1 نکته ی جالب اون تست پینگ قبلی در حالی بود که تو تنظیماتم dns ست نکرده بودم
اما الان همون dns هایی که شاتل گفته(85.15.1.12-85.15.1.10) را ست کردم پینگم خیلی زیاد شد:
شما هم تست کنید نتیجه را اعلام کنید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1 نکته ی جالب اون تست پینگ قبلی در حالی بود که تو تنظیماتم dns ست نکرده بودم
اما الان همون dns هایی که شاتل گفته(85.15.1.12-85.15.1.10) را ست کردم پینگم خیلی زیاد شد:
شما هم تست کنید نتیجه را اعلام کنید![]()
سلام.میگم که شاتل از این یک گیگ بخر دو گیگ ببر برای اعیاد شعبانیه نذاشته؟اخه ترافیکم تموم شده.5.150 هم زورم میاد برای یک گیگ بدم
Last edited by PSPHPC; 25-07-2010 at 17:53. دليل: همینطوری!!!
تو شرایط فعلی آدم به چشم های خودش هم شک میکنه چه میرسه به پستهای توی تاپیکها . شما اگر می خوای مطمئن بشید رفیقی . همکلاسی چیزی پیدا کن از نزدیک وضعیتش رو بررسی کن بعد نظر بده چون من هم تا وقتی وارد پنل برادرم تو سایت پارس و ترافیکش رو ندیدم فکر می کردم شاشتل فقط خوبه ولی بعدا فهمیدم مثل چی 6 ماه پول مفت دادم به این دزدها.
پینگ چه IP ای بالاست در حال حاظر . بگذارید تو تاپیک پارس چند نفر دیگه هم پینگ بگیریند شاید مشکل از نویز بالای خطت باشه.کدوم 256 کد سرویس رو بگید تو چه شهری؟
DNS قبلیت چی بود؟
Last edited by sei_pm; 25-07-2010 at 18:20.
چه فایده داره این سرویس دو مگ آخه؟!!!
آپلود رو روی 256 می بندن درنتیجه پینگ هم بسیار بالاست!![]()
کاش یه جور میشد از ترافیک های اضافی ام بهت هدیه می کردم...
نمیدونم همیشه من ترافیک اضافه میارم الان برای یک ماه من 5 گیگ ترافیک مونده....
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
آپلود میخوای چیکار ؟ مهم دانلوده اونو بچسب!!!!
جدیدا همه دارن به هدیه های شاتل برای عید نیمه شعبان فکر میکنن, شما چطور؟
DNS رو باید ست کرد حتما؟
من یه بار یه سایتی واسم باز نمیشد گفت این آی پی رو بزن اوکی میشه
بعد از اون دیگه برداشتمش
شاتل 512 اکو مرکز فرداسدی
بزرگ ترین اشتباه عمرومو کردم !
شاتلو به دوتا از دوستام معرفی کردم برای یکیشون امروز وصل شد و یکیشون هم دیروز ، باورتون میشه یکیشون روز اول 5 ساعت قطعی داشت؟! اون اولی هم فقط 200 مگ دانلود شبانه داشت !
حالا افتادن به جون من که تو پول مارو حروم کردی ! شاتل بنیان خانواده هارو هدف گرفته !
ولی بخدا سرویس من خیلی خوبه ! من به این خاطر معرفی کردم ...
اینم تست من :
اکو 128
![]()
Last edited by Xx Hossein xX; 25-07-2010 at 23:05.
سلام
سوالی دارم همانطور که میدانید خیلی از سایتها بسته شده اند و یا ... شده اند خوب برای باز کاردنشون نیاز به استفاده از v p n و یا شکن است ولی در یکی از همین پستها نوشته بود یکی که از /// شکن استفاده کرده بود و همون موقع 500 مگابایت از پهنای باندش کم شد آیا واقعا اینطوری است یعنی میفهمن و بعد جریمه میکنن آیا شما هم چنین مشکلی دارید اگر چنین است باید چکار کرد
خداحافظ
هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)