بگو؟
    بايد بگويم از هفته ششم ليگ برتر استحقاق قهرماني را داشتم و هفته‌ها در صدر جدول جا خوش كرده بوديم. حاشيه‌ و بدشانسي هاي زيادي داشتيم كه ذوب‌آهن يك پنجم آنها را نيز نداشت. حتي در چندين بازي در دقايق پاياني از سه امتياز محروم شديم و اين مسائل باعث شد رقابت نزديك شود؛ ولي در روز آخر موفق شديم عنوان قهرماني را از خود كنيم.

* هنگامي كه سوت آغاز بازي با پيام به صدا درآمد فكر مي‌كردي قهرمان شويد؟
    بله. نااميد نبوديم و از همان ابتدا به اميد قهرماني بازي كرديم.

* و از لحظه به لحظه ديدار اهواز نيز خبر داشتيد؟
    بله. از اسكوربورد ورزشگاه ثامن الائمه گل‌هاي تيم فولاد را تماشا كرديم. بايد بگويم هر گلي كه به ثمر مي‌رسيد باعث مي‌شد خوشحاليم دوچندان شود و انگار خودم گل مي‌زدم.

* ظاهرا پس از بازي به مجيد جلالي زنگ زده و از او تشكر كرديد؟
    بله. قبلا هم گفته بودم كه جلالي مرد بازي‌هاي بزرگ است و نسبت به تيم‌هاي مقابل آناليز خوبي دارد.

* به نظر تو قهرماني استقلال رمانتيك نبود؟
    همين عقيده را دارم. يادم مي‌آيد وقتي تيم ملي با استراليا مساوي كرد و به جام جهاني رفت خيلي خوشحال شدم. روز يكشنبه پس از قهرماني خوشحالي من مشابه روز هشتم آذر 76 بود.

* چه طور شد برهاني نتوانست ركورد آقاي گلي ليگ برتر را بشكند؟
    از ابتداي فصل گفته بودم كه قهرماني استقلال برايم مهمتر است. خدا را شكر مي‌كنم كه توانستم با كمك سياوش اكبرپور و ساير بازيكنان استقلال با 21 گل زده به عنوان آقاي گلي برسم؛ ولي بايد اعلام كنم از همان اول به فكر ركودشكني در ليگ برتر نبودم، البته كتمان نمي‌كنم كه آقاي گلي توام با قهرماني برايم بسيار لذت بخش بود.

* چرا ضربه پنالتي را آنگونه زدي؟
    به هنگام زدن ضربه پايم سر خورد، ضمن اينكه معتقدم پنالتي بايد تكرار مي‌شد چون بازيكناني كه بيرون از 18 قدم منتظر زدن ضربه من بودند حتي از من هم جلوتر رفتند و داور بايد آن ضربه را تكرار مي‌كرد. قبول دارم پنالتي را بد زدم؛ ولي نبايد فراموش كنيم هفته گذشته يك پنالتي بسيار حساس را مقابل سايپا تبديل به گل كردم.

* قلعه‌نويي پس از پايان بازي ديروز گفت، ديگر به برهاني پنالتي نمي‌دهم.
    سرمربي تيم از ابتداي فصل به من گفت پنالتي‌ها را بزنم و اين مسئله باعث دوچندان شدن روحيه من شد. در حال حاضر هم كه اين حرف را زده حتما مصلحتي بوده و با توجه به اينكه من كارهاي فردي را به مسئوليت تيمي ترجيح نمي‌دهم به تصميم وي احترام مي‌گذارم.

* براي فصل بعد چه برنامه اي داري؟
    بايد ابتدا با مديرعامل استقلال صحبت كنم و تا زماني كه با ايشان حرف نزنم در مورد پيشنهادات نه صحبت مي‌كنم و نه جوابي خواهم داد.

* اما شنيديم كه در صورتي كه پيشنهاد داشته باشي مي‌تواني از استقلال جدا شوي؟
    شنيده شما درست است. در قرارداد من ذكر شده كه حق ترانسفر دارم و در صورتي كه پيشنهاد داشته باشم مي‌توانم از اين تيم جدا شوم.

* در خصوص اينكه رقباي اصلي تو در جدول گلزنان خارجي هستند چه نظري داري؟
    بازيكنان خارجي كه امسال به ليگ ما آمده‌اند مهاجمان خوبي بودند و اعتقاد دارم آنها همطراز فورواردهاي خوب ايراني هستند.

* انتخاب قطبي براي تيم ملي را چطور ارزيابي مي كني؟
    ايشان مربي خوبي هستند و كارنامه خوبي در ايران داشتند. قطبي‌ از كره‌ شناخت خوبي دارد و با توجه به شناخت ايشان مي‌توانيم به جام جهاني صعود كنيم.

* چقدر براي حضور در تيم ملي انگيزه داري؟
    خيلي زياد، سعي مي‌كنم با تمام وجود بازي كنم تا در تركيب تيم ملي ايران حضور داشته باشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    عليزاده: در اين فصل خيلي زجر كشيدم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از كسب مقام قهرماني خيلي خوشحالم اما زجر زيادي كشيدم.

علي عليزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: قهرماني خيلي خوب و دلچسبي را به دست آورديم. در اين فصل سختي هاي زيادي كشيديم. خود من هم خيلي زجر كشيدم.
    وي ادامه داد: بعد از مسابقه پرسپوليس و استقلال چهار روز خودم را در خانه حبس كردم. روزهاي تلخي را سپري كردم اما خوشحالم كه همه چيز ختم به خير شد.
    مهاجم استقلال در مورد قراردادش با اين تيم گفت: يك فصل ديگر با اين تيم قرارداد دارم اما بايد ببينم فصل آينده چه اتفاقي رخ مي دهد و مسئول كادر فني تيم چه كسي است.
    عليزاده درمورد اينكه اعلام شده قلعه نويي فصل آينده هم در استقلال است تصريح كرد: در فوتبال ايران اتفاق هاي زيادي رخ مي دهد و معلوم نيست در باشگاه ها چه كسي مي آيند و چه افرادي مي روند.بنابراين بايد ببينم چه پيش خواهد آمد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آرفي: با هيچ باشگاهي مذاكره نكرده‌ام

خبرگزاري فارس: مهاجم آلماني تيم فوتبال پيام مشهد گفت: با هيچ باشگاهي براي امضا قرارداد صحبت نكرده ام.

اشپيتيم آرفي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد شايعه پيوستن به پرسپوليس گفت: در حال حاضر من در مشهد هستم. از اينكه پيام به دسته اول سقوط كرد خيلي ناراحتم و نياز دارم حداقل يك روز استراحت كنم تا از نظر روحي و رواني به آرامش برسم.
    مهاجم 18 گله پيام تاكيد كرد: با پرسپوليس مذاكره اي نداشته ام. اگر پيشنهاد خوبي از تيم هاي ايراني به من برسد در موردش فكر خواهم كرد هرچند از تيم هاي عربي و اروپايي هم پيشنهاد دارم.
    آرفي افزود: روز جمعه يا شنبه ايران را به مقصد آلمان ترك خواهم كرد. اگر تا آن زمان پيشنهاد خوبي داشته باشم در موردش تصميم گيري مي كنم اما آنچه مسلم است اينكه در پيام نخواهم ماند چون اين تيم به دسته اول سقوط كرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در واكنش به صحبت‌هاي پيرواني
    شفيع: ميهمان برنامه ورزش و مردم ربطي به پرسپوليس نداشت

خبرگزاري فارس: تهيه كننده و مجري برنامه ورزش و مردم گفت: پسر بچه 6 ساله كه در برنامه ما حضور داشت از پرسپوليس انتقادي نكرد.

بهرام شفيع در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد انتقاد افشين پيرواني از برنامه ورزش و مردم عنوان كرد: محمد پارسا پسر 6 ساله اي كه در برنامه ما حاضر شد فقط يكي از هزاران كودك ايراني است كه اطلاعات ورزشي خوبي دارد و حضورش ربطي به انتقاد از پرسپوليس نداشت. پارسا در مورد تيم منچستر يونايتد هم صحبت كرد. او درباره بازيكنان مطرح جهان هم حرف زد
    مجري برنامه ورزش و مردم ادامه داد: هدفم از آوردن اين كودك اين بود كه بگويم بايد بزرگترها در ورزشگاه ها درست فكر كنند و رفتار درستي داشته باشند و در تشويق هايشان از حرف ناجور به كار نبرند. وقتي كودكان ما اين قدر به فوتبال علاقه دارند نبايد خدايي نكرده موجب بدآموزي شويم.
    شفيع تاكيد كرد: هيچ نسبت فاميلي با اين كودك نداشتم. شخصي او را به من معرفي كرد و گفت كه اطلاعات ورزشي خوبي دارد. از اين دست كودكان در بسياري از خانواده ها ي ايراني وجود دارند.
    گفتني است افشين پيرواني در انتقاد از برنامه ورزش و مردم گفته بود نقد پرسپوليس بچه بازي نيست كه يك بچه در مورد اين تيم صحبت كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    تقي پور: به قهرماني استقلال خوشبين بودم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به قهرماني در رقابت‌هاي ليگ برتر خوشبين بودم.

ابراهيم تقي پور در گفت و گو با فارس در خصوص پيروزي مقابل پيام و قهرماني در ليگ برتر اظهار داشت: من سابقه چندين ساله در ليگ برتر دارم و به همين دليل تجربه داشتم كه ممكن است در روز آخر اتفاقاتي بيفتد كه قهرماني به نام ثبت شود. خدا كمكمان كرد و توانستيم قهرمان ليگ برتر شويم.
    وي در خصوص بازي جوانمردانه فولاد اظهار داشت: 9 سال پيش ملوان توانست استقلال را در انزلي شكست دهد و پرسپوليس عنوان قهرماني را از آن خود كند. زيبايي فوتبال به همين مسائل است. فولادي ها روز يكشنبه ثابت كردند فوتبال جوانمردانه در ايران حرف اول را مي‌زند. مطمئنا اين بازي فولاد سال هاي سال در اذهان باقي خواهد ماند.
    تقي پور يادآور شد: در مشهد غريبه بوديم چون پيام در خانه خود بازي مي‌كرد اما امام هشتم در غربت ما را ياري كرد و به همين خاطر پس از پايان بازي شكرسگذاري كرديم. جا دارد اين قهرماني را به هواداراني تقديم كنيم كه در طول فصل زحمات زيادي را متحمل شدند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در واكنش به اتهام تباني به فدراسيون فوتبال
    محمدي: قهرماني را به كام استقلال تلخ نمي‌كنيم

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: قهرماني را به استقلالي‌ها تبريك مي گويم، اما از آنها گلايه دارم.

عزيز محمدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد اتهام تباني هواداران استقلال به فدراسيون مبني بر حمايت از يك تيم خاص در جريان بازي با سايپا و پيش از قهرماني اين تيم تصريح كرد: من قهرماني را به استقلال و مسئولان اين باشگاه تبريك مي گويم همچنين به ذوب آهني ها كه تا آخرين لحظه فوتبال خوبي ارائه كردند. از مسئولان فولاد و سرمربي اين تيم كمال تشكر را دارم كه با انجام بازي جوانمردانه جاي هيچ حرف و حديثي را باقي نگذاشتند.
    رئيس سازمان ليگ ادامه داد: با اين حال از دوستان استقلالي گلايه دارم اما اين قهرماني را به كامشان تلخ نمي كنم. در مورد اين صحبت ها بهتر است مردم قضاوت كنند. من قبلا هم گفته بودم براي فدراسيون فرقي نمي كند كدام تيم قهرمان شود.
    محمدي تاكيد كرد: خوشبختانه سرنوشت قهرماني در دست خود تيم ها بود و در ديدارهاي شرافتمندانه نتايج رقم خورد.
    رئيس سازمان ليگ درباره رضايت خود از نحوه برگزاري اين مسابقات گفت: بهتر است در اين زمينه كارشناسان نظر بدهند؛ البته معتقدم فصل آينده بايد بهتر باشيم.

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •