تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2208 از 4428 اولاول ... 1208170821082158219822042205220622072208220922102211221222182258230827083208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,071 به 22,080 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    يه اتفاق خيلي عجيب واسه من افتاده :
    دو روز پيش من رفتم و دو تا اشتراك 1024 محدود پارس آنلاين ثبت نام كردم براي دو تا خط تلفن مجزا كه هر دوشونم توي خونه خودمون هستن و هر دو خط هم دقيقا هفته پيش ثبت نام شدن و باهم وصل شدن . امروز خط ها رانژه شد و اينترنت 1024 هر دو تا خط فعال شد . يكي از خطها سرعت دانلودش از 450 تا 500 متغيره و خلي خوبه ولي اون يكي خط ديگه كه اونم دقيقا همين سرويسه 1024 هست ولي سرعت دانلودش نهايتا براي چند لحظه بعضي موقع ها 120 ميشه و اكثرا روي 90-100 هست .
    يه مودم smc هست و يكي tplink روي هر دوتاشم امتحان كردم اون خطي كه سرعت دانلودش بالاست روي هر دو تا مودم امتحان كردم روي جفتش سرعتش همونجور بالاست و اون يكي كه سرعت دانلودش كمه روي هر دو تا مودم امتحان كردم كه روي هر جفتشم همونجور سرعتش كمه .
    دوستان ميشه بگيد مشكل از كجاست كه اين خط هم مثل اون سرعت واقعي براي دانلود دانلود رو نميده ؟؟؟
    Last edited by attaghi; 12-03-2013 at 23:57.

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    دو روز پيش من رفتم و دو تا اشتراك 1024 محدود پارس آنلاين ثبت نام كردم براي دو تا خط تلفن مجزا كه هر دوشونم توي خونه خودمون هستن و هر دو خط هم دقيقا هفته پيش ثبت نام شدن و باهم وصل شدن . امروز خط ها رانژه شد و اينترنت 1024 هر دو تا خط فعال شد . يكي از خطها سرعت دانلودش از 450 تا 500 متغيره و خلي خوبه ولي اون يكي خط ديگه كه اونم دقيقا همين سرويسه 1024 هست ولي سرعت دانلودش نهايتا براي چند لحظه بعضي موقع ها 120 ميشه و اكثرا روي 90-100 هست .
    يه مودم smc هست و يكي tplink روي هر دوتاشم امتحان كردم اون خطي كه سرعت دانلودش بالاست روي هر دو تا مودم امتحان كردم روي جفتش سرعتش همونجور بالاست و اون يكي كه سرعت دانلودش كمه روي هر دو تا مودم امتحان كردم كه روي هر جفتشم همونجور سرعتش كمه .
    دوستان ميشه بگيد مشكل از كجاست كه اين خط هم مثل اون سرعت واقعي براي دانلود دانلود رو نميده ؟؟؟
    خب واضحه که مشکل از نویز خط تلفن هست و به احتمال زیاد سیمکشی خط تلفن مشکل داره.

3. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست عزیز من .گل من نمیدونم کجای این حرف من جنبه جدی داشت که که به من تهمت تهمت زدن را میزنی حالا خوبه با شکلک و شوخی کامنت گذاشتم و با یک کاربر دیگه بودم
    .هنوز هم رو حرف خودم هستم به همین دلیل هم نوشتم تو کرمان..در ضمن بازهم دوست عزیز بنا بر همین لینکی که از یوزرها در پارس گذاشتی که کاملا هم قابل استناد هم است میانگین سرعت که در بالای صفحه هست ۱.۷۶ Mb/s است که معادل ۲۲۵.۲۸ kb/s است که دقیقا معادل نصف سرعت تبلیغ کاذب پارس مبنی بر ۴ مگ است (سرعت ۴۵۰kb/s تا ۵۱۲ kb/s).من هم بصورت لحظه ای یا دقیقه ای با پارس سرعت ۴۰۰ داشتم ولی ملاک میانگین است .میزان رای ملت است
    من که تو متن توضیح دادم.پارس از اول مهر 91 خطها رو روی 4 مگابیت بسته.اگه از اول مهر به اینور حساب کنی میانگین سرعتها بالای 3 مگابیت هستش.اینم نمودار speed wave stats که توش مشخص کردم از کی خطها رو 4 مگابیت بسته شدن و افزایش سرعت از اون تاریخ به بعد به وضوح مشخصه.

پ.ن: اتفاقا من از همون شکلکی که گذاشتی تهمت زدن رو برداشت کردم.شما خوب دقت کن بین این دو شکلک کدوم معنای خنده و شوخی رو میرسونه و کدوم جنبه موذیانه و کنایه آمیز داره؟
    Last edited by csssaeed; 13-03-2013 at 00:28.

5. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خب واضحه که مشکل از نویز خط تلفن هست و به احتمال زیاد سیمکشی خط تلفن مشکل داره.

ممنون دوست عزيزم . والا از پايين (پيلوت) يه سيم 4خط مستقيم و بدون تيكه وصله اومده بالا (طبقه چهارم) كه اتفاقا سيم رو هم خودم دو ماه پيش عوض كردم چون 2خط بود ميخوواستم 4خط بندازم . روي اين سيم 3تا خط تلفن داريم كه يكيش اينترنت نداره و دوتاي ديگشم اينا هستن . تلفن هم به هيچ كدوم از اين خطا وصل نيست .
    حالا از كجا مشكلو بفهمم و رفعش كنم ؟

داره خودمونی میشه rasoulrasoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزيز

من روز اول که سرویسم رو وصل کردن سرعتم پایین بود زنگ زدم پشنیبانی گفت که اشتباها burst اعمال نشده ومشکل را سریع حل کردن

8. این کاربر از rasoulrasoul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من روز اول که سرویسم رو وصل کردن سرعتم پایین بود زنگ زدم پشنیبانی گفت که اشتباها burst اعمال نشده ومشکل را سریع حل کردن
    سلام
    دوست عزيزم از راهنمايتون خيلي ممنونم . ايشالله فردا صبح زنگ ميزنم به پشتيباني فقط خدا كنه مشكل همين باشه و رفع بشه .
    تشكر

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ممنون دوست عزيزم . والا از پايين (پيلوت) يه سيم 4خط مستقيم و بدون تيكه وصله اومده بالا (طبقه چهارم) كه اتفاقا سيم رو هم خودم دو ماه پيش عوض كردم چون 2خط بود ميخوواستم 4خط بندازم . روي اين سيم 3تا خط تلفن داريم كه يكيش اينترنت نداره و دوتاي ديگشم اينا هستن . تلفن هم به هيچ كدوم از اين خطا وصل نيست .
    حالا از كجا مشكلو بفهمم و رفعش كنم ؟
    اگه براتون امکان داره مودمو ببرین دم در منزل و جایی که سیم تلفن وارد خونه میشه وصلش کنید و تست کنید.(طبیعیه که برای اینکار به لپ تاپ احتیاج دارید).
    یه راه دیگه هم اینه که وارد تنظیمات مودم بشین و مقادیر SNR Margin و Line Attenuation رو پیدا کنید.اولی اگه بالای 20 بود عالیه و دومی هم باید کمتر از 30 باشه.هرچی کمتر بهتر.
    وارد شدن به تنظیمات مودم برا هر مودمی فرق داره اما رایجترینش اینه.این آدرسو تو مرورگر اینترنتی تایپ کنید و اینتر رو بزنید: 192.168.1.254 اگه یوزرنیم و پسوورد خواست admin رو وارد کنید.

یه نکته دیگه هم اضافه کنم و اونم اینکه پشتیبانیشون 24 ساعتس و همین الان هم میتونید زنگ بزنید و برا مشکلتون راهنمایی بخواهید.
    Last edited by csssaeed; 13-03-2013 at 00:39.

11. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

ممنون.
    خب اینا خودشونو مسخره کردند یا مشتری رو؟
    باید لا اقل اون 20 گیگ رو فقط بزارن در ساعات روزانه که سرعت بالاست. نه که شب ها که سرعت پایینه هم برای اون حساب کنند.

یه سوال هم دارم که برای طرح های محدودش دانلود شبانه محدودیتی داره؟
    من خودم هم 128 استفاده کردم هم 512 با 128 به زور یک گیگ میگرفتم شبانه اش اما با 512 2 گیگ بعضی موقع ها بیشتر میگیرم اما 1024 شبی بین 2 تا 4 گیگ باید بگیری

13. 2 کاربر از fanoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگه براتون امکان داره مودمو ببرین دم در منزل و جایی که سیم تلفن وارد خونه میشه وصلش کنید و تست کنید.(طبیعیه که برای اینکار به لپ تاپ احتیاج دارید).
    یه راه دیگه هم اینه که وارد تنظیمات مودم بشین و مقادیر SNR Margin و Line Attenuation رو پیدا کنید.اولی اگه بالای 20 بود عالیه و دومی هم باید کمتر از 30 باشه.هرچی کمتر بهتر.
    وارد شدن به تنظیمات مودم برا هر مودمی فرق داره اما رایجترینش اینه.این آدرسو تو مرورگر اینترنتی تایپ کنید و اینتر رو بزنید: 192.168.1.254 اگه یوزرنیم و پسوورد خواست admin رو وارد کنید.

یه نکته دیگه هم اضافه کنم و اونم اینکه پشتیبانیشون 24 ساعتس و همین الان هم میتونید زنگ بزنید و برا مشکلتون راهنمایی بخواهید.
    خيلي ممنونم دوست عزيزم از توضيح و راهنمايي كاملتون
    والا بردن مودم تو پيلوت با لپ تاپ امكانش هست اما يكيم مشكله و بعيد هم ميدونم از نويز باشه چون همه خطا روي يك سيم هستند و سيمم نو هست .
    تنظيمات مودم بلدم برم و خودم كانفيگش كردم ولي اين دوتا مقادير رو الان رفتم توش پيدا نكردم كجاست . مودم smc وايرلس داره .

15. این کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من شانس ندارم !!! زنگ زدم الان پشتيباني ولي متاسفانهكسي جواب نداد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •